Nemojte se folirati, molim vas. Na androidu je poslednji bas vidljiv update bio sa 2.3 na 4.0. Pustite te fore sa 4.1.1 ili 4.2.1 itd wp preterano kasni. Imali su wm6,wp7,wp8 da li ce do kraja nasih zivota ubaciti npr data toggle ili ce kulirati i pricati kako je sve kul kao neki ovde?Pa ako je kao 4.0 na 4.1 to je ogroman apdejt.
Ako nisi primetio razliku sa ISC na Jelly Bean onda nemam reči...
Za data toggle imaš bar 3 aplikacije na WP Store.:
Ne gasi ali smatra da bi trebalo da postoji. Jer neko to radi i jedan OS treba to imati. Valjda je to hteo reci![]()
Ne lupaj, imao si nego si ti nub.
Naravno da vredi ubaciti, vredi ubaciti svaku opciju koja svakom coveku na planeti padne na pamet. Al treba praviti razliku izmedju konkretnih primedbi i ovakvih, jer je bukvalno potrebno dve sekunde.
Nije... , jeste.. nije... mozda i jeste... ali mi nije trebalo..
Kad si tako lepo primetio stvari, cudi me da ti je promaklo da sve ono sto smatram pravim nedostatkom zapravo i napisem.
a to onda totalno obesmišljava postojanje bilo kakvog data toggle-a jer zašto bi od smartphone-a pravili dumb phone![]()
@ vukelic
Eto vidis da pricas napamet, jako dugo sam gasio net navece.
Vidiš da ne čitaš. Nisam rekao da nisi gasio net, već da nisi nikad koristio data toggle button (gasio si ga peške), sam si to potvrdio na prethodnoj stranici.
Ne razumem.. Gasio sam ga na toggle dok sam furao Sense launcher na HTC-u, to sam potpuno zaboravio jer sam ubrzo presao na druge launchere koji nisu imali tu mogucnost.. I secam se dok prikaze da se ugasio, prolazilo je 6, 7 sekundi, nekad nisi ni siguran da si stisnuo pa stisnes opet i upalis..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari