coavasic96
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.02.2014
- Poena
- 225
Moja oprema
- Laptop
- Lenovo Yoga Pro 9i
- Mobilni telefon
- IPhone 13 Pro Max | Poco F3
- Pristup internetu
- Optički internet
- Kablovski internet
Ovako ljudi, da vam objasnim problem koji me mnoogo nervira. Imam problem sa touch screen-om, poceo je da "brljavi" i to na veoma zanimljiv nacin, touch screen ceo radi, ali da bih otkljucao npr moram da prevucem prstom oko 3 cm iznad, kao da je touch pomeren 3 cm iznad u odnosu na ekran, ovaj problem mi se ranije desavao, i resavao se restartom, vadjenjem baterije ili slicno, ali u zadnje vreme kad god restartujem telefon on pobrljavi, i to moram da resim tako sto izvadim bateriju i izcukam telefon sa svih strana. Zanimljivo je i to da kad se upali i ne brljavi ostaje normalan sve dok se ne restartuje, znaci problem nikad nisam imao za dok je telefon aktivan, nego posle restarta, i onda moram da vadim bateriju i da ga "lupam", restartujem po nekoliko puta da proradi normalno, nekad se desi i da se restartuje i radi normalno, ali u zadnje vreme retko. Mislio sam da je touch otisao i zamenio sam ga, ali problem je privremeno bio resen, i posle par dana je nastavio da zeza. Ako neko ima ideju sta da radim, bicu zahvalan.