Šta je novo?

Nokia Lumia 525

Pokrenuo sam, pa I da prekinem diskusiju
Najverovatnije uzimamo Lumia 720 Videla je oba telefona I vise joj se po izgledu (zene) svidja 720
Hvala svima na savetima

Sad ću ti objasniti i nadam se da ćeš shvatiti... U redu je da pričate o telefonu, kameri, itd. , ali izjave tipa "bolji za početnika jer ovo-ono" moraju da dobiju adekvatan odgovor. Kada god skrenete u metafiziku i iznosite neosnovane stavove možete očekivati odgovor. Nadam se da je sada jasnije.

Ti zaboravljas samo jednu stvar, da je tvoj stav relevantan kao i bilo ciji drugi ovde jer ga iznosis na osnovu nekih svojih pretpostavki, zelja, iskustava itd. Dakle nije niko ovde izneo ne znam kakvu laz ili nalupetao silne gluposti pa da sad ti ili neko drugi toboze treba da vrati na pravi put jadne ljude koje je neko doveo u zabludu rekavsi da je "bolji za pocetnika". Ako neko kaze da misli da je odredjen uredjaj bolji za pocetnika i navede neke razloge zasto misli da je tako a pritom su isti cinjenice to sto tebi mozda to ne prija je nesto sasvim drugo. Ali onda ga isto ti demantujes nekim drugim cinjenicama i tome forum sluzi. A ne da u nedostatku cinjenica ili argumenata truje svaka tema. Da ilustrujem, ok shvatili smo da ne volis WP, ali to sto ga ne volis i sto ces da napises da je recimo 520 djubre jer sa njime ne mozes da igras neku nadrkanu igricu ne znaci da Peri Pericu ne odgovara taj telefon jer mu treba za neke totalno druge stvari a recimo hoce da da sto manje para i da on bude sto jednostavniji itd itd. Ispada stvarno da se samo inatite i trolujete bez potrebe...

Sad ću ti objasniti i nadam se da ćeš shvatiti... U redu je da pričate o telefonu, kameri, itd. , ali izjave tipa "bolji za početnika jer ovo-ono" moraju da dobiju adekvatan odgovor. Kada god skrenete u metafiziku i iznosite neosnovane stavove možete očekivati odgovor. Nadam se da je sada jasnije.

Aha, znaci samo ti smes da konstantujes sta je za pocetnike a sta nije.
Evo ti jedan primer, telefon za starije ljude, nameste sebi wide tile za sms, dialer, nekog iz kontakata, ne mogu da ga promase pa i da se potrude, a to urade za 8 sekundi. Jedan primer samo.

Samo da kazem ,da ja imam l620 ,dakle 512 mb rama I nikad do sada nisam imao nikakvih problema sa telefonom,nit problem pri otkljucavanju ,niti sam imao battery drain ,kad sam prvi put instalirao uc browser nije radio kako treba ,al sam ga u medjuvremenu ponovo instalirao I sad radi bez problema ,mozda je bilo nekog update-a ,I da napomenem da sam ono bas heavy user ,jedva mi baterija izdrzi ceo dan ,I nikad mi se telefon nije restartovao .

Jel maske sa 520 pasuju i na 525? Pitam to zato sto hocu da zamenim svoju 520 za 525, ali ne shvatam zasto su na crnoj boji izbacili onu soft plastiku i ubacili onu sjajnu koja izgleda tako jeftino. Pa bih kupio crnu za 520 i stavio na 525 ako to moze?

Jel maske sa 520 pasuju i na 525? Pitam to zato sto hocu da zamenim svoju 520 za 525, ali ne shvatam zasto su na crnoj boji izbacili onu soft plastiku i ubacili onu sjajnu koja izgleda tako jeftino. Pa bih kupio crnu za 520 i stavio na 525 ako to moze?

Može.

Ok. Sad se trazi neka L525 sa belom maskom za neke povoljne pare, pa onda odmah kupujem jednu mat crnu masku. Mada mi iskreno sve one glossy plastike deluju tako seljacki, ali bar da se ima u vise boja, pa da se promeni nekad.

Ok. Sad se trazi neka L525 sa belom maskom za neke povoljne pare, pa onda odmah kupujem jednu mat crnu masku. Mada mi iskreno sve one glossy plastike deluju tako seljacki, ali bar da se ima u vise boja, pa da se promeni nekad.

Ja sam uzeo crni 525 pre mesec dana, moj je dosao sa mat crnom maskom, ne onom glossy crnom (stvarno te glossy izgledaju decije).
Mislim da su samo maske u boji glossy a da je crna mat kao na 520.
Ili to ili zavisi od trzista (moj je iz malezije), ista je maska kao na klipu

https://www.youtube.com/watch?v=1dLrfU0zDVc

I kolega ima 525 isto sa mat crnom maskom, mislim da ste istripovali da uopste ima crna glossy.

Ja zvao jednog lika sto dao oglas za 525 i on mi kaze glossy (crna), a i na slikama se lepo videlo da je sjajna. Nisam kupio, zato sto mu batica stavio cenu 135e, a nov u radnji 120e...lol. Izgleda da je to onda do trzista. Bilo bi dobro ako bi naleteo na neku mat odmah, da ne menjam posle.

Evo ja juce uzeo 525-cu i pozadi je crna mat, ne postoji glossy.

Vrh Dno