Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Steta sto nece da radi na 1020. Super tastatura.
WP_20140419_01_02_51_Raw.jpg

Bilo je reči da će HID da bude omogućen u 8.1. Moguće da će do izlaska finalne verzije i to da reše...

Nadam se da hoce. Ova tastatura je brutalno oruzje za nekoga ko mnogo kucka. Kupljena je pre jedno 6-7 godina i radi bez greske i na ios-u i na androidu.

Probao, fino radi skroz :) Jos samo da moze preko wifi, ovako preko kabla je malo neprakticno...

Ja imam problem, nece na W8.1 da mi pokerene instalaciju tih drajvera sto treba.

Sredjeno morao sam da unistall drajvere pa ponovo da instal.

Poslednja izmena:
Idi u device manager i uninstall uređaj pod portable devices i nadji takođe telefon pod usb devices, trebalo bi 3 puta da se pojavi, sve to uninstaliraj i onda zakači telefon, moralo bi da radi. I ja sam to morao da napravim i proradilo na kraju...

Probao, fino radi skroz :) Jos samo da moze preko wifi, ovako preko kabla je malo neprakticno...

Zar nije nokia to vec uradila to sa nokia beamer?
Ovo je prakticno samo za nekog ko radi app , games review , i tutorijale ili tako nesto, ili npr da strimujes preko join.me ili kako vec twatch .

I dvosmerno je, možeš mišem da pomeraš ekran na pc, pomera se i na telefonu. Poslao sam sms tako :D

Ovo je brze od beamera .

Da , nego mislio sam preko wifi, ne verujem da ce Miracast da bude fluidan kao i ovo preko usb. Beamer jeste spor dosta.

Btw baterija sve bolja. Sada 52% jutros skinut tel sa punjaca.

I nije ovo tako lose koristicu jos neko vreme :) .
wp_ss_20140419_0001.png wp_ss_20140419_0002.png

Poslednja izmena:
darko, koji telefon? kod mene na 625 nije dvosmerno. to sto je na fonu, prikazuje se na kompu, ali sta god sa pc-ja da radim misem po ekranu, na telefonu se ne desava nista..

Poslednja izmena:
darko, koji telefon? kod mene nije dvosmerno. to sto je na fonu, prikazuje se na kompu, ali sta god sa pc-ja da radim misem po ekranu, na telefonu se ne desava nista..

I kod mene na 720 isto dvosmerno . Klik na pc kao tap na tel. Bilo bi exstra jos kad bi moglo da se kuca na tastaturi, a ne da moram da klikcem po slovima :D

Framerate je toliko dobar da ladno mozes igricu da igras :D .

Poslednja izmena:
Piše lepo nokia, oni baš imaju dosta simpa stvari, ja sam sebi skoro kupio nokia dc-50 plavi, sopstvena baterija 2300mAh istovremeno bežično punjenje telefona i uređaja, ovaj uređaj možete poneti sa sobom i puniti telefon koji se napaja bežično direktno sa punjača, bez potrebe za utičnicom... Buraz kupio zabunom dva, pa ću jedan prodati...
Dobra stvar je i onaj privesak... No dobro da ne idem u off topic..

Nokia da, ta tastatura je kostala preko 100 evra pre jedno 6-7 godina. :)

Greota ***. Moci ce valjda u skorijoj buducnosti. Symbian je imao hid protokol, a windows ne, glupost nevidjena.

Imao je symbian i file manager ,polako verujem da ce se svi nedostaci ispraviti .

bez veze je to sto kroz project my screen ne ide i zvuk, i sto nije full screen kada se stavi u landscape. i na monitoru od 24" jedva da je malo vece nego na telefonu, kada je uspravan, dosta odlazi prostora na onaj "okvir" koji glumi telefon.. sto se tice prikljucivanja tastature, pre izlaska 8.1 pricalo se da ce biti podrzan i otg, ali izgleda da cemo pricekati.

Rešenje za battery drain je izgleda hard reset. Ja upravo probam pa ću da javim ako jeste. Bar kod mene :)

Rešenje za battery drain je izgleda hard reset. Ja upravo probam pa ću da javim ako jeste. Bar kod mene :)

Ako imas neki google account izbrisi ga pre reseta. kazu da su oni pravili problem konstantnim sinhronizovanjem.

Ja sam zadovoljan sa bat u pocetku mi se cinilo da trosi vise, ali juce je bilo tu negde kao sto bi bilo i pre update.

Od kada sam prestao proučavati nove funkcije, potrošnja mi je ista kao i dosada, izdrži čitav dan bez problema, prije spavanja na punjač i sutra bez problema..

yzy7y9u6.png

Ono sto mi se svidjalo na droidu je prikaz koliko display i sam system vuce struje, ovde ima settings mada to nije system...
Bat je bolja, a testiracu i kada je wifi ugasen, verujem da mi on najvise vuce batt :)
Navikao sam ja da na 720 imam i po 3 dana, to mi nekako manija ;)

Jel ima neko obavestenje ili znak da su uspesno ubacene slusalice sad?

Hmm.. pa ajd, moze i tako, mada neko vizuelno obavestenje bi bilo zgodnije.. Pre neki dan sam rekao da je muzicko iskustvo kao na walkman-ima, ali walkman barem ostane na istom mestu gde si pauzirao ili stopirao sutradan :D

Poslednja izmena:

I ja sam uradio hard reset na 1520, jer mi je za 7h svukao 20%, a na 8.0 trajala mi je 2-3 dana baterija. Nadam se da ce pomoci :)

Vrh Dno