- Učlanjen(a)
- 30.09.2007
- Poena
- 229
Sad uglavnom trgujem jer od kopanja trenutno leba nema.. Ali sam kupio ovaj hvc i kopao jer sam mislio cena mora da skoci jer ceo market cap samo 300k $ a docice jos zilion drugih
kopaca sa script mreze.. Tek posle mi palo napamet da uzracunam inflaciju i onda vise nisam bio toliko optimisican nimalo.. A kad
predje u tu trecu fazu za oko 4 meseca coin bi lako mogao da rikne jer ko ce da nastavi da kopa kad nagrada bukalno u trenutku bude pala 100 puta kad i sad skoro ni struju ne pokriva.
Evo kako ja gledam na stvari:
BTC je drasticno pao i nastavlja u istom stilu, svi gledaju da izvuku fiat iz BTC da bi kasnije eventualno kupili vise,
sa altvalutama je jos gora situacija jer svi prodaju za BTC, jer ne mogu da prodaju direktno za fiat, pa samim tim srozavaju odnos altvaluta prema BTC.
Kad uzmes cinjenice da je odnos altvaluta (bez izuzetka) i BTC-a opao i da je cena BTC-a srozana na 400$ dobijes ovo sto danas imas.
HVC se je dobro drzao dosta dugo, i to najvise zahvaljujuci optimizmu HVC zajednice.
Tvoj problem je sto si kupio kad je trebalo dumpovati, *** lose procenjen momenat.