Ova epizoda GoT je bila takva smaračina dve trećine epizode, da sam je zamalo ugasio. Nisam imao takve trenutke dosade sa BB.
Da da, te 2/3 su do sad najdosadnije u GoTu od pocetka. Onih 7 minuta s Deneris su bili bas zanimljivi 😀 nikako da se naviknem na novog Daria.
Odgledao prvu sezonu Bates Motel. Neverovatno koliko su likovi antipaticni, i koliko su svi psihopate. Jedino su ove dve male simpaticne 🙂 takodje podjednako iritantan glumac kao i Kralj Jofrey je Richard Harmon, ovde ga nema puno u seriji ali u Continuum i The 100 me je dovoljno izritirao 😀
Gledljiva je serija koliko toliko ali preevise su posvetili paznje odnosu majka i sin.
Takodje, u kom filmu(ocigledno ovom) se neko doseli u pm i odma ga spopadnu sve dobre ribe 😀
Salem - na osnovu prve epizode ne ostavlja neki jak utisak.5/10
Po meni isto kao S01.Kakva je The Americans S02?
Auuu kakva epizoda Arrow,mnogo toga se izdešavalo.Jedna od najboljih epizoda....
mene bas i nije oduševila pogotovo ovaj kraj...
Auuu kakva epizoda Arrow,mnogo toga se izdešavalo.Jedna od najboljih epizoda....
Sinovi ja sam takav kraj predvideo jos od kad se doticni ponovo pojavio u arrow-u i vecina je na internetu spekulisala isto 😀
Sinovi ja sam takav kraj predvideo jos od kad se doticni ponovo pojavio u arrow-u i vecina je na internetu spekulisala isto 😀
Jel Spoiler da se ne cita dok se ne pogleda epizoda ? 🙂Da mnogi su predviđali da će Slade naterati Olivera da ponovo bira,ali svi su predviđali da će to biti Loreal,Sara ili Felisiti.Niko nije ni spomenuo ovakav odabir.....
@Korisnij2007a tako je po stripu,i u stripu Oliver ostaje bez oca i majke,tako da je on siroče već nekih 40-50 godina otkad izlaze stripovi o Green Arrow
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari