Šta je novo?

Dragon Age 3

Kojem redosledu? Jedna hit igra, druga koja je podelila zajednicu na one koji misle da je dobra i one koji misle da je krš, sada treća koja mnogo veći budžet ima i u razvoju će dosta duže nego druga biti i očito je iz trejlera i tekstova da pokušavaju da povrate poverenje fanova.. I sada ti zaključuješ da će treća igra sigurno najlošiji deo serijala biti.:D
Upravu je čovek, ne može se sada nikakav sud o trećem delu donositi, pogotovo ne taj da će igra krš biti..

Tradicije su tu da se ruse :D. Mada kako Bioware dominira u poslednje vreme ( DA2, sve jadniji updejtovi za Star Wars: The Old Republic, ME3 ending debakl ), ni ja nisam veliki optimista.

Inace Kellhuse mi je rekao da sam u pravu. Molim admine i mene da banuju na neodredjeno vreme, cisto iz preventive :).

Poslednja izmena:
Zna li se kada je release date? Posto ce biti vrlo interesantno ako se opet budu gadjali Witcher i DA naslov :D

Kojem redosledu? Jedna hit igra, druga koja je podelila zajednicu na one koji misle da je dobra i one koji misle da je krš, sada treća koja mnogo veći budžet ima i u razvoju će dosta duže nego druga biti i očito je iz trejlera i tekstova da pokušavaju da povrate poverenje fanova.. I sada ti zaključuješ da će treća igra sigurno najlošiji deo serijala biti.:D
Upravu je čovek, ne može se sada nikakav sud o trećem delu donositi, pogotovo ne taj da će igra krš biti..

Kad ti na osnovnu trejlera zakljucis da ce neka igra "sigurno hit biti" onda mogu i ja na osnovu igara koje sam igrao iz istog serijala.

Meni samo dve stvari ovde smetaju, prva je EA a druga Origin.

^Ako za ove tri godine EA nije ponovo počeo svoje novije AAA igre na Steamu da prodaje, ne verujem ni da će DA 3.. A i da dođe na Steam garant bi aktivacija na Originu bila za igranje neophodna.

Nije Origin vise toliko problematican kao ranije. U poslednjih godinu dana ne secam se da sam imao jedan problem sa njim a igrao sam skoro pa svakodnevno neku igru koja je Origin ekskluziva. Ranije je pravio dosta problema, onaj offline bug je bio vrlo iritantan, sada toga nema.

Što se toga tiče, kod mene je računica vrlo prosta - Ima na Steamu = postoji mogućnost da nekad kupim, nema na Steamu = pirati, dobar dan. Ja volim tako da ih imam na Steamu jer sam uvek voleo da skupljam stvari i potpuno je nebitno kako i gde je igram, ali volim da mi bude jednostavno na listi. To je kao da imate fizičke kopije diskova i da bude zakonom zabranjeno da ME3 držite u istoj sobi sa prva dva dela i sa ostalim igrama. Maj opinijn.

Što se DA serijala tiče, nisam neki RPGista, prvi deo mi je bio okej, ali me smorio i silovao sam sebe da ga završim i kad mi lik reče da moram da privolim još jednu "armiju", ja sam samo alt-f4 + uninstall, nisam mogao da izdržim. Drugi deo sam uspeo da odigram do kraja, valjda jer je kraći, a i moji zahtevi što se ovog tipa igara tiče su dosta niži nego većini, a nisam imao ni puno igara da uporedim sa ovom. Jedna od najvećih vrhova mi je VTMB, bio i ostao. Što se DA3 tiče, ne očekujem ništa, nadam se najboljem. U suštini me ne zanima, ako ispadne igriva, zašto da ne, ako ispadne đubre, nebitno totalno.

Neko je pitao za release date, sad izguglah, rekoše da će na jesen i izlazi i za stare konzole.

Što se toga tiče, kod mene je računica vrlo prosta - Ima na Steamu = postoji mogućnost da nekad kupim, nema na Steamu = pirati, dobar dan. Ja volim tako da ih imam na Steamu jer sam uvek voleo da skupljam stvari i potpuno je nebitno kako i gde je igram, ali volim da mi bude jednostavno na listi. To je kao da imate fizičke kopije diskova i da bude zakonom zabranjeno da ME3 držite u istoj sobi sa prva dva dela i sa ostalim igrama. Maj opinijn.

+1

Na stranu to sto EA prezirem zbog nekih drugih stvari i nikada im ne bih dao ni dinar pa makar i sve igre prebacili na Steam.

1898050_681627628553307_4601698705178110941_n.jpg

Stize 7. oktobra...

[YOUTUBE]uO2h4qUNJ60[/YOUTUBE]

Uh, izgleda zaista prelepo! Ko će dočekati taj oktobar.. :D

Sto im je GAMEPLAY trailer sa 5 sekundi gameplay-a u sebi.

Nit se vidi interface nit se vidi combat udarac na udarac nego samo neko kastovanje i kotrljanje za koje smo znali da ce biti u igri jos pre godinu dana.

Standarda EA marketinska kampanja. Nabi hype, prodaj preodere i DLC's i sisaj ovce.

