Šta je novo?

otkuptehnike.rs

kryptonite

Cenjen
Učlanjen(a)
08.07.2013
Poena
154
Nisam siguran da li postujem u pravoj sekciji ali imam pitanje oko otkuptehnike.rs . Naime imam tablet asus tf600t koji bi zeleo da prodam i zanima me da li je ova firma od poverenje.. S obzirom da njihov kurir dolazi po uredjaj dan posle zakazivanja a novac stize na dinarski racun dan posle provere uredjaja. Da li neko ima iskustava? Hvala

To mi deluju kao relativno smešne pare koje oni daju, ne znam zašto bi se ikom to isplatilo pa sve i da je 100% sigurno.

Oni? Pa ovo je jedan covek. Smehoteka. Da dam nekome predmet na procenu bez licnog prisustva? kryptonite, nadam se da nisi ti upravo taj lik. Ako nisi, daj oglas za predmet koji prodajes, dobices vise para.

Hvala na odgovorima drugovi, tako sam i mislio. Problem je sto ne mogu da nadjem kupca. Uredjaj je kostao 70000 do skoro na bcgroupu ima garanciju do 16 Oktobra ove godine i niko nema novca za tako skup tablet. Skroz sam ocajan, na kupujem prodajem nedeljama iznova postavljam oglas i malo ko je zainteresovan kad cuje cenu

Veći je problem što tableti jako brzo zastarevaju.

Taj TF600T je Windows RT tablet, a to je praktično već napuštena platforma, a i ko bi davao te pare za Win RT/ Tegra 3 tablet, kada ga je sam Asus ubrzo zamenio sa T100TA koji je daleko praktičniji jer ima quad core Atom i puni x86 Win 8, a T100TA u radnjama je nov 38K za 32GB ili 42K za 64GB varijantu?

Nažalost, izabrao si Win RT tablet koji nije baš nešto interesantna platforma, a sudeći po garanciji kupio si ga kad im je cena bila najviša, a kasnije se pojavili bolji i jeftiniji modeli.

Ахахахахахаха, какви кримоси!!! Да ли неко заиста наседа на ово? 285е за Note3???!!! 100е за BB Z10?!?!

Hvala na odgovorima drugovi, tako sam i mislio. Problem je sto ne mogu da nadjem kupca. Uredjaj je kostao 70000 do skoro na bcgroupu ima garanciju do 16 Oktobra ove godine i niko nema novca za tako skup tablet. Skroz sam ocajan, na kupujem prodajem nedeljama iznova postavljam oglas i malo ko je zainteresovan kad cuje cenu

Daj oglas ovde na Benchu.

Ахахахахахаха, какви кримоси!!! Да ли неко заиста наседа на ово? 285е за Note3???!!! 100е за BB Z10?!?!

Sad videh da za Nexus 7 2012 i to 32GB 3G varijantu plaćaju do 88€ za kao nov tablet sa očuvanom baterijom, originalnim punjačem i pakovanjem. Moram da im pošaljem upit da li prodali jedan takav za recimo 95€, nek zarade 10% 🙂

Poslednja izmena:
Ја ћу одмах да им дам 230е за два комада z10...

A za koliko prodajes taj tablet kada ne mozes da ga prodas? Nadam se samo da ti tih 70 000 "do skoro"" nije orijentir.

Poslednja izmena:
Moj orijentir je 270 eura tj 31 000 dinara. A to je i ispod "mojih" orijentira. Haha

Dok ti postaviš oglas potrošiš dragoceno vreme i smorete razni nadkupci odustaćeš od oglasa a tražiš 270e a na ovom portalu što ga spomenuste oko 240e plaćaju za to čudo...
Ja sam iskreno prodao Tab 2 8GB wifi za 75 e, nemam živaca za oglase....

Zanimljivo je da je navedeni web sajt registrovan baš na Zorana...

Bolje brišite temu, ne pravite mu reklamu.

Dok ti postaviš oglas potrošiš dragoceno vreme i smorete razni nadkupci odustaćeš od oglasa a tražiš 270e a na ovom portalu što ga spomenuste oko 240e plaćaju za to čudo...
Ja sam iskreno prodao Tab 2 8GB wifi za 75 e, nemam živaca za oglase....

Ahah. Juce se registrovao, jedini post bas u ovoj temi jos sam sebe hvalis?

Ajmo lock modovi - reklama kosta a ovaj bi za dz.

Nazad
Vrh Dno