Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Svakim novim danom smo sve dalje i dalje od Windows Phone 8.1 Developer Preview , tek za 30-tak dana, ako ne odgode opet. :mad:

Pa sta ce im onda Developer Build, bzv totalno, ******i...
Prvo 2gog, pa kroz nedelju dana, a sada mesec? ...
Nove telefone na 8.1 ocekuju krajem aprila, a Developerima bar mesec dana ranije da ne ustupe prednosti, pa to nema nigde...

Rasulo.

Na sta lici Office na Windows 8 telefonima? Neka iskustva iz prakse? Izudarao bih puskice u officu da imam za kolokvijume, pa pitam... O_O.

Nema od toga nista, kao sto su meni oduvek ljudi nekompetentni za svoja radna mesta "pruzali" usluge XL kvaliteta, tako cu i ja u buducnosti zagorcavati zivot drugima svojom nekompetentnoscu, za male pare :)

A je'l postoji mogucnost da se internet exploreru dodeli home page? Samo da kad ga otvorim da mi pise google, a ne poslednja otvorena stranica...
I koje se to konkretne promene (srpski receno) ocekuju u W8.1?

A je'l postoji mogucnost da se internet exploreru dodeli home page? Samo da kad ga otvorim da mi pise google, a ne poslednja otvorena stranica...
I koje se to konkretne promene (srpski receno) ocekuju u W8.1?

Idi na google i stisni tri tackice, pin to start, i pokreci explorer tako, preko google ikonice..

E nisam se toga setio, hvala druze. Mada malo bzvz izgleda onda ikonica, al' nema veze...

Mozes i preko skinery themes aplikacije da stavis bilo koju sliku za tile (izmedju ostalog mozes i explorerov logo da stavis), a ima opcija da pokrece web stranicu koju zelis..

Btw, jel ima neki Nokia filter/aplikacija ili nesto sto se integrise odma u tri tackice, da se doda samo contrast i brightness za fotke na brzaka?

Prilozi

• wp_ss_20140330_0001.png
    wp_ss_20140330_0001.png
    179.8 KB · Pregleda: 115
Poslednja izmena:
Mozes i preko skinery themes aplikacije da stavis bilo koju sliku za tile (izmedju ostalog mozes i explorerov logo da stavis), a ima opcija da pokrece web stranicu koju zelis..

Btw, jel ima neki Nokia filter/aplikacija ili nesto sto se integrise odma u tri tackice, da se doda samo contrast i brightness za fotke na brzaka?

Ima li neka besplatna alternativa?

Besplatna je.. Limit 5 tileova valjda u isto vreme.

*** sad, igraj se malo, nije na korejskom..

Nemoj me plasis, ja reko nece biti podrzani parallex wallpaperi :)

Pa softverski, al ne znam dal je zahtevno, tipa kao sto animirane pozadine lose rade na slabijim androidima..

Pa ako na iPhone-u pravi problem paralax (baterije i performanse)...a koliko je to ispeglaniji sistem od WP-a... Zakljucak se sam namece...

Sta iphone i paralax, ovo prvi put vidim da ovako sljaka tako da nije ista stvar.

You may need to upgrade your SD card for WP8.1 and some bad news for 520 owners.

http://wmpoweruser.com/you-may-need...d-for-wp8-1-and-some-bad-news-for-520-owners/

Pa dobro, posto interna memorija odgovara sd brzini klase 6 tako da je logicno da traze brze kartice, ja sam ionako planirao sdxc od 16gb, super upis a jos bolje citanje ;)
A za taj live tile, tj dodatu kolonu, to je na fullhd jedino dobra prica, na manje i nije, makar bila i 1020 u pitanju, prosto je previse.

Pa ako na iPhone-u pravi problem paralax (baterije i performanse)...a koliko je to ispeglaniji sistem od WP-a... Zakljucak se sam namece...

Cek hoces da kazes da je Iphone ispeglaniji sistem ??? LoL
Ios7 je pun bagova, zato ga non stop nadogradjuju ispravkama...

Ovi transparentni tile-ovi su fuj, mnogo bolje da su ubacili pozadine...bez providnih tile-ova.

Ovi transparentni tile-ovi su fuj, mnogo bolje da su ubacili pozadine...bez providnih tile-ova.

Ne slazem se, probao sam par puta u photoshopu da stavim pozadinu iza, ne funkcionise, premalo praznog prostora ima da bi to licilo na nesto i da bi se videlo ista, bas sam odusevljen sto nisu podlegli pritisku i sto su napravili jedan skroz drugaciji fazon..

edit: nema veze ovo sa onim 3D efektom na iphone-u djilkoshe..

Poslednja izmena:
A ti si probao, i odma ti se svidja sta MS nudi, pozadina treba da ostane pozadina a ne to providno skrol ***** ...
sesy5a3u
9u8uvy9y

Pa gde ti je pozadina ovde lol. Ne funkcionise na ovako zamisljenom os-u, mnogo je bolje da probaju nesto unikatno, na snimku deluje odlicno, sigurno jos bolje uzivo..

Nazad
Vrh Dno