Visuals na nivou Project Offset demoa iz 2005. :)

[YOUTUBE]RcYJIhdszyA[/YOUTUBE]

Pa sta da rade, kad im je maxium sto smeju da naprave ono sto mogu konzole da izguraju.

Nit se vidi interface nit se vidi combat udarac na udarac nego samo neko kastovanje i kotrljanje za koje smo znali da ce biti u igri jos pre godinu dana.

Standarda EA marketinska kampanja. Nabi hype, prodaj preodere i DLC's i sisaj ovce.
Sve na trejleru je in game.:)
Videli smo razna okruženja koja ćemo u igri posetiti, likove, monstrume.. sve unutar pokretača igre, onako kako će izgledati kada i mi igru zaigramo.

Inače, da je se Project Offset zaista pojavio ne bi sigurno kao taj demo izgledao. Jedno je demo pokretača, drugo igra koja je trebala igriva biti 2008. godine.

Poslednja izmena:
Ja cu ovo igrati samo zbog grafike. Izgleda carobno :)

Sve sto je potrebno znati o bazicnom gameplay-u je prikazano ovde

Danas poceli da najzad pricaju i kako ce biti odvijane bitke protiv zmajeva. Zmajevi ce biti veoma mobilni, i igraci ce morati da kontrolisu gde ih udaraju, moci ce da se fokusiraju na krila na primer da ih sprece da lete, ili na nogi da im uspore kretanje po zemlji.

Nemoj taj gejmplej da postavljaš. na njemu igra sjajno deluje, a ovde treba pričati da će užasna biti i da ništa se o gejmpleju ne zna!:D
Ja cu ovo igrati samo zbog grafike. Izgleda carobno :)
Slažem se, osećam da će lagano biti kandidat za grafički najimpresivniji RPG do sada. Frostbite u punoj snazi plus fantastičan art style. Čarobno je stvarno prava reč za grafiku iz ovoga što smo do sada videli.:)

Inače stvarno mi je žao kada vidim kako ovakve diskusije o igrama danas izgledaju.. gde je nestao sav entuzijazam za gamingom, gde je nestala sreća kada vidimo igru koja sjajno izgleda i nestrpljenje da je što pre odigramo. Danas se samo ljudi takmiče ko će najviše napljuvati izdavača koji je za razvoj pare dao, razvojni tim koji na igri vredno radi, i samu igru koju niko od tih gamera nije igrao već samo zna ono što je pročitao ili na trejlerima video pa opet pljuje makar ti trejleri i tekstovi odlični bili. Kako je PC gaming zajednica tako toksična postala.:(

Poslednja izmena:
Nisam ja pisao da ne znamo kakav je gameplay igre, a ovaj video jeste sad vec star i ko zna koliko merodavan, nego sam pisao samo o trailer-u koga nazivaju gameplay trailer a 99% skriptovan prikaz.

Grafika je bolja od stvarnosti, nesto najbolje sto sam video u zivotu.

Nisam ja pisao da ne znamo kakav je gameplay igre, a ovaj video jeste sad vec star i ko zna koliko merodavan, nego sam pisao samo o trailer-u koga nazivaju gameplay trailer a 99% skriptovan prikaz.

Pa to što je video star može da znači da je igra od tada dalje napredovala.:D
Eto: imamo taj dugačak gejmplej video i ovaj koji je 100% in game materijal iako malo suvog gejmpleja sadrži, i imamo hrpu najava, intervjua...

gde je nestao sav entuzijazam za gamingom, gde je nestala sreća kada vidimo igru koja sjajno izgleda i nestrpljenje da je što pre odigramo

wideb_1454-prohujalosavihorom.jpg

Ovo na pocetku izgleda kao da neko ide iznad glavnog lika i poliva ga kofom punom vode. :D

Kakav crni entuzijazam. Posrale su se EA i slične kompanije na njega. Imao sam entuzijazam kad je izlazio Dragon Age Origins i tad sam dane provodio u iščekivanju i posle u igranju. I naravno čekao dvojku iako mi je i tad bilo malo sumnjivo kako će sve to ispasti. Naravno svi znate šta se desilo na kraju. Tako je bilo i sa Mass Effect-om koga su na kraju srozali. Diablo 3 takodje. Ne sećam se kad sam posledni put video nešto u nekoj igri što je baš orginalno i neočekivano. Čak ni Witcher 2 nije bio nešto posebno. BF4 je tek priča za sebe.
Ne znam da li sam ja mator ali više nikom ne verujem. Svi su usavršili marketing mašineriju kojim love neiskusne kupce.

Tačno tako, iskustvo nas je naučilo da su igre vremenom sve gore i gore zato više i nema entuzijazma. Videćemo da li su ovi rpgovi sa Kickstartera vesnici boljih vremena. U principu i najviše čekam da probam Wasteland 2, Pillars of Eternity i novi Torment, od Biowarea sam davno digao ruke. :)

Hahaha kakav crni entuzijazam... Postojao je od 1997 od kad sam poceo sa PS1 gamingom pa do PS3 ere... Lud bi bio ako bih se uzbudjivao zbog svakakvih smeca od igara sto izbacuju.

Okoliš izgleda lijepo,baš kao što treba za jednu fantasy igru.
Al pošto je u pitanju "ledeni ugriz":d ja i nisam baš previše optimističan,daj bože da griješim.

Nazad
Vrh Dno