Šta je novo?

Watch Dogs

AC formula je popularna i uspešna jako, a igrači su dugo tražili nešto slično u modernom okruženju..
Naravno biće ova igra po mnogo čemu drugačija i sveža a ne samo AC u modernom urbanom ruhu, ali potpuno je razumljivo da grade na tim uspešnim idejama iz AC franšize.

Kontekstualno skakanje je sasvim u redu i dobro u ovakvoj igri.
Recimo Mirror's Edge 2 ne sme da ga ima jer se gubi sav izazov iz igre.

Sta mislite dal cu mi ga igram na max i53570k 8gb ram,gtx 670

a vidis da ovde pise i7 3770k za recomended a on ima hyperthread

Ne verujem da će hyper-thread da donosi veliku razliku. Sirovi klok ima veći uticaj.

Pa kad je na nVidiji :D

Oni trejleri za PS4 i PS3 sto su stancovali su me bas razocarali, ovo mi je malo vratilo nadu da ce grafika ipak vredeti nesto.:D

Evo ga poceo je da svrsava... Hahaha, kakav boot. :D

Nabice vjestacki hardversku zahtjevnost tako da masa ljudi nece moci normalno da igra, a u sustini ti efekti su sviranje qrcu. Kampanja im se u zadnje vrijeme zasnima samo na mogucnostima grafickog enginea posto su jelte, svi poceli da uvidjaju drasticnu razliku izmedju demoa koji su prikazali prvi put i trenutne verzije. Sad su odjednom poceli da se pozivaju na PC. Skoro u svakoj reklami koriste scene gdje pada kisa i gdje ima puno refleksija, jer su ukapirali da ti efekti dobro maskiraju ostale nedostatke.

"To je taj pravi nexgen!" Igra izlazi na Xbox 360 i PS3. :d

Poslednja izmena:
Koja glupost od videa. Taman sam ocekivao malo "pravih" pc featuresa, kada ono 2 totalno nebitne stvari koje verujem da nikog ne interesuju...

Meni se ovo sviđa, najbolja grafika koju sam u jednoj open world igri za PC video..

Nema sumnje da igra "lepo" izgleda, ali ovde se nikakvi super next gen featuresi ne vide a oni se hvataju na ultra zahtevnu AO tehniku, za koju verujem da niko ni ne obraca paznju, plus relativno nebitan i hardwerski ogranicen AA, koji je opet poprilicno zahtevan. Zali boze ove PC prezentacije kada ovde nista nesto napredno nema, onaj SS i dalje ko od sale sije ovo, a jos ga renda "slabasna" konzola.

Koja glupost od videa. Taman sam ocekivao malo "pravih" pc featuresa, kada ono 2 totalno nebitne stvari koje verujem da nikog ne interesuju...

Da su neke stvarno napredne funkcije i zaista nesto ekskluzivno, uradili bi profi video gdje se uporedjuje na primjer neka konzolna verzija i PC, ili kada su te mogucnosti ukljucene i iskljucene - kao sto to radi Crytech kada predstavljaju zaista neke nove tehnologije i mogucnosti. Ovo je jako bezobrazno i fukarski izmisljanje "tople vode", a koliko vidim bice raznih penala koji ce se primiti na ovakve stvari.

Poslednja izmena:
I GTA 4 je izgledao dobro po kisi, nocu naravno, a ovako nije nista posebno, graficki gledano. Sto se WD-a tice meni je ovde grafika na poslednjem mestu, ceo taj koncept hakovanja sveta deluje odlicno. Samo se nadam da nece smoriti na drugoj polovini igre, kao svaki AC.

uhh odlicno izgleda igra, kako se blizi datum izlaska igre, sve nalickanije trailere pustaju :D
ne ostavlja wow utisak kao onaj prvi trailer, ali sta smo sve videli, ovo sasvim dobro izgleda, bolje od svega trenutno, to je sigurno...

Sleeping Dogs je prva igra koju sam video da izgleda extra po mraku dok pada kisa, za 2 koplja bolje, nego u ostalim delovima te iste igre... prosto neverovatno...

Ovaj video he urađen ovako zato što je ovo marketinški video za nvidiju, nije cilj ovde da pokažu PC vs konzole, već nvidia vs amd i to su pokazali, za to su dobili pare. :)

Poslednja izmena:
2 bedna efekta, od kojih jedan takodje radi bez problema na Radeonima.

Al ok, igra izgelda OK. Nije bas full-on nextgen kakvog cemo dobiti za par meseci kada se resimo oldgen-portova, ali fino napredujemo.

Ma nisu ni dva nego jedan i po... :p

Al ko što si rekao bitno je da igra fino izgleda, a nadajmo se i da će fino raditi.

Sasvim fino izgleda uporedjenju s onim story trailerom, sa PS4 ako se ne varam lol :d

Poslednja izmena:
Toliko sam se bio nalozio na ovu igru... Ali sada posle ovih odlaganja i konstantnog bombardovanja reklamama, izgubio sam zelju. Bice kao Doom 3 ili S.T.A.L.K.E.R. - previse izvikana, a na kraju nista posebno...

Minimum:
OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (Please note that we only support 64 bit OSs.)
Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz
Memory: 6 GB RAM
Graphics: DirectX 11 graphics card with 1 GB Video RAM - Nvidia Geforce GTX 460 or AMD Radeon HD 5770
DirectX: Version 11
Hard Drive: 25 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers
Additional Notes: Broadband connection and service required for multiplayer mode. Supported Video Cards at Time of Release: nVidia GeForce GTX460 or better, GT500, GT600, GT700 series; AMD Radeon HD5850 or better, HD6000, HD7000, R7 and R9 series Intel® Iris™ Pro HD 5200

Recommended:
OS: Windows Vista (SP2), Windows 7 (SP1) or Windows 8 (Please note that we only support 64 bit OSs.)
Processor: Eight core - Intel Core i7-3770 @3.5 GHz or AMD FX-8350 X8 @ 4 GHz
Memory: 8 GB RAM
Graphics: DirectX 11 graphics card with 2 GB Video RAM - Nvidia Geforce GTX 560 ti or AMD Radeon HD 7850
DirectX: Version 11
Hard Drive: 25 GB available space
Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card with Latest Drivers
Additional Notes: Broadband connection and service required for multiplayer mode. Supported Video Cards at Time of Release: nVidia GeForce GTX460 or better, GT500, GT600, GT700 series; AMD Radeon HD5850 or better, HD6000, HD7000, R7 and R9 series Intel® Iris™ Pro HD 5200
http://store.steampowered.com/app/243470/

Obzirom da posedujem i5-2500K i r9-270x, kako ce ovo sljakati? Msm da li cu moci da imam fluidni gameplay na max detalja?

Obzirom da posedujem i5-2500K i r9-270x, kako ce ovo sljakati? Msm da li cu moci da imam fluidni gameplay na max detalja?

Blizu toga. Verovatno neće moći skroz. I mislim zbog grafičke.
Jer ne verujem Ubisoft, uvek navedu manju grafičku nego što stvarno treba.

Vrh Dno