Na toj listi su bila i dva isturena stepena u mojoj neposrednoj blizini, jedan od njih ispod moje sobe
Dakle, lista je bila azurirana.
Ima li neko da je uzeo upload boost na 10 Mb/s ?
Ma bre ovo je samo bila lista ADSL centrala, nisi mogao videti da li je ADSL ili VDSL
Elem, ja sam imao UB od 10Mbps prosli mesec, ali sam sada vratio na 5 (jer za 10 moram da placal Net30, a iskreno mi stvarno ne znaci veci upload). Drugi problem je sto HG655b uopste nije dobar wiFi ruter, pa se i na 20/5 glavi![]()
Mozes sve to preko 19813, ali moras prvo da smanjis net paket, bice ti deaktiviran Upload Booster kada se i paket smanji, pa ces morati da zoves, posle toga da se UB5 aktivira.
Иначе, наплаћује се чим се услуга активира за месец у којем је активирана. Питао сам за то и мени ће бити наплаћен UB10 јер сам започео април са истим али ми неће наплатити и UB5, што је ок...
Dobro, to je bolje nego da se oba naplate, mada sam ja morao da cekam pocetak aprila da bi to uradio i imao sam UB10 samo 1 dan, ali preci cu preko toga... ako mi daju 3 meseca besplatno![]()
Имаш неки рутер на уму који би могао да ми препоручиш?
Мој VDSL модем је HG630
Možda ti je etar pretrpan Wireless mrežama pa ti zato ne izvlači max brzinu. Koliko ti lap nađe WiFi mreža osim tvoje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari