Šta je novo?

Pedometar

Solesoslav

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
20.05.2008
Poena
555
Treba mi uredjaj za merenje duzine predjenog puta pesice. Ako ima veliku tacnost onda super, ako nema opet moze da posluzi, ali za manje stvari nego koliko sam se nadao.

Pitam ovde zato sto ne znam gde drugde da pitam 🙂

Vecina novih smart telefona ima aplikacije koje mogu da ti posluze i veca app je free...

Ako hoces pravu stvar trazi Suunto

Uff, gde me nadje, mislio sam da izdvojim manje od 5000 za ovo zadovoljstvo. Treba mi za izvidjace i zbog toga aplikacija za mobilni mi ne odgovara. Nista, moracu sam da trazim, hvala u svakom slucaju na predlozima.

Uff, gde me nadje, mislio sam da izdvojim manje od 5000 za ovo zadovoljstvo. Treba mi za izvidjace i zbog toga aplikacija za mobilni mi ne odgovara. Nista, moracu sam da trazim, hvala u svakom slucaju na predlozima.

Imaš Omron za te pare, ali mislim da ti je varijanta Smart Phone + GPS najtačnija i najjeftinija (naravno, ako imaš takav telefon).

Nisam znao da ima ovako skupe varijante. Ne odgovara mi telefon jer prosto ne moze da izdrzi. Nekad se desi da imamo stazu od 2-3 dana(spavanje na stazi) i tu telefon ne moze nsita. Gledacu od ovih jeftinih ako ima neki na AA ili AAA baterije, a ako ne mozda i izdvojim malo vise i uzmem nesto sto valja.

Rezervna baterija ili dve i izdrzace 😉

Postoje eksterne baterije!

Može li se ova sprava nekako prevariti?

Jos jedan glas za smartphone, ima par aplikacija koje odlicno rade - cak imaju i mogucnost eksportovanja putanje u Google Earth.

Ja koristim runtastic pedometer pro i zadovoljan sam.
Radi to za sta je predvidjena🙂

+ 1 za Runtastic app

Može li se ova sprava nekako prevariti?

Ako misliš na klasični pedometar, s obzirom da broji korake na "udarce", možeš da podesiš drugačiju dužinu prosečnog koraka, pa da konačni rezultat za razdaljinu bude veći ili manji, mada i ovako neće biti 100% tačan.

GPS već ne može da se zezne tako lako 😉

Da prikljuce se, pa moze da bude integrisana kolko god zeli i ne mora da se menja.
No posto 99.99% nije integrisana rezervna je dovoljna.

Hvala na informaciji o eksternim baterijama, ali mislim da si preterao oko procenta 😉

Pa ne znam , navedi mi smart teleofne koji imaju integrisanu bateriju ?
Ja ih stvarno ne znam vise od par , pa sam zato tako napisao ?
Koji su to sve ?

Pa ne znam , navedi mi smart teleofne koji imaju integrisanu bateriju ?
Ja ih stvarno ne znam vise od par , pa sam zato tako napisao ?
Koji su to sve ?

Koliko znam, iPhone i Prestigio baterije ne mogu da se menjaju tako lako kao kod Nokia 3310. Grešim li?

http://www.planetasport.rs/dopunski-ostalo/pedometer/a-31783826
Pogledaj i po ostalim bolje opremljenim radnjama za trcanje, trebalo bi da bude i jeftinijih.

Od App-ova se cesto koristi Endomondo.

Imas i specijalizovane GPS satove (mada znacajno skuplji od 5.000). Obicno mere i puls i slicno pored GPS-a.
Imas ih od 100e u inostranstvu (200e je profi). Nazalost kod nas su bar duplo skuplji.

Od alternativa imas fitbit i slicne gadgete. Cene su oko 50-100$.

Hmm imas cak i neke patike sa ugradjenim pedometrom i slicno, koji komuniciraju sa mobilnim...

Dosta je povoljan, svakako jeftiniji od rezervne baterije, ali smesno je da su ga stavili u opremu za zenski fudbal 😀

Ima li neka jeftinija verzija onih cipova sto se stavljaju u kopacke/patike, i mere predjeni put? Igram fudbal amaterski i hteo bih da imam uvid koliko otprilike pretrcim. Ne odgovara mi varijanta sa satom, posto to ne mogu da nosim tokom utakmice.

Nazad
Vrh Dno