Šta je novo?

HTC One M8

Ej naporan si, to je lumia 1020, tako ga prodaju, reklamiraju, i tako ga korisnici zovu. Znaci sada svi telefoni imaju code name i mi ih ne smemo zvati njihovim retail imenom nego moramo svaki primerak da uzmemo u ruke i da proverima da slucajno pod about ne stoji neki code name.

Cudno kako znas kodno ime telefona a ne znas ko su one smesne cike u smesnim odelima....

Poslednja izmena:
Loool, @telep pa lozi te, nemoj se paliti :D

Na tom snimku m8 radi bas primetno bolje. Samsungu treba 3gb rama

[YOUTUBE]UyRttEmM91k[/YOUTUBE]

to je to .. mid range telefon ima 2 puta bolju kameru od flegshipa iste kompanije :D ne znam da li je takav slucaj zabelezen u istoriji mobilnih telefona.. :)

jel uzeo neko telefon odavde,kako vam se cini uzivo?Ja imam nameru kada padne malo cena ,neki su pricali da ima i za 550e sto nigde nisam video a po toj ceni bi ga mozda i uzeo posto ako bi cekao da mu padne cena verovatno bi me i volja prosla..

Koja je realna cena ovog telefona? Na koliko ce pasti do kraja godine, sta mislite?

До краја године на око 400 сигурно. Можда и за нијансу мање

To uopste nije losa cena ako mislis na nov telefon. :) Pa i nexus nece biti u to vreme jeftiniji od 400e s obzirom da tek krajem godine izlazi.

samo što će to biti nexus 6 sa ko zna kojim hw u sebi a ne m8 sa hardverom iz 2013 :D

Ako Nexus 6 kao sto pricaju bude HTC, uzimam ga skoro 100% :D

^ nemoj da plasis vojkana :d :d

Sledeci nexus treba da bude Samsung/Sony. Ili Oppo :smoke:

Realno, najmanje failova su imali Samsung Nexusi, ma sta ko pricao.

A ona prica oko HTC Nexus-a? To nista ? :S :(

Samo tablet.

^ jer kamera na tabletu nije bitna :d

Da potrose Ultrapixel kamere sto su im ostale pa da sledeci One bude sa normalnom kamerom :D

Samsung treba da napravi sledeci Nexus realno najbolji izbor. Bar ne brines o raznim fail-ovima sto se ekrana i izrade tice.

Jos ako bi Exynos stavili u njega... Jao, pa wolfson... Ah *Wet dreams*

Pa nece, Nexus uvek mora da se osakati za nesto od hw-a da ne bi ugrozio vodeci model, softver jeste bolji ali na hw se uvek malo zakine ali ako neko treba da zakine onda neka to bude Samsung. Mada je Nexus S imao wolfson ali su namerno onemogucili 720p kamkorder mada je to 2010 godina pa nije mana kao danas, Gnex je u sustini imao samo losu bateriju i ''mali broj'' mpix kamere pa je i takva bila malo ispred one x u nekim stvarima.

Dosta je vise lg nexusa..

Vrh Dno