Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Meni te bing pozadine uopste nisu htele da se menjaju,morao sam svaki dan rucno da iskljucim-ukljucim i onda tek promeni.
Inace ovo sa snimka s tom parallax pozadinom mi se bas svidja,nadam se da ce to zaista ubaciti u 8.1.

Verovatno usled podesavanja wifia, odkako sam podesio na always on, i pozadine i store redovno izbacuje update ;)
Bio sam tvrdoglava mazga, jer kada tel zakaze u tacno vreme da skida pozadinu ili proverava Store za update aplikacija, a pritom je telefon ugasen, tj zakljycan a wifi suspendovan onda od te akcije nema nista, vec kada je na Always On onda sve lepo radi, kao i app u pozadini (fb, twiitee, skype, viber...) .
720 i pored ukljucenog gps-a, wifi na always on, glance -double tap ima super trajanje baterije ;)

Mozda su to ispravili sa black apdejtom,ali dok sam imao L920 meni nije htelo da menja pozadine,a drzao sam wi fi na always on i mobile data ukljucen.

Mislim da dejan malko baronise, jer koliko znam nikom to ne radi.. :)

Meni radi, svaki dan mi menja Bing pozadinu. Loše znaš. Stvarno mi nije jasno kako možeš tako olako da optužiš čoveka da izmišlja, kao da poznaješ svakog vlasnika WP8 uređaja.

Poslednja izmena:
Ok, onda vecini ljudi, jer ima ogromna tema o tome na WP central i mislim da nisam video nijedan post "meni radi" :)

Mislim da dejan malko baronise, jer koliko znam nikom to ne radi.. :)

A sto bih "Baronisao" govorim kako jeste, sve ima svoje zasto i zato...
Cak i priznajem, bio sam tvrdoglav, mislio sam da je tu MS kriv, cak i na kompu ako imas Bing Desktop, ako u trenutku kada aplikacija zahteva promenu pozadine a iz nekog razloga net je u prekidu itd... Ona se nece promeniti, makar i posle pola sata imao internet..
Isto tako je i na wp, za store i bing pozadine na lockscreenu, dok kada udjes u Search, sama aplikacija Force-uje osvezavanje pozadine, tu je drugaciji princip zato sto je u pitanju live web aplikacija.

Ljudi sto se zamarate sa tim pozadinama, ja sam najvise presao na WP zato sto mi vrti svaki dan novu Bing pozadinu, prelepe slike - zivopisne sirom sveta :) Samo nema nesto Srpskih predela :(

Ne svidjaju mi se bing pozadine jer npr nekad bude neka previse svetla i ne vidim lepo vreme, obavestenja jer su u beloj boji, na suncu se dosta losije vidi kada je neka svetla pozadina. I ne volim da mi se menja svaki dan. A i trebao mi je ovaj bar kod na pozadini samo sam gledao kako najbolje da ga uklopim :) .

Nisam video da je neko kacio ovo ili barem da ste komentarisali.. Mnogo mi se dja kako je uradjeno dok skrolujes.

Radi bing, samo ne radi kako treba. :d
Jedna te ista pozadina zna biti nekoliko dana, pa se tek onda sjeti da bi mogao staviti neku drugu sliku za promjenu.

Ne, regularno mi menja istu svaki dan, zato i kazem da sve radi kako treba...

Ok, onda vecini ljudi, jer ima ogromna tema o tome na WP central i mislim da nisam video nijedan post "meni radi" :)

Ne, Borise, pravi izraz je "nekim ljudima" jer ne znaš da li je u pitanju većina, polovina, manjina, svi... Za takvu ocenu je potrebno malo veće istraživanje, no dobro. Po tvojoj logici, s obzirom da ti maj isti i da postoji tema o battery drainu na wpc, zaključak je da svi imaju battery drain. Osnovi logike, srednja škola... Izgleda da si prespavao te časove ;).

Nisam znao za to, hvala ti ;)

Mozda probam sad Bing pozadine mada drzim jednu vrhunsku fotku sto je drugar odradio pa mi se ne menja, super je ako stvarno sad menja svaki dan ali sto kaze Micro, smara kad je nesto svetlo ili belo dole i lako moze da se desi da ne vidis notifikacije na locku...

Bockas a :D

JEl postoji neki drugi nacin osim hard reseta da promenim microsoft account adresu?

Mislim da ne postoji.

Vidis ih na glance screen svakako...

Cek 520 nema ni Double Tap a ni Glance??? Koi bedak, al mozda u 8.1 stave bar Glance, tj u Nokia fw...

Setimo se da ni 720 uz amber nije dobila Double Tap, tek uz Black..
Juce sam bas malo duze koristio 520 nie to ni bas los tel :) tu je sa 620 , parira ;)

Poslednja izmena:
Ima dt..

E pa onda ok, ipak je dobra podrska sa obzirom da je wp nekako monoton, nista bez Nokije :)

Ima li neka besplatna aplikacija ili sistemsko podesavanje da dobijem klasicnu tastaturu sa 12 tastera?

Kako da otpakujem .rar i sačuvam fajlove tako da ih prepoznaje muzički plejer?
Archiver ne pomaže, otvara fajlove, ali ih nema u plejeru.

Nazad
Vrh Dno