I čemu služi onaj kovčeg na obali, ušao sam i izašao ???
LButton::h
RButton::g
Shift::u
q::y
^!q::ExitApp
LButton::h
RButton::g
Shift::u
q::y
^!`::ExitApp
Ja sam morao da disejblujem sekundarni monitor-plazmu, kao i risiver, kako bih dobio sliku, ali sam onda ostao bez zvuka. :wall:
Dakle, sa "win + P pa computer only" dobijam sliku, ali gubim zvuk, pošto mi ga gpu bitstrimuje i drajveri vide avr kao treći monitor, iako on vozi samo zvuk.
Pretpostavljam da svi koji koriste bilo kakav multi monitor setup imaju problem sa pokretanjem igre.
Čeka se patch.
Uz napomenu da se ne menja automatski nego moraš ručno da aktiviraš stance.Tada se menja moveset, kako zavisi od oruzja do oruzja.
Preporuka za klasu, za pocetnika u svetu DS![]()
Citao sam o tome, aktiviras onu power stance il kako se vec zove pa ti menja vrstu power attack-a, tako nesto. A i napisali su nesto da je uvek neko oruzje primarno u odnosu na drugo bez obzira u kojoj je ruci tj. svako oruzje ima svoju tezinu pa je uvek ono teze primarno a ako im je tezina ista onda je primarno ono koje je brze. Valjda nisam imao puno vremena da citam o tome. Poenta toga je da kada radis taj dual wield strong attack u power stance onda zamahne sa oba oruzja brzinom kojom zamahne sa primarnim oruzjem. ValjdaU ovoj igri je uveden dual wield stance, ali moras da imas statse za svako oruzje +50% preko toga. Tada se menja moveset, kako zavisi od oruzja do oruzja. Oruzja moraju da budu srodna, tipa ne moze dw ultra greatsword i rapier.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari