Šta je novo?

Viper4Android [ROOT]

Kako nije pomoglo? Tako se brise :)

Cudo da ti je tako pokarabasao zvuk...

Koja je prednost ovog moda u odnosu na recimo faux sound + eq playera koji trenutno koristim?

Ja ti mogu reći samo da probaš, jer ima fina podešavanja tj mnogo mnogo više. E sad prednosti i mane... Opet moraš probati ;)

Inace EQ ces morati da iskljucis da bi ti radio V4A. Znam za PowerAMP i za PlayerPro. Kontam da je i kod ostalih tako, posto ovaj preuzima zvuk.

A inace faux i ja koristim uz V4A, sa fauxom samo pojacam, a sa ovim doterujem :)

Radi. Radi poprilično dobro. Ustvari radi odlično. :-D

Kao sto rekoh... :)

Mora u kernelu da postoji podrška za faux sound. Što se tiče playera, nije bitno. Kada ristić onaj koji ti najviše odgovara.

Evo odgovorio ti je masamunea :)

Kada sam ubacio Viper rom na M8, zvuk na izlazu je toliko bio jaci da se muzicka linija koju sam spajao na aux s tel redovno gasila ako pojacam na tel do daske :D

Ta podešavanja u Viper romu su samo eq podešavanja (loša), nemaju nikakvih dodirnih tačaka sa viper4android aplikacijom. Skroz drugi ljudi.

Koji driver za mtk6592, jel ovo ok?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1412870232279.jpeg
    uploadfromtaptalk1412870232279.jpeg
    66.6 KB · Pregleda: 203
Nije ti najnoviji driver...kod mene je 2.3.3.0. I tu gde ti pise Abnormal, treba da stoji Normal

Koji driver za mtk6592, jel ovo ok?
Mislim da nisi išao na install driver.
Treba ovako da izgleda.

b62a7ae284078a86526b792ddbf1e1dc.jpg

Ma skinuo sam neki sa googleplaya, izgleda da nisu poslednje verzije.

Jel radi viper sa powerampom? Radi mi na gomili drugih playera ali sa powerampom jok.

Mislim da se odgovor ovde sam namece ali ipak da pitam: kad koristim Viper4Android ne treba da instaliram kojekakve Boeffla ili Wolfson sound modove sa kernelom ??

Pa mozes, a i ne moras. Sve zavisi kakvi su ti modovi i na sta si ti navikao.

Dl sam ove irc
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2439254
jel treba prvo da se unzipuju i da li treba svih 6 da se ubace ili samo 1, ako svih 6, da li u posebnim folderima.

Inače sam instalirao Neutron player, kao najbolji je , jel treba compatibility mode odabrati?

Do you know if you use ViPER4Android in Normal mode, any music player will sound the same?
However in compatible mode, you could get a player for its music effect to coexist with V4A.
Me myself use only V4A with my Walkman app.
-zhuhang

Jel ovi IRS treba prvo da se unzipuju? I da li da ih roknem svih 6 komada ili samo 1 paket?

Namestio sam nekako.
Jel se igrao neko sa ekspert podešavanjima (ovi IRS se i ubacuju tamo) ?
I inače jel podešavate nešto i u playeru ili samo u V4A?

Treba da ih otpakuješ i onda iskopiraš u Viper4Android/Kernel,ubaci sve pa vidi koji ti zvuči najbolje,svi se otpakuju u taj jedan folder i onda ideš na Enable convolver i biraš pod Impulse Response.

A ovaj Viper nema uticaja kod slušanja radia?

Vrh Dno