Šta je novo?

KILLER IS DEAD: Nightmare Edition

Emix

Čuven
Učlanjen(a)
26.03.2011
Poena
570
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!
Sudina igra na PC-u!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

excited-baby.gif

http://www.eurogamer.net/articles/2014-02-17-suda-51s-killer-is-dead-hits-pc-in-may

6EDpRY3.jpg

killer-is-dead-mondo.jpg

killer-is-dead-2.jpg

killer_is_dead_66.jpg

Killer_is_Dead-1.jpg

killer-is-dead-ss-6.jpg

11.jpg

Igra izlazi 9 maja.

Mogao bi da razmisli i o Lollipop Chainsaw i Shadows of the Damned

Poslednja izmena:
Još jedan japanski hit sa konzola stiže na PC, to je uvek sjajna vest!:Klanjanje
Art style je fantastičan, ovaj naslov će stvarno zasijati na visokim rezolucijama i 60 fps.

Kakva je ovo igra? Nije problem da se gugla ali bilo bi lepo neki kratak opis posto vidim da je odusevljenje veliko :)

Igra je dobra, mozda ne odlicna ali dobra.
Konkretno ovu igru nisam igrao ali sam citao po forumima i gledao dosta o njoj.

Odusevljenje je veliko ne samo zbog ove igre vec zato sto igra jednog Sude51 dolazi na PC i zato sto se Japanci sve vise odlucuju da portuju igre na PC.

Njegove igre definitivno NISU za svakoga i ne moze svako da ih shvati i razume na pravi nacin, i ne treba ih svrstavati u neki zanr. Posto ja ne citam reviewe po sajtovima i na osnovu toga nikad ne odredjujem da li cu nesto da kupim i da odigram, tek kod njegovih igara ne treba citati i na osnovu ocena donositi odluke pa je najbolje da sacekas i probas igru kad izadje.

Igrači su koliko vidim igrom prezadovoljni, a to je mnogo važnije od ocena nekih "profesionalaca". Sudine igre i obično mnogo bolje prolaze kod samih gamera nego kod medija.

Zanimljivo, u slučaju ovog naslova jedan od glavnih razloga za lošije ocene nije bio kvalitet igre već nešto sasvim drugo...
http://www.examiner.com/article/killer-is-dead-proves-that-games-can-t-be-reviewed-without-mentioning-misogyny
Suda51 is the Quentin Tarantino of the game industry; he constantly pushes the envelope in his games, delivering bizarre experiences that are simultaneously confusing and entertaining. Reviews for his latest release, Killer is Dead, are beginning to roll in, and, predictably, many of these reviews involve an in-depth examination of anything in the game that could be considered remotely sexist...most notably, the game's "Gigolo Missions".
Killer is Dead features a gameplay mode in which the main character must seduce women. This takes place through a minigame involving staring at the woman's chest and crotch and putting on X-ray glasses to check out her underwear. The whole thing is done in a comical fashion, but it's attracted the attention of journalists who scan games for anything of a sexual nature so they can write long articles calling the game's developers sexist.
The game's seduction minigame has invoked journalists to write the following phrases in their reviews:

"...sexist, garbled mess..."

"There is no way to play this game and not feel like a dirty, crusty, leering old man."

"It is trashy. It is gross. It is pandering."

"I feel ashamed to play this game."

"Killer Is Dead is deeply misogynistic."

Hvala drugari. Posle dark souls japanci imaju ogroman kredit kod mene, svakako ću probati.

Japanci su uvek bili majstori i u gaming i u filmskoj industriji...

Sad me terate da je skinem za Xbox i probam. Ne znam kako mi je promakla.

vizuelni izraz me nepodnošljivo podseća na moj omiljeni hi-fructose magazin .
igram na nevidjeno samo zbog toga .

Uh, nadam se da će se PC verzija dobro prodavati pa da i ubuduće dobijamo PC izdanja Sudinih dela.

Izasla igra!!!!!!!!!!!

12GB!! :banana::happy:

valja li, ajmo malo vise detalja, uporedite je sa nekom igrom, kakav je gameplay?

Po onom sto sam video siromasniji dmc, ono sto je dobro je artwork. Meni licno nedovoljno. Blok, evade i 3 udarca. Mozes da se cimas za dodatna secondary oruzja koja su kapiram range. Ionako je dz pa probaj stjznm. Ja preskacem, new order je dovoljan.

Ne radi igra kako treba ako se otkljuca fps. Na 30 sve ok, ako se stavi 60 ne rade QTEs, posebno je bitno kod reanimacije glavnog lika a to ne radi sa 60fps. Fail.

Nagovrih sebe i odlucih da odigram ovo i pored fps lock-a i odmorim malo od raznih krseva, patcheva i beta izdanja. Presao sam 5-u misiju... Kakva ludnica od igre! Kakva fenomenalnost! Kakav art style, bossovi, muzika... Kapa dole!
Samo se zavalim i uzivam u svakom momentu, i pored fps locka. :( Jedina mana je upravo to, jedina.

Brate, bešje lock, samo cepaj. Najmanje bitna stvar u celoj priči, smao dok šljaka i dok ima šta da šljaka, a ne obrnuto.

Upravo procitao vase preporuke i uzeo igru na Steamu (2 tf2 kljuca kod rusa).
Koliko otprilike vremenski traje kampanja ?

I ja sam je skinuo šarena igrica lepo radi ne osećam taj FPS lock 30fps doduše igram se na LCD Tv-u. Malo previše priče tj. animacija gameplay je ok a i priča je onako malo bolesnija. Totalno sam propustio ovaj naslov dok nisam ugledao post ovde u temi a skroz je OK igra ko voli DMC plagijate.

Poslednja izmena:
Predjoh igru i sve challenge misije.
Meni licno jedna od najboljih/najzabavnijih ove godine.

Preporuka ko nije poceo nikako easy ili normal. Prelako je.

Počeo na Hard, dosta je lako do Bossa, a boss može biti mali problemčić. Sviđa mi se za sad, nije loše, nego imam neki bug. Kad me boss ubio i loadujem čekpoint, krene katsin, koji prekinem, pa krene borba i ekran mi pocrni, vidi se samo HUD. Kada ponovo loadujem, bude okej i tako moram da gatam kad će raditi.

Nazad
Vrh Dno