Šta je novo?

[AC]AsiaCoin

= IGY =

Slavan
Učlanjen(a)
31.07.2006
Poena
465
https://bitcointalk.org/index.php?topic=566870.0

Algorithm:Scrypt
Pow + PoS
Symbol:AC
Block target:60 seconds
Block reward:10000 AC
Retarget: Every block
Max coin:360 Millions - 360,000,000 AC
P2P port: 35656
RPC port: 36565
NO IPO
Zero Premine

Mintpal:

24 HR VOLUME
363.515 BTC

24 HR HIGH PRICE
0.00001104

Da otvorimo temu za ovaj novcic, izgleda da je u toku lagani pump a u sredu se ocekuje da udje u POS fazu...

Poslednja izmena:
Al su ga napumpali, 2,4 puta od juče i 1200+ BTC daily volume na mintpal-u. Više nego DRK, BC i WC zajedno.

Poslednja izmena:
Igi na vreme postavio tred, pa ko je usao dobro je prosao . . . Ja naravno nisam . . .

Ja ga gledam još od pre neki dan, juče sam stavio buy na 1180 na 1BTC, al se od tada spustio bio samo na 1181, za malo mi promače :( Ode voz, sad bih imao 2 BTC-a.

ja kupio za 603,a prodao za 920 jer sam mislio da nece skociti tako brzo i prebacio novcice u wc :mad:

ja kupio za 603,a prodao za 920 jer sam mislio da nece skociti tako brzo i prebacio novcice u wc :mad:

Dobro, makar ti sad WC skače. Kupio jutro na 770, zeznem se i prodam malopre na 900, a on ide na 1000. Nema veze, 16%, nije loše za zaradu u 15 minuta. Al ipak, AC je imao odličan skok danas, sad već čini mi se jenjava.

danas je zadnji dan kopanja ac-a i onda pocinje multipool da radi sto moze da znaci lep rast ovog novcica

^ pratim temu vec nekoliko dana i cini mi se da je dev ovo namerno napisao jer ga prozivaju stalno kako ga nema nigde u temi....od kada je novcic u pos fazi nije napisao ni jedan post...cini mi se da neko zeli jeftine novcice...ali ko zna sta je istina...i zasto bi neko kupovao novcice, ako je novcic u krizi...I ono njegovo "IF" sa pocetka posta mi govori da je sve ok... :)

sta mislite vi iskusniji...posle ovolikog pada hoce li ici gore...smorio sam se kupio za 1200 i kad sam video da je palo..i ja sam potonuo

Ne smatram sebe iskusnim, ali mislim da je ovaj coin odsvirao svoje. Mnogo je to problema za coin koji je star tri nedelje.

Poslednja izmena:
Osecaj ili znas nesto :)

EEE cim ja kupim posle sat vreman coin ode u istoriju..DEV je sakrio premine u prvom bloku koji je bio 60 puta veci nego ukupan broj coina...sad imam bezvredne novcice

@smile1: Znaci da vise ne mozes da menjac AC za BTC na Mintpalu. Ne mozes ni na Poloniexu. Trenutno moze samo na Bittrexu. Prodavalo se solidno po 325 satosija.

https://bittrex.com/Market/Index?MarketName=BTC-AC

Varijante su prodaja po ovoj niskoj ceni ili vera u AC tim da ce uspesno izvrsiti tranziciju na Asia coin 2. Pitanje je koliko ce sve to vredeti posle svega.

Poslednja izmena:
EEE cim ja kupim posle sat vreman coin ode u istoriju..DEV je sakrio premine u prvom bloku koji je bio 60 puta veci nego ukupan broj coina...sad imam bezvredne novcice

Nisi valjda mnogo pukao? Vec 6h se znalo za taj sakriveni blok.

Nema vise trgovine ni na Bittrexu.

Ne mogu da verujem - dva novčića sa kojima trgujem u tri dana.

Prvo zamalo da ostanem bez 0,35 BTC-a na WC-u, al su tu srećom povratili trgovinu, pa sam se izvukao bez štete, buy bio na 820, sell na 800.

Danas mi prošao order za AC na 0,2 BTC-a na 1150, nisam ni bio kući kada je sve ovo počelo. Stavim sell na 950 i srećom prođe pre nego što su zatvorili trgovinu.

Nije da se nešto žalim, 0,042 BTC-a ukupno gubitka na oba je smešno, ali da prsnu dva "perspektivna" novčića usled "skrivenih" mana za koje su dev-ovi odgovorni, u tri dana, neposredno nakon što stavim neke pare u njih je već previše.

Poslednja izmena:
Naravoučenije - ne stavljaj pare u nižerazredne kopije uspešnih ideja koje su napravljene samo radi zarade njihovog tvorca :)

Zato i nisam stavljao neke pare, a na AC sam ukupno zaradio više nego što sam izgubio, na WC pogotovu. Dok je trajalo trajalo je, mada više je bila sreća nego pamet da izađem na vreme i dok sam u plusu.

Poslednja izmena:
e da sam ja bar te srece imao...jos mi i crkla napojna..ppppfffffffff...baksuz...mislim da se ovo kod mene zove drugacije :mad:

Ja sam i zaradio na prvom skoku i ostavio nesto za svaki slucaj ;)

Nazad
Vrh Dno