RazbojNick
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2004
- Poena
- 865
Može i G. Poenta poruke je da razlika izmedju cena nije dupla.
Amin.Nije van pameti čak i ako porediš telefone iste klase što ovde nije slučaj. Kolika je razlika u ceni toliko je s3 bolji, nekima to što dobija znači nekima ne pa izvolte ko šta hoće.
Ja verujem da moto g radi mnogo bolje od s3, ja kada sam probao s3 bilo je :d
Note 3 ubija koliko lose radi. Prosto ti dodje da ga bacis u kantu...
Da li neko zna gde imaju da se kupe silikonske futrole za njega? Sve se tripujem da cu da ga izgrebem po coskovima
Ja sam probao Gpe rom i cini mi se da je osvetljenje ekrana malo slabije nego na Motorolinom. Pricam o auto podesavanjima. Za CM 11 kazu da ima memori bug koji trebaju da rese ovih dana. U svakom slucaju, probaj pa javi jesi dobio nesto. Meni uspeva da izvucem 4.5-5h SOTa sto je sasvim zadovoljavajuceJe li probao neko CM 11? Ima li kakve razlike u odnosu na ovaj stock motorolin? Sta predlazete da ubacim? GPE ili cm 11?
Cim nadjem vremena isprobat cu. A desava li se nekom kad prikljuci telefon na punjac da ekran budali? Gotovo nidje ne moze da se udje... To mi bas nije jasno sa nekim punjacem manje dok sa nekim nema problema.
http://www.aliexpress.com/item/Orig...ve-Shell-Battery-Housing-Door/1668216244.html
Je li ovo original battery cover od Motorole?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari