Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

Pa baš... Menjam mišljenje da li treba dirati strukturu ili ne... Mislim na blok nagradu, prvenstveno. Možda stati na ovoj stepenici neko vreme da se dovuče još ljudi, jer nije nerealan scenario koji se pominje tamo.

Na mintpalu obim trgovine mrtav kolko vidim...sad jos pocinjem da se kajem sto ne proda q2c na 150dok je bio ako ga sarane ostado ja sa par stotina K qubita i racunom za struju :)

I ja ne mogu da prezalim sto nisam odmah dampovao sve na mintu dok je bilo 150, sad ako ulovim momenat da heavy bude ispod 5000 a qubit oko 100, odmah dampujem sve i prelecem u heavy, ovome vise ne dajem ni 1% sanse da prezivi, malopre citam tamo na temi da je krecu napravio takvu zbrku i konstrukcionu gresku u coin code-u da prosto ne postoji nijedno resenje.

LOL.

Tako to biva kajes se kad prodas, kajes se kad ne prodas.
Par stranica pre pricala se druga prica :)

Ni na kraj pameti mi nije da prodam ni jedan novcic. ;)

Istu gresku ne pravim dva puta, svi novcici su generalno u krizi, neki manje a neki vise. Imam stekove nekoliko novcica gde je cena trenutno smesna ali verujem u njih i ne sahranjujem ih svaki drugi dan kao neki. ;)

Ma ne prodajem ni ja, ali me malo uzrujalo, da tako kažem, ono što sam tamo pročitao...

cpu mining je mrtav. Nadam se da ce gpu ostati u igri.

I ja ne mogu da prezalim sto nisam odmah dampovao sve na mintu dok je bilo 150, sad ako ulovim momenat da heavy bude ispod 5000 a qubit oko 100, odmah dampujem sve i prelecem u heavy, ovome vise ne dajem ni 1% sanse da prezivi, malopre citam tamo na temi da je krecu napravio takvu zbrku i konstrukcionu gresku u coin code-u da prosto ne postoji nijedno resenje.

Na kakvu gresku mislis? To sto je produzio period za blok od 1 Q2C? Ako na to mislis to je zanemarljivo. Umesto 2.5 godine produzeno je na 13.5 godina ali to je smesna kolicina novcica poredjenju sa celokupnim brojem.

Ja ne prodajem nista makar propalo sve...
Bez obzira sto coin nema deva,sve vrh funkcionise, a sto je najbitnije ima podrsku zajednice.
Koliko sam gledao po bct i quark je imao ovakvih kriza,tamo gledam da su ljudi prodavali svoje stekove za sicu, a onda bum cene tamo kad vec pred kraj 2013/pocetak 2014...a realno ko ima 100k+ quarkova i sad je dobra cena. Tako da ja ne prodajem ovo ispod zacrtanih 0.05$ pa makar propalo...100-150$ mi trenutno sigurno nece promeniti zivot,ovako su bar velike sanse da se uzme mnogo mnogo vise. Sigurno vece nego kladionica i rulet.

@coa32 totalno si upravu. Nego mnogo me smaraju sve vesti nek BTC ode na 100usd da svi ilikuju propast btc-a tada bi se iskristalizovali i alt novcici stvarno neznam sta treba da se desi . Ja cu se stisnuti sa tom prodajom ali u trenutku sam bio pukao kad sam krenuo da citam temu.

Nisam par dana pratio šta se dešava sa Crypto Rush-om i ostadoh bez nekih 200000 qubita. Jeeeeej...

Ma nije vredno zivaca, to kolicinu mozes kupiti na mintpalu za tepsiju ribe trenutno :wave:eek:

Jes' vala, a pošto volim ribu, ništa od kupovine novih. :p

Stamp!

samo da vas obavestim da cemo preseliti Qubit pool na drugi host, adresu i ostalo cu okaciti ovde kad sve bude spremno, al da znate unapred :)

ostalo mi je na starom pool-u preko 2100 coina i kako sad to da povucem? da li treba da se pravi nov nalog na novom qubit pool-u?

meni po dobrom starom obicaju ne radi,pokusavam sa istom sifrom i istim mail-om i nece da mi radi...

Mislim da je u nekom narednom periodu bolje mozda deo snage preusmeriti na neki drugi novcic, pa zaradom kasnije kupiti Q2C. Kada nagrada padne na 32 ili 16 tada lepo kupiti Q2C i time podici cenu. Mislim da je bolja varijanta nego da se kopa direktno jer dizes cenu i onim novcicima koje si vec izrudario. Ako je neko voljan mozemo i zajedno da dogovorimo neki pump tamo na 32 ili 16 :)
Meni se sve cini da ce se tako nesto i desiti. Ima dosta ljudi sa preko milion novcica i kad bi svako od njih ulozio samo 1 BTC cena bi otisla na 0.0001 glat ako ne i vise.
https://coinplorer.com/Q2C/Addresses/0/Top

slazem se,nadam se ce dev da se nadje za ovaj coin i da ce poceti da se promovise jer u suprotnom mu se ne pise lepo
ps vidim da je diff dosta nizak pa se mozda i isplati kopati jos malo

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno