Šta je novo?

Huawei y300 probelm sa ekranom

coavasic96

Slavan
Učlanjen(a)
23.02.2014
Poena
225
Moja oprema  
Laptop
Lenovo Yoga Pro 9i
Mobilni telefon
IPhone 13 Pro Max | Poco F3
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Kablovski internet
Ovako ljudi, da vam objasnim problem koji me mnoogo nervira. Imam problem sa touch screen-om, poceo je da "brljavi" i to na veoma zanimljiv nacin, touch screen ceo radi, ali da bih otkljucao npr moram da prevucem prstom oko 3 cm iznad, kao da je touch pomeren 3 cm iznad u odnosu na ekran, ovaj problem mi se ranije desavao, i resavao se restartom, vadjenjem baterije ili slicno, ali u zadnje vreme kad god restartujem telefon on pobrljavi, i to moram da resim tako sto izvadim bateriju i izcukam telefon sa svih strana. Zanimljivo je i to da kad se upali i ne brljavi ostaje normalan sve dok se ne restartuje, znaci problem nikad nisam imao za dok je telefon aktivan, nego posle restarta, i onda moram da vadim bateriju i da ga "lupam", restartujem po nekoliko puta da proradi normalno, nekad se desi i da se restartuje i radi normalno, ali u zadnje vreme retko. Mislio sam da je touch otisao i zamenio sam ga, ali problem je privremeno bio resen, i posle par dana je nastavio da zeza. Ako neko ima ideju sta da radim, bicu zahvalan. :)

Da li ti je telefon ispadaj? Meni liči da se pomerio flat kabl od digitajzera.

Ispadao je ali standardno sa male svisine, ali otvarao sam, i proveravao kablove. Ne deluje mi da je to problem.

ako se ne varam, imao sam isti problem sa svojim dok sam ga imao, shebao ti se basebend ili basebrand kako se već zove, potraži na netu, ja sad nemam, davno sam koristio taj mob, ubaciš ga sa kartice kroz recowery ili kao update i trebalo bi da ti proradi kako treba... mislim da je to tvoj problem, ... i da jel ti mob rootan , si ubacivao custom romove???
Ovako ljudi, da vam objasnim problem koji me mnoogo nervira. Imam problem sa touch screen-om, poceo je da "brljavi" i to na veoma zanimljiv nacin, touch screen ceo radi, ali da bih otkljucao npr moram da prevucem prstom oko 3 cm iznad, kao da je touch pomeren 3 cm iznad u odnosu na ekran, ovaj problem mi se ranije desavao, i resavao se restartom, vadjenjem baterije ili slicno, ali u zadnje vreme kad god restartujem telefon on pobrljavi, i to moram da resim tako sto izvadim bateriju i izcukam telefon sa svih strana. Zanimljivo je i to da kad se upali i ne brljavi ostaje normalan sve dok se ne restartuje, znaci problem nikad nisam imao za dok je telefon aktivan, nego posle restarta, i onda moram da vadim bateriju i da ga "lupam", restartujem po nekoliko puta da proradi normalno, nekad se desi i da se restartuje i radi normalno, ali u zadnje vreme retko. Mislio sam da je touch otisao i zamenio sam ga, ali problem je privremeno bio resen, i posle par dana je nastavio da zeza. Ako neko ima ideju sta da radim, bicu zahvalan. :)

Rutovan je. Ubacio sam slimkat 4.4. Sad cu to da probam.

A izgleda da je do toga bilo, flesovah, i za sad ne brljavi, sad cu da ga malo testiram restartovanjem. Hvala puno u svakom slucaju.

Problem se ponovo javio. Taman sam se pondao da sam ga se resio.

Da napomenem, kad krene da brljavi, brljavi i kad sam u TWRP recovery.

Da napomenem, kad krene da brljavi, brljavi i kad sam u TWRP recovery.

ja sam rešio tako kako sam ti rekao, dobio sam baseband dva su bila jedan je radio drugi nije, neki evropski i lewa basebend, posle nisam imao problem, možda kod tebe nije to u pitanju.
sorry što nije uspelo

"Universal-Vendor[Y300-G510][SymAnd]" ovako se zove taj koji sam instalirao, al' ne znam koji jos imaju. Mozda ja nisam instalirao to sto treba.

Nazad
Vrh Dno