Šta je novo?

Windows Phone 8 diskusija!

Gde napinjete, neki tek sad ili nisu jos dobili black..

Ušao sam u "nokoa care" aplikaciju i tamo imaju saveti za bolju potrošnju baterije. Ako sam dobro razumeo bolje je da se namesti da wifi bude stalno upaljen nego da se gasi sa ekranom. Neka neko pogleda pa neka me ispravi ako grešim.

Auuuuu kakav im to savet ;) nema bre to veze sa sa vezom,bolje da se wifi i ne koristi uopste...

Kod mene je wi-fi always on. Wi-fi troši manje bateriju od 3g mreže. Ako se wi-fi ugasi, telefon pređe na 3g mrežu. Još ako je slabiji prijem, potrošnja je još veća.

O boze :) Ne gasite bre taj wifi..

A ako ugasis i mobilni net i wi-fi, najmanje ti trosi :d

Kakve to veze ima sa Kinezima koji koriste developer verziju WP 8.1 ??? :D

Kad se ugasi I WiFi I 3g onda je to cigla.

Meni je kada sam kod kuće mobilni interne uvek ugašen radi samo wi fi. Sada ste me zbunili da li je bolje da je wifi stalno uključen i lii da se gasi kada se ekran ugasi?

Ma bre stalno, kao i mobilni internet, koji ce se sam ugasiti cim udjes u wifi domet, i kontra, upalice se kad izadjes..

Trebalo bi da se izdvoje postovi kolege ran jer su jako korisni.
Tako sam instalirao par fenomenalnih app koje su bile privremeno besplatne

Hvala @petar.ostoja, ali od sada menjam početak poruke sa "ni u snu ne obraćajte pažnju" ;-)

Hahaha ,ja sam se malo šalio ,sve pohvale samo nastavi tako :)

Novi wallpaper, malo kradja sa Androida(nexusa)
GXtNXow.png hwNJuZX.png

Sta je bre ovo :D

Ovo moje ? :D
To je QR code sa mojom Bitcoin addressom, skeniraj videces :) . Hteo sam to da imam na wallpaper da ne ovaram uvek app kad mi neko salje coine, i probao sam da ga uklopim sto bolje moze :D ? Meni se svidja, jel toliko lose ? :D

Ljudi sto se zamarate sa tim pozadinama, ja sam najvise presao na WP zato sto mi vrti svaki dan novu Bing pozadinu, prelepe slike - zivopisne sirom sveta :) Samo nema nesto Srpskih predela :(

Vrh Dno