Šta je novo?

HeavyCoin [HVC] (HEFTY1)

Sad uglavnom trgujem jer od kopanja trenutno leba nema.. Ali sam kupio ovaj hvc i kopao jer sam mislio cena mora da skoci jer ceo market cap samo 300k $ a docice jos zilion drugih
kopaca sa script mreze.. Tek posle mi palo napamet da uzracunam inflaciju i onda vise nisam bio toliko optimisican nimalo.. A kad
predje u tu trecu fazu za oko 4 meseca coin bi lako mogao da rikne jer ko ce da nastavi da kopa kad nagrada bukalno u trenutku bude pala 100 puta kad i sad skoro ni struju ne pokriva.

Evo kako ja gledam na stvari:
BTC je drasticno pao i nastavlja u istom stilu, svi gledaju da izvuku fiat iz BTC da bi kasnije eventualno kupili vise,
sa altvalutama je jos gora situacija jer svi prodaju za BTC, jer ne mogu da prodaju direktno za fiat, pa samim tim srozavaju odnos altvaluta prema BTC.
Kad uzmes cinjenice da je odnos altvaluta (bez izuzetka) i BTC-a opao i da je cena BTC-a srozana na 400$ dobijes ovo sto danas imas.
HVC se je dobro drzao dosta dugo, i to najvise zahvaljujuci optimizmu HVC zajednice.
Tvoj problem je sto si kupio kad je trebalo dumpovati, *** lose procenjen momenat.

Ide gore cena i mislim da se vraća na 0.00004...

Mozda si ga ti pogurao, ali to samo govori da ljudi veruju u njega i da samo cekaju da uskoce u voz.

Ja sam pokusao pump..kupio sam sve do 3000 al nema leba..mrtav konj..jos par njih kupilo posle mene preko 3000 i stalo

SKoro svi coini na mintpalu su imali pumpove po nekoliko sati..ovaj je proklet..nece ga niko

Poslednja izmena:
I meni se cini da je hevi odsvirao svoje, koncept sa glasanjem i posledicni konstantni inflatorni pritisak ga je unistio, vrlo tesko sad moze da se izvuce iz rake, mozda neki hard fork da se pokusa, ukine onaj *****izam od votanja za reward + neka promo akcija, u suprotnom ici ce stopama mrtvog qubita.

Steta jer je dosta obecavajuce izgledao.

Nije tu nista unisteno, kao i svaki drugi coin sve zavisi od zajednice i onih sa gomilom BTC sta zamisljaju.......

Jel ovo hvc ide u bunar? Ima li ko kakav info?
Kupio sam par hiljada pa da ih prodam dok je vrijeme. Bolje da se udarim po prstu nego po stopalu :D

Jel ovo hvc ide u bunar? Ima li ko kakav info?
Kupio sam par hiljada pa da ih prodam dok je vrijeme. Bolje da se udarim po prstu nego po stopalu :D

Najverovatnije je gotov, volume smesan, nece ga niko skoro ni kad dajes za dz, devovi odavno neaktivni(po nekim informacijama vec neko vreme rade na drugim projektima), zvanicni sajt ne radi, diff pada, jednom recju-sve do jedne karakteritike novcica koji nestaje.

Jedno vreme je izgledalo da ima perspektivu, poceo kao CPU only i nahajpovan na racun toga i jos par "kao" inovativnih poteza dev tima, ali kad skonis celofan-shitara.

dont give up!!! ima nade za
nas mlade...

sad i nema smisla prodavati

Poslednja izmena:
Nije HVC shitara nikako, samo sto trenutno ni jedna grupa , dev ne pumpa isti, sto neznaci da u buducnosti nece biti pumpan debelo, ali garancije kao i sa svakom crypto valutom nema :)

Uh, ima li dna? Ili ce propasti ili ce ga neko kupiti u bescenje i ovajditi se debelo.

Sve je moguce ja sam malkice rasprodao dok je bilo 5x vise, sad mi nepada na pamet da prodajem

Ja sam jedan dio rasprodao i otisao malo u minus a drugi dio mi je ostao pa sta bude. Sad mi se ne isplati da prodajem. Cak sam razmisljao da kupim malo. Mozda me najzad ukaki :D

Zapravo btc koji kopam delim na 3 dela i kupujem hvc, max i uno, jer mislim da su potcenjeni. Skoro pumpane novcice nemam nameru da kupujem i drzim. Treba mesec-dva da se ohlade lagano. Uno pump je bio jos u februaru, max polu-pump pre oko mesec, hvc mislim da nije ni pumpan.

Koliko vidim na max-u se jos istovaraju.... pitanje dokle, jer ga i neko brani, ima vise igraca...
HVC sam ja krenuo da kupujem na 0.000023 pa ga je neko napumpao 3x ali nije se istovario uopste vec je ostavljen da polako padne

Poslednja izmena:
Zapravo btc koji kopam delim na 3 dela i kupujem hvc, max i uno, jer mislim da su potcenjeni. Skoro pumpane novcice nemam nameru da kupujem i drzim. Treba mesec-dva da se ohlade lagano. Uno pump je bio jos u februaru, max polu-pump pre oko mesec, hvc mislim da nije ni pumpan.
HVC provereno nije pumpan, pratim ga jos od ANN.

Ja sam vote ubacio u 5-tu brzinu na 1024 da se sto brze zavrsi mint period (za mesec dana), tada kad se predje na ~5-8 HVC-a po bloku ima da se pumpaci coin samo tako... slicna taktika je bila i sa BC i sa DRK, svi oni koriste SCAM :(

Cak mislim da je pametno sad ili uskoro kupovat jer ovaj coin sa takodje velikim rizikom moze da dozivi i pump od bar 20-30x lako
Bas sam racunao sa sadasnjom cenom neko sa 50BTC moze da atkupi 20-30% celog volume-a HVC, jedino sto bi za pump trebalo bar 200-500BTC, ali mogucnost zarade je daleko veca

Kao nema primine ali se zato 50+ % iskopa badava i onda krece smanjivanje bloka , forkovaje itd... cak je ovaj HVC najposteniji jer bar nije forkovan... kopaci su glasali za velicinu blok-a itd, ali to ne menja stanje da LTC mogu da pljunu pod prozor jedini svi skupa :)

Poslednja izmena:
Bio je jedan mali pump na pocetku i jos jednom i posle toga je samo novcic sa cenom otisao dole... aj nek skoci cena ostalo mi par somica HVC-a.;)

Vrh Dno