bender_007
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.07.2013
- Poena
- 199
Uskoro bi trebao novi autorec, sadrzavati ce i knock on code(nisam siguran kako se knock on kernel ponasa na 20a, 20c i starom 20b)
Pogresni si vjerojatno stavio.to je baš dobro, no i ovako radi odlično posao
danas mi ne ide, stavio dorm. kernel i upao u bootloop
backup restore me povratio
=... ART,nema šanse.Izgleda da sam pogrešio što sam instalirao XPosed,obrisao sam ga i dalje neće.Restartuje se i opet na Dalvik.
jel to znači da moram da se vratim na stock rom(oficijalni LG) i kojim programom se flešuje taj kdz fajl,isto TWRP ili ne?Da li mogu pomoću TWRP da flešujem stock rom koji sam sačuvao bekapom?Sad sam pročitao da se to radi sa LGMobile Support Tool,pogledao sam i snimke na YT.Zanima me,da li se gubi root,TWRP,što znači opet od početka?Da li se gube podaci i sa internal storage?I koji KDZ se skida,vidim da ima za mnogo zemalja,Srbije nema?da, xposed ga... mislim da jedino kdz-uješ (au, glagola!) stock, da ga to vraća
Radi li vam dps manager (bruce rom) ?
Imam Telenorov G2 otključan tako da sada radi na mtsu. Preko LG Desktop Managera instalirao sam staru verziju Kit Keta 20b. Kako da instaliram novu verziju 20b, s obzirom da mi LG Desktop Manager kaže da imam najnoviju verziju, a onaj link mi za moj imei nudi istu verziju, samo kao kdz fajl?
Da li joguće da za moj G2 nema nove 20b verzije?
Skinuo sam CM 11 i guglove aplikacije.Sve ukupno 300 mb.LG Kit Kat je 1,7 gb,u čemu je fora,zašto je štok toliko veći?jel to znači da moram da se vratim na stock rom(oficijalni LG) i kojim programom se flešuje taj kdz fajl,isto TWRP ili ne?Da li mogu pomoću TWRP da flešujem stock rom koji sam sačuvao bekapom?Sad sam pročitao da se to radi sa LGMobile Support Tool,pogledao sam i snimke na YT.Zanima me,da li se gubi root,TWRP,što znači opet od početka?Da li se gube podaci i sa internal storage?I koji KDZ se skida,vidim da ima za mnogo zemalja,Srbije nema?
Skinem foliju i u roku od dva dana izgrebem ekran. Očajan je Gorilla Glass 2 (ili šta već su stavili na G2).
Znači,sve to ću morati da skinem kad flešujem na CM 11?Skinovi, appovi. Pa pogledaj sano lg keyboard je 70 mb, lgvweather TEMA je preko 70 mb. Dodatne aplikacije koje bi jednog dana sigurno koristio(ne) itd
Znači,sve to ću morati da skinem kad flešujem na CM 11?
Znači,sve to ću morati da skinem kad flešujem na CM 11?
ako hoces cist android samo SOKP, i dobices neverovatno brz telefon, koji odradi sve u trenutku i izvuces 35000 i vise poena na antutu sto mi ni ja jednim drugim nije uspelo, no ni on nije toliko merodavan koliko ces se oduseviti brzinom i radom roma. Uskoro se i ja sa Bruce-a vracam na SOKP![]()
Ja sam trenutno na CloudyPro II 2.1 i stvarno sam zadovoljan,ne bih ništa menjao.Samo me toliko nervira interfejs(bela pozadina i crna slova),kao i bele ikonice gore u tasku(valjda se ne zove tako).Koristim Nova launcher da mi je makar na aplikacijama pozadina crna,ali ikonice mreže,baterije i ostalo ne mogu da promenim od belog(probao sam sa G2 Tweakbox,neće da radi,izbacuje je mi da je problem setting in-app billing itd..Traži mi da instaliram Xposed što sam i uradio,ali opet ne radi.A onda sam izgubio i mogućnost da uključim ART(zbog Xposed).Ajde daj link za taj SOKP i jel treba nešto drugačija instalacija preko TWRP ili sve standardno?I da li na njemu radi dupli klik na ekranu(izmišljena stvar!!!)?
Ja sam trenutno na CloudyPro II 2.1 i stvarno sam zadovoljan,ne bih ništa menjao.Samo me toliko nervira interfejs(bela pozadina i crna slova),kao i bele ikonice gore u tasku(valjda se ne zove tako).Koristim Nova launcher da mi je makar na aplikacijama pozadina crna,ali ikonice mreže,baterije i ostalo ne mogu da promenim od belog(probao sam sa G2 Tweakbox,neće da radi,izbacuje je mi da je problem setting in-app billing itd..Traži mi da instaliram Xposed što sam i uradio,ali opet ne radi.A onda sam izgubio i mogućnost da uključim ART(zbog Xposed).Ajde daj link za taj SOKP i jel treba nešto drugačija instalacija preko TWRP ili sve standardno?I da li na njemu radi dupli klik na ekranu(izmišljena stvar!!!)?Pretpostavljam da je to ovaj rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2500030
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari