Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
BITSTAMP MINIMUM TRADE CHANGING TO $5.00

https://www.bitstamp.net/article/bitstamp-minimum-trade-changing-to-5/

Dear Bitstamp clients,

On May 15th, 2014 the minimum trade amount will be changed to $5.00.

Bitstamp’s accounting system rounds trading fees to pennies. To greatly reduce the impact of this rounding for our clients the minimum trade amount is being raised to $5.00.

The $5.00 trade minimum will apply to both our web interface and our API.

Best regards,
Bitstamp team

Konacno da se neko setio, jos kad bi i ostali pratili primer

@cacanin sto ti se ne svidja, tj. koji razlog?

Ovo je tek pocetak.. cak sta vise, vrh stvar ;) ja bih taj limit jos povecao, jer ceo sistem bude preopterecen brdom botova koji gadjaju na 0.1$ arbitraze, a i manje.. mada realno na berzama ima likova koji imaju boga oca u koinima i dolarima, i tu se gadja ludacki profit sa tim istim botovima..

U svakom slucaju za pohvalu napredak koji ce imati za cilj rasterecenje sistema ;)

Pa i Second Market je poceo sa onim pravilom minimalnog uloga od 25 btc na acc ;)

Da li negde na Internetu ima da se nađe podatak kako se kretala cena novcica po datumima od kada se pojavio ? Znam da se taj podatak promeni i vise puta u toku dana kao i da postoji kupovni i prodajni kurs ali hteo bi da vidim kakav je trend rasta.

Poslednja izmena:

Ovo je tek pocetak.. cak sta vise, vrh stvar ;) ja bih taj limit jos povecao, jer ceo sistem bude preopterecen brdom botova koji gadjaju na 0.1$ arbitraze, a i manje.. mada realno na berzama ima likova koji imaju boga oca u koinima i dolarima, i tu se gadja ludacki profit sa tim istim botovima..

U svakom slucaju za pohvalu napredak koji ce imati za cilj rasterecenje sistema ;)

Bolje da ugase API za trgovanje i eto nema botova :)

Botovi su potrebni, ali ne i trgovina na osmu decimalu... Osim ako nekad jedan btc ne bude vredeo 100 miliona

Pa znate kako, ako cekate 100(S T O)$ za jedan LTC, onda stvarno i mozete ocekivati 10k za BTC, cekacete podjednako :)

Čuj 10 000. LTC ima četiri puta više, što znači da cena može biti 4x manja i to je neka realnost. A sad ne znam kako si ti dobio tih 10k za BTC, to nije realno. Neka realnost je 400BTC 100LTC. Samo što LTC nema veliku upotrebu kod nekih bitnih stvari kao BTC.

Mislim da ces se ti ipak vise nacekati ;)

Ltc ce biti na 100$ kad BTC ode na 4K$, posto ja nisam optimista kontam da ni 2020g necemo docekat ove cifre, a dobro bi bilo da nisam upravu :D

Ma neeecee, ako izdrzi narednih par dana, a pogotovo jer ide vikend, izmedju 430-470 moglo bi se reci da je damp kriza i definitino iza nas..

Kada rastu, ltc raste brze, tako da, gledajuci prosli pump neki odnos od btc 2000$ a ltc 80-100$ uopste nije nerealan...

Pa kad sam ja pricao nerealne stvari :d
Smejacete se sada ali kad dodje kraj 2015-e videcete cenu. Ne samo za BTC/LTC nego i ostali novcici u vecoj ili manjoj meri ;)

i ranije i ranije SAJ :)

Meni glupo i da prognoziram do tada koliko ce biti zbog pojedinih ovde sto se kikocu ko curice. Samo nek dogura do stotke do kraja godine a posle cu ja da udarim novu prognozu za 2015-u ;)

oko stampa i 5 $ minimalne trgovine.

stvar je sto se ispod 5 $ vrsi zaokruzivanje provizija, pa onda to ispadne daleko, daleko vise od onih 0.4 % koliko reklamiraju na homepage/u. bude i do 2 %, zavisi od broja transakcija.

Pa i Second Market je poceo sa onim pravilom minimalnog uloga od 25 btc na acc ;)

oko stampa i 5 $ minimalne trgovine.

stvar je sto se ispod 5 $ vrsi zaokruzivanje provizija, pa onda to ispadne daleko, daleko vise od onih 0.4 % koliko reklamiraju na homepage/u. bude i do 2 %, zavisi od broja transakcija.

@risim
@gaca

Nisam lepo procitao tekst, fon mi zabrljavio...

Nije iskljuceno kako je krenulo ;)
DRK nam se opasno zaleteo ali ne verujem da ce ga prestici, poletece LTC u nekom trenutku kad upregnu asice. U svakom slucaju vrednost DRK-a probija 20$ do septembra.

Hoce neko da proda btc-e kod ili bar pola btc-a?

pi ovo se jos zahuktava a mrzelo me da selim masine, kao cekam da padne malo diff :S:

Ma kakvi da padne, videces tek koliko ce da skoci ;)
Da nisam pricao pa ajde... Nikad nije kasno da upadnes. Hvataj voz dok mozes jer ce ovo biti onaj kineski sto ide 680KM/h :d

Ja mislim da je vec kasno za nabavku novih GPU za kopanje Litecoina i da je bolje za taj novac kupiti novcice.

ASIC-se su odavno upregli pa uprkos tome zadnjih nedelju dana nesto sporo raste mreza.

3 maj Difficulty: 7,338

6 maj Difficulty: 7,126

Estimated Next Difficulty: 6,754 (-5.22%)

Poslednja izmena:
Mene zabrinjava što imam već ozbiljnu količinu novčića na menjačnici koja postoji ~100 dana... Mintpal.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno