Šta je novo?

MOTOROLA Moto G

Može i G. Poenta poruke je da razlika izmedju cena nije dupla.

Sa tim što je van pameti kupovati model star dve godine, barem meni.

Nije van pameti čak i ako porediš telefone iste klase što ovde nije slučaj. Kolika je razlika u ceni toliko je s3 bolji, nekima to što dobija znači nekima ne pa izvolte ko šta hoće.

Upravo tako. Niko ne spori da je ovo odlican fon ali je S3 ipak bolji.

Nije van pameti čak i ako porediš telefone iste klase što ovde nije slučaj. Kolika je razlika u ceni toliko je s3 bolji, nekima to što dobija znači nekima ne pa izvolte ko šta hoće.
Amin.
Ja sam svoju moto g platio 170e krajem decembra a S3 je u to vreme kostao boga oca , tako da nije bilo mesta za dvoumljenje.

Ja verujem da moto g radi mnogo bolje od s3, ja kada sam probao s3 bilo je :d

Da li neko zna gde imaju da se kupe silikonske futrole za njega? Sve se tripujem da cu da ga izgrebem po coskovima

Note 3 ubija koliko lose radi. Prosto ti dodje da ga bacis u kantu...

Video, al reko mozda ima ovde, da se ne cimam sa narucivanjem. Hvala u svakom slucaju

Je li probao neko CM 11? Ima li kakve razlike u odnosu na ovaj stock motorolin? Sta predlazete da ubacim? GPE ili cm 11?

[YOUTUBE]jeJdCl7HO2g[/YOUTUBE]

Je li probao neko CM 11? Ima li kakve razlike u odnosu na ovaj stock motorolin? Sta predlazete da ubacim? GPE ili cm 11?
Ja sam probao Gpe rom i cini mi se da je osvetljenje ekrana malo slabije nego na Motorolinom. Pricam o auto podesavanjima. Za CM 11 kazu da ima memori bug koji trebaju da rese ovih dana. U svakom slucaju, probaj pa javi jesi dobio nesto. Meni uspeva da izvucem 4.5-5h SOTa sto je sasvim zadovoljavajuce
@hsv.stoned odlican review ;)

Cim nadjem vremena isprobat cu. A desava li se nekom kad prikljuci telefon na punjac da ekran budali? Gotovo nidje ne moze da se udje... To mi bas nije jasno sa nekim punjacem manje dok sa nekim nema problema.

Cim nadjem vremena isprobat cu. A desava li se nekom kad prikljuci telefon na punjac da ekran budali? Gotovo nidje ne moze da se udje... To mi bas nije jasno sa nekim punjacem manje dok sa nekim nema problema.

Koliko sam ja shvatio, to je do punjaca. Ako je los punjac valjda ne filtrira napon koji je nestabilan kako treba (ako se uopste tako kaze) pa ludi ekran. Vidi jel ti se desava to kad ga punis preko usb-a. Jel se desava nekome na Kitkatu onaj no sim card error? Meni se desava sve cesce u poslednje vreme.

Meni nikad, od polovine decembra sam na kk. Imam US global fw.

i kod mene sve uredu sto se tice punjaca.
Nego jel probao neko ovaj AeroKernel? Ja zamalo da izguram 6h SOT :D
Screenshot_2014-03-28-09-42-03.png Screenshot_2014-03-28-09-47-44.png

Drugari, mnogo se dvoumim izmedju Moto g 16gb i Xperie C, sta je vas savet... Po svim specifikacijama, moto g je brzi telefon, sa drasticno kvalitetnijim, iako manjim displejom, vise interne, iako neprosirive memorije, novija verzija androida... S druge strane, ne znam koliko je u praksi kvalitetnija prednja kamera na Xperia-i C, da li je nominalno veca snaga baterije veca i pri redovnom koriscenju, dilema veca pikselizacija i manji displej ili manja pikselizacija i veci displej... 16gb (tj 12-13 operativne) memorije kod moto g bi mi bilo dovoljno, tako da je odsustvo mesta za slot bar u mom slucaju u dnu liste nedostataka... A cena je gotovo ista... :trust:

ja bih išao na moto g.. mada bolje da dobiješ odgovor od ljudi koji ga i imaju ;)

koliko ja znam veliki problem c modela je mali prostor za aplikacije...a ekran inace nema nikakvu zastitu,nikakva gorila i slicno...to sto znam od mana...

Kako mislis da ne salje? Mada ovo sam okacio samo da uporedi zbog onog m u sredini.

Vrh Dno