Šta je novo?

LG G2

Ja imam Hrvatski VIP firmware sa knock code 20B i testirao ove tvoje korake i radiiiii konacno, po staroj metodi nije htjelo nikako. Al ipak je malo drukcije nego sta si napisao, znaci drzati volume down i power dok se ne pokaze LG logo nakon toga pustiti sve tipke i onda drzati skupa Volume Down + Volume Up i eto bijelog ekrana...jos jednom falaaaa

:) pa to sam i naoisao.
drzis power i volume down, dodje lg logo, pustis, drzis volume tipke.

Oprobao i nema efekta samo kad ugasim mob se gase,evo i sad kad ga punim ne svijetli crveno nego to zelenkasto blinka..ovo mi se prvi put desilo..:-((

Oprobao i nema efekta samo kad ugasim mob se gase,evo i sad kad ga punim ne svijetli crveno nego to zelenkasto blinka..ovo mi se prvi put desilo..:-((

Uf, ne bih znao... I ja sam na Cloudypro 2.1 i za sad nemam nikakvih problema, pa baš i nisam od neke pomoći :-(

sta ces eto i meni je prvi put,ako zna jos netko sta bi moglo biti,bender znas li ti mozda?ako ne idem reset mozda je do xposed modula u sto sumnjam jer sam i prije ih koristio :)

A da probas da iskljucis led pa ponovo ukljucis? Gore u not,baru? Imao sam takav slican problem na stocku

sta ces eto i meni je prvi put,ako zna jos netko sta bi moglo biti,bender znas li ti mozda?ako ne idem reset mozda je do xposed modula u sto sumnjam jer sam i prije ih koristio :)

Naravno da moze biti do modula a mozda i do frameworka,jesi ga ti koristio prije al ne na CP 2.1 ;)

koristio sam ga i prije ali izgleda da se build.prop djelomicno izmjenio bas zbog xposed modula i naravno ne gine reset bar tako nasao sada na xda mislim tako je covjek rijesio i objasnio kad se to desi..odoh ga resetat pa vam javim jeli sve ok:)))

Edit: rijeseno sa factory resetom iz recoverya..ubuduce ako se tko zeza u modulima sa build.prop opcijom prije nek kopira taj file negdje da ga mozes restorat kako je bilo prije inace mu je rijesenje reset...uh ko ce sad sve na novo podesiti ebem mu a bas sam bio sve po svom poslozio..:))))

Odlicno poredjenje slika. Da li imas jos neki primer fotografija? Ovo nocu zaista deluje ispeglanije,lomim se da ubacim ovaj CP 2.1 :D

Što napisa g.paganini, nema šta da se lomiš. Super radi. Ja za sada nemam bagova. Što se tiče slika, meni bolje ne treba. Dnevne foke su extra. Možda bi neko mogao, ako ga ne mrzi, da uporedi reprodukciju boja po danu. Ja više nemam volje da gledam u sitna crevca. Za sada ostajem na CP 2.1 do daljnjeg. :)

Evo ti primer gde se vidi razlika sa blicem.

CloudyProII 2.0
08_CloudyProII2.0_20140501_005735.jpg

CloudyProII 2.1
08_CloudyProII2.1_20140501_014056.jpg

Edit: Izvinjavam se za okrenute slike. Program na kompu prepozna orijentaciju pa je namesti kako treba... :crash: :)

Poslednja izmena:
Edit: rijeseno sa factory resetom iz recoverya..ubuduce ako se tko zeza u modulima sa build.prop opcijom prije nek kopira taj file negdje da ga mozes restorat kako je bilo prije inace mu je rijesenje reset...uh ko ce sad sve na novo podesiti ebem mu a bas sam bio sve po svom poslozio..:))))
Ne kuzim sta si radio ?

Opet imam problema sa iGo navigacijom :(
Sve je radilo ok na stock 4.4.2.
Kada sam instalirao CloudyPro2.0, pa zatim i 2.1 pocinju problemi.
Prilikom prvog starta izbaci gresku "Missing or incomplete folder: Not a zip archive" kliknem na ok i startuje se program.
Posle pokusaja ponovnog starta samo se prikaze crn ekran i to je to.
Kada uradim force close i obrisem kes i podatke, opet se jednom startuje sa istom porukom.
Igo je verzija "9.6.22.317625 - 1 - scan_DCIM.apk".

Da li nekome na ovom romu (CPIIv2.1) radi iGo?

Upravo sam probao iGO na CPIIv2.1. Isto kao i kod tebe je pri prvom startu izbacio grešku ali je posle radio normalno. Jesi li proverio "content" folder? Morao bi da imaš fajlove u podfolderima building, map i poi ili bar samo map.

