Šta je novo?

Watch Dogs

ja cu bogami totalno zaobici ovu verziju, cekam sutra da izadje prava... ionako imam dosta toga da igram sad...

Sutra oko 10 sati izlazi igra na steamu, bas cu isporbati kakvo je stanje s ovim novim drajverima.

Mene zanimaju i review ocene, da vidim kome je plaćeno da se uvlači.

Moja prognoza - oko 80-85 na metacriticu. Ipak je Ubisoft previse $ ulozio u igru, nece nista prepustiti slucaju. Predpostavljam da ce vecina kriticara dobiti ''an offer you can't refuse "... znamo svi da klinci nece kupiti nista sto je ispod 80% na Metacriticu.

Jeste, u onoj fazi kad počneš da osećaš posledice od prevelike upotrebe.

Wow koja muzika u videu. Koji glas. A tekst je napisao Ubisoft marketing tim. I na kraju 9.5 ocena??!

Poslednja izmena:
ja cu bogami totalno zaobici ovu verziju, cekam sutra da izadje prava... ionako imam dosta toga da igram sad...

Aman sa ovih torent sajtova gde svi skidamo nema virusa.
Neko pustio buvu samo...

Aman sa ovih torent sajtova gde svi skidamo nema virusa.
Neko pustio buvu samo...

ne brinem ja za viruse, ja sam vec skinuo ovu verziju sa proverenog trekera...
ali ipak zelim da mi prvi utisak bude sa zvanicnom verzijom, koja ce pretpostavljam sadrzati i day one patch...

Poslednja izmena:
Za one koji imaju nVidia karte mali Performance & Tweaking Guide http://www.geforce.com/whats-new/guides/watch-dogs-graphics-performance-and-tweaking-guide i ujedno novi whql drajver za zvanicnu podrsku za igru http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/75991/en-us

edit: Izvini Serbian nisam video tvoj post u vezi drajvera. Tweak guide mada dobro dodje 🙂

*** sve napucano na ultra, 4x TXAA, 1080p, Titan SLi i samo 55 FPS?!
Pa onda ovaj SLI radi i vise nego ocajno, ja na 1440p sa GTX 770 sam imao oko 33

Poslednja izmena:
Ako je to tačno. Vidi se koliko drajver za 295x2 ne valja ništa.

Wooohoooo... 😀

Za one koji su igrali sa dzojstikom, jedno pitanje. Da li ima tempiranje brzine voznje kao npr. u GTA serijalu?

Cisto da znam da li da brisem prasinu sa DualShock 3 ili ne.

tyc3YpZ.png

:d

Za one koji su igrali sa dzojstikom, jedno pitanje. Da li ima tempiranje brzine voznje kao npr. u GTA serijalu?

Cisto da znam da li da brisem prasinu sa DualShock 3 ili ne.

Da, i voznje i kretanja.

[YOUTUBE]L8SGauBrptU[/YOUTUBE]

Zlo šta je na kraju ispalo sa ovom igrom. Ubi je postao novi EA.

Ovo AAA naslov ne bi smeo sebi da dopusti.

[YOUTUBE]rZWz86oDVuI[/YOUTUBE]

Inače Ponovonapunjena verzija isto radi kao i ova što igramo prethodnih dana. Dakle ne radi se o nikakvom alpha leaku već su samo dodati jezici i otkjlučani DLC-ovi. Nema poboljšanja u performansama.

WD naspram GTA5 izgleda smesno... Bezivotno... Pogledaj to Osvetljenje u GTA 5 a pogledaj u WD...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno