Šta je novo?

Samsung Galaxy S5

Poslednja izmena:
Ima li nekoga da je uzeo S5 u Vipu i da li su mu rekli da li je jedan od 200 kupaca koji dobijaju sat na poklon,posto ovako u Vipu nece da kazu broj prodatih primeraka S5 telefona za ovih par dana.

main.jpg

http://www.byatelier.com/samsung_s5_newsletter.php
http://blog.gsmarena.com/atelier-dresses-samsung-galaxy-s5-gear-fit-crocodile-leather/

:d:S:

designed for..
reptilians.jpg

:d

Ima li nekoga da je uzeo S5 u Vipu i da li su mu rekli da li je jedan od 200 kupaca koji dobijaju sat na poklon,posto ovako u Vipu nece da kazu broj prodatih primeraka S5 telefona za ovih par dana.

Uzeo ja pre neki dan fon, satova vise nema, planuli u prvih 3-4 dana prodaje, tako da sam ga izduvao za sat. Inace ortak koji je u Vipu mi je rekao da su ih najvise pouzimali preko veze i mahom zaposleni, tako da..... nista od toga. :(

Sramota. Ako su ih stvarno davali za Dz dali su mozda 10 komada a mozda ni toliko.

Najgori su,sramota,ali i mislio sam da ce tako biti.Jel u Mts-u se isto odmah zavrsava procecura za telefon kao u npr Telenoru ili se ceka u Mts-u dan,dva?
Kako si zadovoljan telefonom?

Poslednja izmena:
Uzeo sam telefon u proslu subotu, drugi dan prodaje, rezervisao preko call centra.
Kad sam kupovao telefon, pitao sam decka ako nije poslovna tajna, koliko su ih prodali i on mi rece za ta dva dana
da je otislo nekih 20ak komada u Knezu.
U sredu su me zvali da sam dobio sat i da mogu da ga preuzmem tamo gde sam uzeo telefon, i kad sam preuzimao telefon
bio je jos jedan lik koji je dobio sat.
E sad, kad je prodat poslednji primerak iz tih 200 komada, to nije mogao da mi kaze lik sto radi tamo.

Vidim da ga dve velike prodavnice imaju od danas a druga vec par dana,ova jedna daje i na kredit a cene su 85000 a zanimljivo je da je Note 3 i dalje 90000!!!Racunao sam da se npr uzme na kredit na 24 meseca izlazi 117000,dok u Telenoru uz tarifu 1995 mesecno i oko 55000 kesa(moze na 6 rata) izlazi oko 101000 sa minutima,1 gb neta,porukama...Sto me je iznenadilo jer mislio sam da se vise isplati uzeti na kredit.Cena jeste jaka naravno,ali u Telenoru razlika izmedju S5 i npr LG G2 u ovoj tarifi je ukupno oko 26000 dinara,sto i jeste prava razlika kada se pogledaju oglasi novih telefona.Uzeo bih mozda S5 u Telenoru ali imam na drugom broju dugovanja pa mi sigurno ne bi dali dok to sve ne izmirim.

Poslednja izmena:
Ako je izvodljivo, neka neko uradi test izmedju S4 i9506 i S5 modela akutelnog? Performanse na papiru su im prakticno iste a taj S4i9506 je sad ispod 400 evra.

Koliko se realno bolje vidi ekran na S5 u odnosu na S3, na suncu?
I koliko je realno jaca baterija?
Razmisljam da zamenim ovaj moj S3 za S4 ili S5 (kad bude oko 400e) pre svega zbog ocajne baterije na S3.

S obzirom da je svaka nova iteracija imala jace osvetljenje S2>S3>S4>Note 3>S5 (Note 2 nisam probao) mnogo bolje se vidi. Mislim da je S5 najsvetliji AMOLED ikad napravljen i to "sky whooping" 650 nits ako se dobro secam sto je jace od nekih LCD-a i IPS-a.

S obzirom da je svaka nova iteracija imala jace osvetljenje S2>S3>S4>Note 3>S5 (Note 2 nisam probao) mnogo bolje se vidi. Mislim da je S5 najsvetliji AMOLED ikad napravljen i to "sky whooping" 650 nits ako se dobro secam sto je jace od nekih LCD-a i IPS-a.

za vidljivost na suncu nije dovoljan samo brightness potreban je i kontrast a tu je 808 bez premca :)

šta da poboljšavaju kad svaki amoled ima kontrast +beskonačno?

Danas drug isao da malo procacka S5 u telenoru, i nije mu ni prisao desi se ovo

Pogledajte prilog 140282

i na svaki pritisak home dugmeta samo iskace stopped :d
Ko zna sta je taj s5 preziveo tamo :D

Poslednja izmena:
Nista cudno za te izlozene telefone. Sigurno nesto vezano za onaj demo sto se vrti non stop.
A i ko zna sta sve prezivljavaju...

To sam i ja pricao, samo sto ovom sto sam ja cackao u Barseloni kada pritisnes home dugme sve se zakuca, i ne mozes mu nista minut, dva dok nr izadje da je nesto chrashed i sve ispocetka xD

Nazad
Vrh Dno