Prilikom prvog starta izbaci gresku "Missing or incomplete folder: Not a zip archive" kliknem na ok i startuje se program.
Kada uradim force close i obrisem kes i podatke, opet se jednom startuje sa istom porukom.

Ja sam citao na forumu da flex 2.2 CP II 2.1 imaju problem sa gps-om..nesto prijavljuju da zamrzne aplikacija koja koristi gps i sl.. zato sam ja jos na flex 2.1..

Ne kuzim sta si radio ?
Ma u odredenim modulima tipa xblast imas u setings editiranje build.prop da jos nafriziras neke stvari ali posto svi developeri rade svoje tweakse dode do mijesanja u build.prop i napravi se konflikt meni je ledica prosvikala a nekome ode nesto drugo i napravis reset da se vrati na pocetne stavke i to je to..

Covek nema problema sa GPS nego sa samom iGO aplikacijom.
Nego nesto drugo sam hteo da napisem :)
Vec par puta mi se desava na svim stock based romovima da mi Android OS ubija bateriju dok se telefon koristi(keep awake nije veliki ali zato cpu usage raste konstantno sto ranije nije bio slucaj),u stand by bude sve ok,ali cim krenem da ga koristim ubrzo pocne da se greje i da unistava bateriju.
Lokacije su mi pogasene i nisam uspeo da nadjem u cemu je problem pa sam prebegao na aosp i sad moram da pohvalim rom:)
Rom je Sonic Open Kang Projesct(SOKP),ovo je thread na XDA http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2728727
Mogu slobodno da kazem da je ovo nesto najbolje sto sam na G2 koristio do sad,brutalno brz,neverovatno puno opcija za tweak i theme-ing i uz sve to dosta bolja baterija nego na stock.
Koristim ga od juce i za sad nisam primetio nijedan jedini bug,sve radi savrseno.
Inace kome je kamera bitna neka zaobidje ovaj rom,to je valjda jasno :)

Ja sam citao na forumu da flex 2.2 CP II 2.1 imaju problem sa gps-om..nesto prijavljuju da zamrzne aplikacija koja koristi gps i sl.. zato sam ja jos na flex 2.1..

Ja sam na cp 2.1 koristio navigon zadnji i sve je radilo ok,plus sam instalirao aplikaciju FasterGps da mi brze nade signal i jako pomaze doduse koristio sam je i S3-ki i uvijek sam imao dobar gps signal..:)))

Upravo sam probao iGO na CPIIv2.1. Isto kao i kod tebe je pri prvom startu izbacio grešku ali je posle radio normalno. Jesi li proverio "content" folder? Morao bi da imaš fajlove u podfolderima building, map i poi ili bar samo map.

Ti folderi nisu prazni (tu su odgovarajuci fajlovi).
A sto se tice gps-a, radi ok posto mi sygic navigacija radi.
Medjutm, navikao sam se na iGo :)

Ti folderi nisu prazni (tu su odgovarajuci fajlovi).
A sto se tice gps-a, radi ok posto mi sygic navigacija radi.
Medjutm, navikao sam se na iGo :)

Možda je onda do verzije iGO-a. Moj je Explay Infinity 9.6.7.318746_thin_v.1.1. Da ti pošaljem link odakle sam ja skinuo?

Evo trajanje baterija na sokp romu.
Okacicu kasnije i krajnji rezultat ako uspem danas da je iscedim:)
je4u8e4u.jpg
a9y4u8a9.jpg

Moze li se nastelovati na flex 2.1 da kada mi je zakljucan telefon i osiguran sifrom prilikom otkljucavanja, da se ne moze pritiskom na dugme power izgasiti vec da trazi sifru? Glupo ga onda zakljucavati kad ga onda svak moze hakovati kad ga izgasi..

Meni je ta verzija pravila problem...nije do telefona.Obriši sve fajlove iz iGo foldera i ponovo kopiraj iste u folder,pokreni i trebalo bi da je ok.A ako neće meni je pomoglo komplet brisanje i kopiranje na tel...Za sad radi ok.

Moze li se nastelovati na flex 2.1 da kada mi je zakljucan telefon i osiguran sifrom prilikom otkljucavanja, da se ne moze pritiskom na dugme power izgasiti vec da trazi sifru? Glupo ga onda zakljucavati kad ga onda svak moze hakovati kad ga izgasi..

Kako ga moze neko hakovati kad ga ugasi?
Jedino sto moze uraditi je factory reset i to pod uslovom da zna kombinaciju dugmica.
Ako trazis icloud fazon zastite telefona to zaboravi.

