Šta je novo?

LG G2

1. Imas rikaveri (i u slucaju d802 - nase verzije jos par najnovijih particija unutar sistema koje su prijasnji romovi gazili)
2. Imas download mode (imao si ga i prije ali APP ce ga popraviti i ako ga nesto skrka)
3. Takodjer ako flashas pogresni recovery unutar recoverya ili flashas one romove koje ubiju recovery i download mode - app ce ga popraviti. I jedno i drugo.

Znaci ono sto freegee skrka ovaj popravi (imali razgovor na ircu bas, dosao se covjek zaliti da je kupio flashify i 5 puta flashao i skrkao mu recovery, poslao mu ja link i odmah radi :) a free )

Viper for android +busybox = kidalica :) Jos ako su ti pesme u zadovoljavajucem formatu kompresovane iz izvornog dobrog fajla cuces cudo, jos sluske ako ima sneke bolje full.
PS.Ja sam koristio obican viper4android ovo fx nisam....

Dao zvezde i zahvalio se

da li se cuje sa ovim modovima krcanje sa slusalica? koristim stock rom

Takoder zvijezdice i od mene i veliko hvala za ovo puno je olaksalo..e sad jos kako staviti custom rom..hmm jeli se brise cijeli sustav ako napravis wipe,kako onda preko usb otg flasha ili moze iz interne isto :)

Takoder zvijezdice i od mene i veliko hvala za ovo puno je olaksalo..e sad jos kako staviti custom rom..hmm jeli se brise cijeli sustav ako napravis wipe,kako onda preko usb otg flasha ili moze iz interne isto :)

Neka osnovna procedura je :
Wipe data
Wipe cache
Wipe dalvik cache

Nakon toga instaliras tj flesujes rom. Mozes sa otg-a, mozes sa telefona .

Nadam se da sam pomogao bar malo :)

Hvala,jesi puno znaci moze ista procedura kao u s3,malo sam se bojao zbog toga sto nema sd kartice ali bitno da se sistem ne izbrise :)

Mali off topic, zakačili se jishnu i xdabebb, na sve to je xdabebb banovan ... Izgleda da je neko nekog krao :-D

Da li preporucujete xposed i neki launcher u singeriji?

Izvinjavam se za post za postom.

Edit: I sta je najbolje za menjanje SoftKey?

Poslednja izmena:
Da li preporucujete xposed i neki launcher u singeriji?

Izvinjavam se za post za postom.

Edit: I sta je najbolje za menjanje SoftKey?

Xposed+gravity module+unicon module(iconice) g2 xposed module.. launcher po zelji ;)
edit: graviti mozes naci u samom xposed-u,pod downloads,samo potrazis na search,ima ga i za jb i za kk..

Poslednja izmena:
Xposed+gravity module+unicon module(iconice) g2 xposed module.. launcher po zelji ;)
edit: graviti mozes naci u samom xposed-u,pod downloads,samo potrazis na search,ima ga i za jb i za kk..

Unicon module i xposed g2 module nema , ne mogu da nadjem

Ove ikonice sam nasao ali se placa ali ne mogu da placam trenutno preko neta (fona) ima nesto free da se nadje?

G2 xposed modul je free na ps,ne znam kako nisi nasao.
A Unicon ces dobiti na pm.

Hvala Benderu na genijalnoj aplikaciji :) nikad lakše, nikad jednostavnije :) instalirao sam cloudyflex. interesuje me razlike u odnosu na cloudypro2?baterija,kamera,etc?

G2 xposed modul je free na ps,ne znam kako nisi nasao.
A Unicon ces dobiti na pm.

Hvala legendo ;)

Za G2 Xposed modul sam nesto permutovao :) Da da znam da je na ps free ;)

Testiram flex 2 dana , po meni ga sije CloudyProII po kameri , ostalo manje vise isto, glatko radi nisam palio ART ali zadovoljavajuce.Cekamo CloudyPro II 1.3 MADA ce i on biti Initial release kao i flex .

Poslednja izmena:
Evo par primera fotki pri sobnom osvetljenju za CloudyFlex v2.0, CloudyPro II v1.2 i OptimusRS G Pro 2 v4.3:

01_CloudyFlex2.0_20140410_235653.jpg 01_CloudyProII_20140411_001013.jpg 01_OptimusRS4.3_20140411_005759.jpg

Prilozi

• 02_CloudyFlex2.0_20140410_235730.jpg
    02_CloudyFlex2.0_20140410_235730.jpg
    1 MB · Pregleda: 157
  • 02_CloudyProII_20140411_001043.jpg
    02_CloudyProII_20140411_001043.jpg
    1 MB · Pregleda: 136
02_CloudyFlex2.0_20140410_235730.jpg 02_CloudyProII_20140411_001043.jpg 02_OptimusRS4.3_20140411_005810.jpg

Nazad
Vrh Dno