Šta je novo?

HeavyCoin [HVC] (HEFTY1)

Ja sam na 1gh.com i menjam na Poloniex u.

Drugi rig isto 290x ista setovanja ali "samo" 12.5

Kolko vam bacaju Powercolorke 270x meni 5.7 jel to OK.

powercolor 270x PCS+ 6.417 MH/s

Moja 7MHs.

@ frenkyshka

Jel ti na kartici default napon ili si smanjivao ?

Kod mene je na 1.163

Na 1.05v.

Na 1gh.com je noviji miner version 3.7.3 2014-03-25, ja sam tek od danas na HVC u tako za pool nisam siguran.

Powercolorke 270x nisam uspeo da naguram preko 5.5 na 1250/1100 I6 nece pa nece, neka nocas radi ovako, 290x vade prosek, ali pratim radnju za njih da vidim da prebace makar malo preko 6, greota da se baca, vidim neko se zali na 6.5 :), sad ce mu biti lakse.

Kod mene je jos uvek na 1.163

Poslednja izmena:
Moje nisu htele da prihvate manji napon. Cim stavim manji kartica vise ne baca sliku na monitor, samo crni ekran.

gpu engine mi je default, samo sam memoriju smanjio na 1100. Probacu sutra da povecam engine.

Na 1gh.com je noviji miner version 3.7.3 2014-03-25, ja sam tek od danas na HVC u tako za pool nisam siguran.

Powercolorke 270x nisam uspeo da naguram preko 5.5 na 1250/1100 I6 nece pa nece, neka nocas radi ovako, 290x vade prosek, ali pratim radnju za njih da vidim da prebace makar malo preko 6, greota da se baca, vidim neko se zali na 6.5 :), sad ce mu biti lakse.

Kod mene je jos uvek na 1.163

Kako bre nece?
Evo ti ceo konfig
cgminer.exe --heavy --vote 1024 -o stratum+tcp://pool3.heavycoin.zhpool.com:40001 -u tvoj user -p tvoj pass -I 6

To ti je taj isti miner, samo za 1gh.

promeni driver ako imas neki stari

sad ce za par dana AMD miner koji puca na 50mhs :)

edit: GTX 570 - 10.1 Mh/s Shocked
280x REV2 - 9.6 Mh/s Roll Eyes

Poslednja izmena:
sad ce za par dana AMD miner koji puca na 50mhs :)

edit: GTX 570 - 10.1 Mh/s Shocked
280x REV2 - 9.6 Mh/s Roll Eyes
videćemo, ali kažu da su iščupali maksimum iz radeona. još ako se za ove nove algoritme tipa x11(za koga još nema miner za geforce) ispostavi da rade bolje nego na radeonima ugasili smo ga :d

Poslednja izmena:
da kod nvidie je fora da jedan algoritam radi cpu ostali su na gpu, kod radeona je sve na gpu i nesto ne verujem da moze mnogo bolje.

pa ako se ovo ispostavi ovako kako jeste, onda smo na pragu revolucije a to je da nvidia kopa jace nego AMD. Mada koliko mene secanje sluzi i za sha3 je prvo bio izbacen nvidia miner koji je bio bolji nego AMD dok nisu izbacili AMD miner :)

Pa za maxwell se vec safa zna da ce u najmanju ruku biti u rangu sa radeonima kad je scrypta u pitanju, dok je za X11 skoro izvesno da ce biti prilicno brzi i efikasniji.

Oni koji malo duze kopaju setice se da je jos proslog leta trebalo da izadje cudaminer za jedan coin a koji bi puno brze radio na nV ali sa razvojem je negde zapelo.
Bilo je i za ocekivati da se zeleni ukljuce u pricu, realno.

Haha na zgpool-u kopamo novcic vec 2 sata, done 1600%.

pa onda treba prodati sve radeone i kupiti duplo vise zelenih i duplo veci hash rate

pa onda treba prodati sve radeone i kupiti duplo vise zelenih i duplo veci hash rate

Ocigledno je da je u ovom trenutku ccminer bolje optimizovan od cgminera ali cisto sumnjam da ce to tako ostati.
Vidis da na svaka par dana izbace novi miner koji je bolji od prethodnog.

Dobra situacija za kupovinu HVC, ocekujem prilican jump vrlo skoro.

Izašao je juče novi cgminer takođe na 1GH, sad sa 280x ide 11.3 Mh/s

Izašao je juče novi cgminer takođe na 1GH, sad sa 280x ide 11.3 Mh/s

Ja imam taj, od prekjuce je.
280x tamo ide do 10MHs dok na zhpool-u idu do 11MHs jer imaju fixni pool diff.
Sa kojim podesavanjima imas 11MHs?

Od danas imas i na 1gh fixni pool diff, samo stavis pass 'VIP' ... Moje msi 280x daju malo preko 11Mhs sada.

Ja imam taj, od prekjuce je.
280x tamo ide do 10MHs dok na zhpool-u idu do 11MHs jer imaju fixni pool diff.
Sa kojim podesavanjima imas 11MHs?

Evo sad gledam poll diff change to 0.133708 i pao i meni hash na 10.3.
Sad opet promenjen diff na 0.249996 dok pišem ovo, hash e odmah vratio na 11.3 Mh/s

ipak je u izradi jos optimizovaniji miner za ati:
It is underway, this is for non-oc 280x:
Code:
GPU 1: 68.0C 2848RPM | 14.54M/13.70Mh/s | R:0.1% HW:0 WU:0.0/m T:1 xI:105

ljudi kakva je isplativost u odnosu na lct? Moze li podesavanja za 280x i 270x?

ljudi kakva je isplativost u odnosu na lct? Moze li podesavanja za 280x i 270x?

Sad je tu negde, cak i malo manja ako odma dropujes, nego svi ocekujemo da skoci odnos.

Imas podesavanja za obe u prethodne dve-tri strane, ja sam stavljao.

Nazad
Vrh Dno