Kako ga moze neko hakovati kad ga ugasi?
Jedino sto moze uraditi je factory reset i to pod uslovom da zna kombinaciju dugmica.
Ako trazis icloud fazon zastite telefona to zaboravi.
Pazi..ja kad bih aktivirao pin zastitu kad sam koristio s3 ne zna koji je bio rom u pitanju..nisam mogao da ga ugasim bez sifre niti da ga resetujem niti da upalim usb kad ga prikopcam na racunar..ovo govorim iz razloga sto telefon mozes izgubiti u parku ili na ulici i potencijalni lopov ga nece moci izgasiti i staviti u dzep..na s3 je mogao maci bateriju al na g 2 ne moze..

Mislim da drzanje power dugmeta 10-ak sekundi dovodi do prekida struje pa bi mogao i g2 tako da se ugasi,kao i ostali telefoni koji imaj non user removable bateriju.

Mislim da drzanje power dugmeta 10-ak sekundi dovodi do prekida struje pa bi mogao i g2 tako da se ugasi,kao i ostali telefoni koji imaj non user removable bateriju.

Znam..al bi trebao da trazi sifru koju sam mu stavio ..kao sto sam vec imao prilike da vidim na druge telefone..na neke od aosp romova koje sam imao prilike da instaliram na g2 na lock screen opciji ima i opcija da se pita power dugme nezavisno od lock coda/pina ili ne..dok je ekran zakljucan..

Poslednja izmena:
Nema sta da te pita kada drzanjem dugmeta 10 sekundi prekidas kontakt s baterijom,tacnije isto kao na s3 sto si vadio fizicki bateriju,isti efekat dobijas.

Nema sta da te pita kada drzanjem dugmeta 10 sekundi prekidas kontakt s baterijom,tacnije isto kao na s3 sto si vadio fizicki bateriju,isti efekat dobijas.

Pa kazem ti..na aosp rom za g2 sam imao opciju da biram dok je ekran zakljucan dal da pritiskom power dugmeta otvara meni preko pina ili ne a na s3 me uvijek pitao za sifru ako bih drzao power dugme da ga izgasim..ne znam sta ti je tu cudno..upravo zato sto to skoro stalno koristim sam i pitao ima li mogucnosti da se to ne moze koristiti na flex 2.1 ili 2.2 . Najvise ga zakljucavam knock codom ili pin zastitom zbog djece a sta sam uradio ako ga klinci uzmu stisnu power i izgase ga a ja ni ne znam da je izgasen?? To je nesto najnormanije da trazi sifru prilikom gasenja/restarta..

Ne znam kako bolje da ti objasnim.
Ako se telefon zaglupi mora postojati opcija da fizicki prekines kontakt s baterijom kako bi ga ugasio.
Nema tog softvera koji ce to spreciti.
Znaci ti hardverski prekidas kontakt s baterijom.

Imam ovaj telefon već par dana, zadovoljan sam sa svim. Još se neću prebacivati na neki rom, iako je dialer užasan, ali sve ostalo je ok. Nakon update-a na 4.4 sam napravio fabrički reset, i počeo koristiti. . .Treba mi od ostalih korisnika par informacija o bateriji...

3:20min uključenog ekrana, WiFi + 3G (Beograd) stalno korišćenje Whatsapp, Viber, FB, Messanger, mail 3 naloga na k9 stalna sinhronizacija, isključena sinhronizacija za sve ostalo...

Ono što mene muči je što je baterija dobra i slabo se prazni do 70%, na 100% je skoro pola sata od skidanja sa punjača. Nakon 50 % baterija vrlo lako ide procenat po procenat do kraja, dakle nije srazmjerno, kao da "lapi". Da li je ovo normalno ? Ne znam odakle bluetooth u potrošačima, nikako ga ne koristim, a gps sam stavio na battery saver.

Poslednja izmena:
Ne znam kako bolje da ti objasnim.
Ako se telefon zaglupi mora postojati opcija da fizicki prekines kontakt s baterijom kako bi ga ugasio.
Nema tog softvera koji ce to spreciti.
Znaci ti hardverski prekidas kontakt s baterijom.

Pa brate sad ispade da ja izmisljam? Ako ti ne znas, ja znam..to sto nema na ovome romu ne znaci da ga nema uopste i da se to moze sprijeciti aplikaciom,moze i evo opet ti kazem na aosp rom sam imao tu opciju koliko jos puta da ti kazem a ne znam sta ja tebi da objasnjavam iskreno..ako ne znas da savjetujes ovo o cemu pricam ne znam zasto se javljas..bez uvrede. Ja nisam htio da vodim raspravu o ovome vec sam pitao da li to moze na flex rom 2.1 ili 2.2 a ne da se raspravljam kako to ne moze jer sam - koristio - da ponovim..tu istu opciju na aosp rom..shvatas me sad?

Poslednja izmena:
Vrh Dno