Šta je novo?

Windows Phone 8.1

Twitter Beta izašao tj objavio WPC da postoji, integracija u People Hub, Slike itd. Ko je skinuo, skinuo, u međuvremenu je povučena tj ne može više da se skine. Jako lepo radi i počinje da mi se sviđa kako su zamislili ovo sa integracijom app... Cenim da će uskoro update za regularan Twitter.

Da super je zamisljeno , ali fb app mora da se optimizuje za ovo i to mnogo . Stari nacin je bio dosta brzi ali jadniji sa opcijama, ovo je sada full ali dosta sporije.

Ocekujem neki update za IE, dosta ljudi ima isti problem.
Iskreno čisto sumnjam.Moraće tu da padne hard reset.Kod kog si operatera?
Da li još neko ima problema sa aplikacijom "Gif Viewer", koji se koju sistem korusti za pregled Gif animacija.Meni je samo zapeo kod auto ažuriranja i ne mogu čak, ni da je deinstaliram.
Ne gine mi prelazak na android.To na MEIZU radi ko Sincerica. ;)

Kako mislis nema? I na kartici i na telefonu pristupa svim folderima, naravno onim koji su user a ne sistemski... Iz pocketa mozes otvoriti bilo koji office a i drugi file koji je povezan sa aplikacijom, ako file nema dodeljenu app onda te baca na Store da je skines ako zelis, tako je i na Win 8..

Eto par pdf-a i excell u Documents.
ameju2u9.png

Poslednja izmena:
A šta je sa obaveštenjima na glance screen, meni više ništa ne prikazuje osim sata

imam 920, ona nema SD
od foldera postoje Local Storage i Phone's Storage odmah nakon instalacije aplikacije
ni u jednom nema .pdf, .xslx i .doc/.docx fajlova kojih ima dosta na telefonu

ide mi na živce Nokijino insistiranje na slikama
zabole me za slike

imam 920, ona nema SD

od foldera postoje Local Storage i Phone's Storage odmah nakon instalacije aplikacije

ni u jednom nema .pdf, .xslx i .doc/.docx fajlova kojih ima dosta na telefonu

ide mi na živce Nokijino insistiranje na slikama

zabole me za slike

Da da, zanimljivo, nista mozes samo da se nadas da ce to Pocket resiti posto im je ms dao pristup ka sistemu. Tj koriste full sdk,mogucnosti za file sistem.

A nebi bilo lose da im pustis email, cisto da im skrenes paznju.
Kupio si app, imas pravo i da zahtevas da ti bolje radi, da ima ono sto generalno fali...

Poslednja izmena:
L820, L620 davno otišla :)

Slikaj ekran sa glance podesavanjima pa eventualno da vidimo, ovako napamet tesko...

Radi Glance na 820, samo ga treba ponovo uključiti u postavkama..

Jesam odmah. Sad ću reinstall da probam ako je moguće uopšte

Poslednja izmena:
Ne znam dali da probaš beta glance iz sysapp pusher...?! Baš čitam na nokia developm...

Edit:

The clock is showing but the notification aren't... I'm running Windows phone 8.1 dev preview... And the font of the clock is all wrong... Hope you could fix it asap thanks

Nisi jedini... ;)

Poslednja izmena:
Reinstall ne postoji kao opcija ni sysapp pusher ne pomaže. Ostaje da čekam apdejt :)

To je drugo, ovo nije glance beta, vec glance background i nema veze sa originalnom app kao takvom vec ovo daje mogucnost postavljanja custom slika na glance ekran...

Ste provalili da sada konacno imamo i Bing mape, a pitam se kada ce bar Nokia u Here Maps da ubaci Distance bar... E to mi bas nedostaje.

Posto ja cekam konacni update zbog garancije, ako mi neko moze reci kako funkcionise smestanje aplikacija na SD. Je'l se mogu postojece app i igre premestiti na SD ili mora uninstall pa onda install na SD?

U Data Sense možeš postojeće app prebaciti na SD.

Mhm :) To da bi Borisu bilo ugodnije koriscenje... :d

Inace jedna stvar me izludjuje u 8.1, ovaj novi ton kad stavis telefon na punjenje. Em je tih, em je retardiran em je onaj prethodni bio milion puta bolji. A ne moze da se promeni :)

Nazad
Vrh Dno