Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

[YOUTUBE]XgWwjut1T64[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]3yp-JhRfLrk[/YOUTUBE]

Управо сам у делти чачкао с5 пар минута..

Мислио сам да амолед не може бити напуцанији од оног на н3 кад оно међутим. Бели мало лепши од црног иако су оба телефона огавна.
Оне тачкице иза на додир по мени горе него задња страна код н3. Моја гумирана пластика на н5 пиша по задњој страни с5..
Све у свему и даље најбољи уређај из галакси серије с2.

Едит: а шта рећи за лајсну на мобилном а не заплакати..

Poslednja izmena:
S obzirom da si Samsung hejter, nije loš opis :p

Нисам толики хејтер :) пошто су с4 и с5 у Теленору један до другог,мени је и даље лепши и бољи моб с4 :)

TW нисам коментарисао ,по мени су минималне промене,макар на прву лопту

Kod Vipa u paketu od 3000din kosta 53000?!
Aman, zaman da li su toliko kostali s3 i s4?

S1 kada je izasao 2010 u Vip-u uz neki mix paket tada od 1100din kostao 30000din.

S3 je bio ~28000 u tarifi od ~2400din (smart1100+3gb neta).

Kod Vipa u paketu od 3000din kosta 53000?!
Aman, zaman da li su toliko kostali s3 i s4?

Loseg operatera gledas trenutno. S3 + Smart1100 + 1GB izadje ukupno ~75.000 kada je evro bio 119 (znaci telefon plus svih 24 pretplata). Ali tada su imali rodjendansku promociju i neke normalne tarife.
VIP ne vredi gledati, dok opet ne da nesto slicno (a ako nameravaju da prodaju nesto telefona, morace da daju nesto jace od Sneg promocije).

Doduse, kod MTS-a je svega 57.000 uz tarifu od 2000, koliko su bili i S3 i S4 (za S4 sam siguran, za S3 nisam) kada su izasli.

Nisu krivi operateri, uvoznici im diktiraju cene. I S4 je bio u EU na pocetku koliko i S5 sada.

Na sajtu VIPa su za S5 izjednacili cenu telefona uz Smart1000 od 2090din i Standard1000 od 2990din.. Nista tu nije jasno :)

Ljudi da se samo prijavim kao vlasnik :)
Sad samo cekamo Saleta da nam popravi ugodjaj :)

Na ugovor kod Telenora...

Nisu krivi operateri, uvoznici im diktiraju cene. I S4 je bio u EU na pocetku koliko i S5 sada.
Uvoze i operateri, ili barem su uvozili.
IMAG0079.jpg

A i da ne uvoze, nisam baš siguran da uvoznici mogu tek tako da im diktiraju cene. Naročito ne Telenoru i Vipu.

Poslednja izmena:
Najveci % prodaje u Americi? Woa

Meni te cifre i procenti ništa nisu jasni :) Nisam bio u Americi, ali u Austriji, Nemačkoj i naričito Švedskoj i Australiji sam se osećao prilično usamljeno sa Android telefonom. Imao sam osećaj da svi nose neki iPhone. A tek kada u prodavnicama pogledam futrole; 70% za iPhone, 15% Samsung, 15% svi ostali zajedno...

To je samo odraz prilicno uskog razmisljanja. (tvog, ne njihovog)
To ti se cini samo.

U usa od 10 ljudi njih 6 nosi iphone, 3 samsung i ostali uglavnom htc.

Možda je usko razmišljanje, šta znam... Mada baš za futrole; imao sam problem da burazeru kupim futrolu za neki Sony telefon (ne secam se modela), nisam je nigde našao a kasnije smo i zajedno potražili. Nema; na kraju poručio na ebay. Pitao sam bio i za HTC One X, takođe gotovo ništa. Prosto bode oči koliko ljudi nosi iPhone.
Ovo se odnosilo na Australiju. Mada je dosta slično i u Švedskoj.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
U usa od 10 ljudi njih 6 nosi iphone, 3 samsung i ostali uglavnom htc.
Tako je, nema veze sto statistika kaze da Apple ne drzi ni 10% prodaje telefona u Americi, a ni 50% trzista smartfona ;)

Možda je usko razmišljanje, šta znam... Mada baš za futrole; imao sam problem da burazeru kupim futrolu za neki Sony telefon (ne secam se modela), nisam je nigde našao a kasnije smo i zajedno potražili. Nema; na kraju poručio na ebay. Pitao sam bio i za HTC One X, takođe gotovo ništa. Prosto bode oči koliko ljudi nosi iPhone.
Ovo se odnosilo na Australiju. Mada je dosta slično i u Švedskoj.
Prosiri razmisljanje: iPhone korisnici zele da cuvaju da im izgleda cakum pakum, nema veze sto time povecaju telefon 2x :)
Samsung korisnici moraju da cuvaju ekran od padova :D
A Sony pada i ustane :) Ne zanima nas da li je grebuckan, ili ne, bitno je da radi kako treba, i da ne zauzima dzep :) Zato nema futrola za Sony.

Razmislite bre malo, po vama ispada da je sva prodaja Apple/Samsung telefona tacno tamo gde ste vi putovali :) I ja u Koreji samo S3/S4 sam vidjao, i naidje poneki zalutali Pantech Vega i iPhone. Ali isti ne cine toliko veliki deo trzista Koreje, nego prosto... tako gde se izlazi, nose se ti telefoni.

Pa ti veruj statistici, sta drugo da ti kazem.

Poslednja izmena:
Ja sam trazio po barsi cisto da vidim kejsove za htc one(imam jedan i retko ga koristim) i ne da nema nego nema za HTC uopste. Iskljucivo samsung i iphone.

Nazad
Vrh Dno