Šta je novo?

Whitecoin [WC] (scrypt PoW -> PoS)

Trudimo se. :)

Krenulo dole konacno, sad se neckam kako postaviti ordere. Neka budu od 1000 do 700, pa koliko uhvatim-uhvatim. Nije iskljuceno ni da ode na 500 nakamota.

ja sam prodao sve maxove (po danasnjoj ceni) u btc i kupio wc na 1600, vidim sad pada ali kapiram kada (ako) bude otisao na 10 000 nema potrebe da se nerviram sto pada? :D

I onda lepo kupis 6x vise MAX-ova i jos on skoci 10x. :p

Šta da ti kažem. Ja se igram sa 10% svog teško zarađenog šteka dok čekam sa se cena BTC-a oporavi. Čim to se to desi bataliću ove shitcoin-e jer mi oduzimaju previše vremena.
Za Whitecoin smatram da može opstati ukoliko opstane i blackcoin koji je ustvari napravio komplet marketing za njega i učinio mu uslugu.

Evo kako ja mislim da će se ovo odigrati... stabilizovaće se oko neke cene, može biti ~500-700 max 1000 (mada se ne bih iznenadio i niže da bude) satošija uz manje peak-ove gore/dole ali ništa značajno kao što viđamo ovih dana na BC.
Zatim ide period stagnacije od ~3-5 dana i onda ide up trend uz nagle peakove, jaču donju odbranu i novu stabilizaciju. Cenim da ovde može dostići vrednost x4 u peak-u, dakle ~2000-4000k.
Dalje će nastaviti uptrend i ukoliko bude zadržao hype, volume i nešto novo ne odvuče kitove može lako otići na 10k... za nekih 10-15 dana.

hvala za predikciju :D
@air; nema veze, skocice i max kad tad, imam vremena da ga cekam, 2 evra komad kilo ko zec i dovoljno za mene :)

edit: cena se vraca polako.
i dif ltca pada konstantno, dobra vest

Poslednja izmena:
pump WC na mintpalu...

reko da idem da spavam, vreme je :D svaka cast kako pratite u stopu, stalno vidjam po temama pump ovog koina na onoj menjacnici itd, veoma korisno, hvala :)

edit: propustih da se ispraznim na 1950...

Poslednja izmena:
Kako je moguce da je u wc ulozeno 1800 btc-a do sada a cena i dalje na ovih 1700-1850?

ima puno coina u igri, pretpostavljam da je to razlog

ako sam ja dobro shvatio, mozda gresim, trade volume nije = ulozeni btc, trade volume je kupljeno - prodano, a to je onda malo drugacija racunica....

Mislis da je 900 btc-a od sinoc ulozeno na taj nacin,kupovinom-prodajom wc-a?Cisto sumnjam.Ako se na taj nacin ulaze onda on nece ici nikad preko ovih 1800,1900?

Dobro si razumeo,to je obim trgovine ;)

Mislis da je 900 btc-a od sinoc ulozeno na taj nacin,kupovinom-prodajom wc-a?Cisto sumnjam.Ako se na taj nacin ulaze onda on nece ici nikad preko ovih 1800,1900?
da probam da ti pojednostavim :)
recimo skupimo se nas 4,
i ja recimo prodam nesto jednome za 50 dinara, onda on tih 50 dinara proda drugome, ovaj trecem, treci cetvrtom. to ti je ono ni luk jeli ni luk mirisali a napravili prometa 200 dinara :)
i sad to primenis na ovu situaciju, plus sto ukljucis unakrsne interakcije, ne samo da 50 dinara ide u krug. e to ti predstavlja obim trgovine :)

Ima li neko racunicu kad tacno ovaj coin prelazi u pos?
Razmisljam da ga odmah dumpam i da kupujem doge jer ce doge sigurno skociti pre polovljenja pa da doge dumpam bas pre polovljenja i da onda opet kupim wc?
Sta mislite ima li smisla?

Kad je polovljenje na doge?

Mnogo ga bre komplikuješ :)
Kopaj WC i to je to... nećeš dugo sigurno ;)

mala prepreka ka 2k... 12 btc sell zidic na 1948...

Poslednja izmena:
Na Cryptsy-ju 1997 satosija, ajde na 2 soma polako.

sada ga spustili na 1925...

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    5.2 KB · Pregleda: 79
Mislim da sam negde procitao da bi WC trebalo da se iskopa do srede otprilike.

LAST PRICE
0.00002000
Mintpal

Ala kaska mintpal... na cryptsy već 0.00002997

Poslednja izmena:
na Cryptsy-ju ~ 3k

Ekstra!!!

I jos ga uzmem na 1700 kad sam video da na cryptiju probija 2k. Sad kad krene panic buy, ima da presisamo 3k.

Vrh Dno