Šta je novo?

Samsung Galaxy S4 I9505

Sta je uzrok tom besu? :)

Doslo mi je hiljadu puta da ga bacim o pod iz sve snage, ali se uglavnom zavrsilo bacanjem na krevet :d

Pozdravi se sa telefonom. Možeš da pukneš 170e za display i šta ako je otišao nand ili ploča? Onda ćeš platiti sve to posebno kao da si uzeo S5 :)

Ma to je bila crna minuta , nisam mogao da se iskuliram , dobro je sto nisam u cetiri oka razgovarao sa tom osobom ko zna sta bi bilo, mozda je ovo i bolje ispalo, kajem se ali sta sad , stavicu fon u fioku i zaboravicu na njega .
Sad sam se naprzio na Z2 :), vise mi se svidja od S5 a kada razmislim mozda za mene ni nije smartfone jer stalno moras da ga pazis , cuvas da ti ne padne,da ga ne izgrebes itd .S druge strane imam zamenu laptop , desktop , dslr ali opet u nekim momentima mi zatreba takav fon sa obilnim funkcijama , zato sada furam neku nokiu kojoj baterija traje nedelju dana a mozda i vise :) .

Dobro kad je to, ja sam vec pomislio da nije mozda zabagovao pa si se iznervirao :D

Najbolje je sto kaze Djilke da zaboravis na njega, 170e da das i ko zna na cemu si, a ako si ga bas lepo otreso onda bolje sacuvaj tih 170e dodaj jos koji evro i kupi nesto drugo, sta sad :)

Prodas taj za,nekih 150eur (lupam), das tih 170e sto bi dao za ekran, malo doplatis i uzmes drugi s4 :)

Ovo je moj uredjaj. Danas sam sucajno otisao da proverim da li postoji neki update i on mi se povezao sa serverom i poceo da skida file od 350mb pa sam prekinuo. Jer ne znam o kom updateu je rec i sta on donosi. Telefon mi je inace na stock roomu i nisam nista cackao. Do sad je bio samo jedanput updateovan. Inace ovak moj s4 je ona fora black edition. Jel neko odradio ovaj update i kako se telefon ponasa? Pozz i hvala unapred na odgovoru.

Screenshot_2014-04-18-12-54-18.png

Da, evo citam, ali svi se zale da im krace traje baterije, emailovi ne mogu da se sync-uju, nesto sa sd karticom tj pisanjem i brisanjem..ako neko ima iskustva dobra ili losa meka javi. Ako je pisano o tome samo mi recite gde da gledam

Ako uradis upadate, nece ti tel biti fora black edition. ;)

Drugari, drugar uzeo polovan s4 i sve lepo radi sem sd kartice. Nijednu karticu ne prepoznaje, probao je vise razlicitih ROMova sem stock bez roota. Jel neko citao neko o tome? Rece on da je video da je cesta pojava...

Sledeci put kad se iznerviras, razmisli da li je ta osoba vredna 400 evra. Ako jeste, onda lomi sve.

Drugari, drugar uzeo polovan s4 i sve lepo radi sem sd kartice. Nijednu karticu ne prepoznaje, probao je vise razlicitih ROMova sem stock bez roota. Jel neko citao neko o tome? Rece on da je video da je cesta pojava...
Neka proba da predje na stock rom, ako tad ne prepoznaje tu mu onda nesto sa hardverom nije u redu.

Nadam se da nije, ali mi se cini da je HW u pitanju.

Da li neko moze da me uputi kako da uradim complete wipe i kad instaliram ROM ne ostanu prethodne aplikacije i podesavanja sa prethodnog ROM-a .. uradim wipe/factory reset, cache, dalvik, system pa flashujem ROM .. da li gresim u redisledu wipe-a ili ?? :eek:

Jel kupio neko mozda battery kit za S4 negde u Srbiji i gde?
$(KGrHqNHJDcFISg-rZiCBSKdBF830g~~60_35.JPG

Jel probao neko da resi i cime ogrebotinu na displeju, da li od kljuceva ili ko zna cega vidi se lepo kad je na ekranu belo presijavaju se dugine boje.

Kazu da najfinija pasta za poliranje automobilskih farova moze da ukloni te mikro ogrebotine na gorili. Ja se jos uvek nisam upustio u tu avanturu, obzirom da je to mac sa dve ostrice.

Stigao i meni S5 ali u starom kucistu :d :D

Vidim sinoc ovaj rom pa reko da probam, a bas mi nesto bilo dosadno, zazeleo se cackanja.
Za sad nije los, ima nekih appova sa notea 3 i sta znam, baterija mi se cini odlicno. Ne laguje, ima dosta modova u aromi kome sta treba da stavi a kome ne da preskoci i tako :) Takodje na ovaj "My Magazine" levo sto je od glavnog home screena, moze da se stavi app koju hocete da pokrecete kada uradite slide u desno. Recimo ja sam stavio settings, ali moze i bilo koja instalirana app
Kome je dosadno neka proba :d i dalje mi je Slim na prvom mestu ali ovo cisto malo degustacija :D
Evo i par slicica :)

Pogledajte prilog 140316 Pogledajte prilog 140317 Pogledajte prilog 140318 Pogledajte prilog 140319 Pogledajte prilog 140320

Poslednja izmena:
Da, nabacao covek svega i svacega. I od S5 i od N3. Mada u sustini nije los, radi lepo za sad

ZlajoX ajd necu da.se brukam ali jel mozes da mi das download link jer tamo citam pa me malo zbunilo a nisam kuci da mogu dugo da pretrazujem :)

Moze li mi neko pomoci kako da povezem S4 sa laptopom? otkljucao sam i developer options i instalirao na lap Kies, i opet ga lap ne prepoznaje.. :smash:

Proveri kabl ili usb ulaze na laptopu.Jel vidi uopste da je ista povezano?

Juce je reagovao da je nesto povezano, danas nista... na telefonu pise da je uspostavljena usb konekcija...

Nazad
Vrh Dno