Šta je novo?

Cudno smedje linije

Slama

Cenjen
Učlanjen(a)
14.11.2013
Poena
159
Ja imam Samsungov SyncMaster monitor (739s ili tako nesto) I nasumicno mi se pojavljuju smedje linije na ekranu. Promenio sam u medjuvremenu graficku I problem se nastavio, I cini mi se da se to pojavljuje samo na delovima ekrana gde je neki tekst.

Probaj sa drugim kablom i drugim portom za kabel

Hvala na odgovoru, ali sam video na internetu da se to mnogim ljudima desavalo sa Samsung monitorima (pogotovo na CRT monitorima), i na kraju se ispostavilo da je monitor defektan. A i kod CRT monitora je kabl povezan sa monitorom i morao bih ceo monitor da menjam.

I ja imam isti, ili jako slican problem na mom monitoru. U pitanju je Samsung 2494HS, izmenjao sam i graficke kartice i kablove i adaptere u vise navrata, i uvek sam imao isti problem... A poceo sam da ga primecujem prakticno od samog pocetka koriscenja, tako da vise nisam siguran da li je problem tehnicke prirode, ili prosto monitor ne moze da isprati osvezavanje u igrama.

Ove braon linije se pojavljuju samo kod crt monitora, tako da je kod tebe problem nešto drugo.

Hvala na odgovoru, ali sam video na internetu da se to mnogim ljudima desavalo sa Samsung monitorima (pogotovo na CRT monitorima), i na kraju se ispostavilo da je monitor defektan. A i kod CRT monitora je kabl povezan sa monitorom i morao bih ceo monitor da menjam.
Imal' to čudo "degaus" ?

Nazad
Vrh Dno