Šta je novo?

LG G2

7gyp.png

Prosta računica 1MB brzina daje ~122 KB/s download. Dakle pomnožite ovaj gore broj koji dobijete 25,92 (u mom slučaju) x 122 = 3162.24
To podelimo sa 1024 (1MB ima 1024 KB) dakle 3162.24 / 1024 = ~ 3 MB/s
E sad osim podešavanja proksija , sve zavisi i od lokacije gde se nalazite , prijema ...

Odradite speedtest i vidite koliko možete na mreži da izvučete - https://play.google.com/store/apps/details?id=org.zwanoo.android.speedtest

Treba isklljučiti proxy iz podešavanja da bi sve to radilo brže ...
Pričali smo već o tome - ovde imate detaljno kako da to odradite za MTS mrežu - http://forum.benchmark.rs/showthread.php?309523-LG-G2&p=3609208&viewfull=1#post3609208

E da pazite sa speedtest-om na megabajte :)

Poslednja izmena:
Tek sad vidim da sam se prebacio u računici gore.
*** manjak spavanja i nedostatak edit opcije je uzeo danak :D

Ono gore na slici su biti (malo b za bite, veliko B za bajte) dakle 25.9 Mb/s (megabita po sekundi)

25.9 Mbps / 8 = 3.2375 MBps (1 bajt = 8 bita)

Ispadne slično kao u prethodnom postu samo što je ova druga računica tačna - megabiti se koriste za merenje brzine interneta, a megabajti za količinu podataka (npr veličinu filma na hard disku)

Poslednja izmena:
Sve zavisi od lokacije. Tu gde sam ja gura do do 10 3g, negad je i na 5. A wifi mi je 6 mbps. Kad se sabere dobije se brzina :). Danilo vam je objasnio :)

I to je lepo, posle kada izadje g3, a kasnije i nova verzija androida nju bace na g3 g pro2, sa zakasnjenjem naravno kao i svi na g2 i tako su se popravili toliko da ce jos vise ljudi poceti da ih uzima...
Ako im je to strategija, lepo su to smislili po meni pravi put kako da se izboris sa jakim marketing igracima. Vrhunske specifikacije po nizoj ceni, podrska od strane kompanije i naravno bateriju da u g3 gurnu kao da bude makar ista, ako ne i jaca od g2 po automatizaciji mislim. Ako krenu tako imace dosta ljudi koji ce zeleti da predju sa g2 na g3, oni koji to finansijski ne mogu da isprate pricace lepo o njima a prodatih jedinica sve vise i vise... Lepa taktika, naravno ako tako nesto planiraju

Ne znam kako ostali ali ovo je prvi mobitel s kojim sam zadovoljan i nakon duzeg perioda. Tj..uvijek je bilo: "joj super je ali da je barem ovo ili ono brze, da nema lagga" itd..

Kad se sredi, leti bas. Cak original 4.2.2, vjerojatno najbolji edit(lg edit, samsung edit itd.. stock androida). Htcov sense naravno leti. Tko je probao htc one slozit ce se da su ostali daleko iza. Jedini uredjaj koji leti poput htc onea je G2 (vjerojatno i flex i pro g2)

Ne znam kako ostali ali ovo je prvi mobitel s kojim sam zadovoljan i nakon duzeg perioda. Tj..uvijek je bilo: "joj super je ali da je barem ovo ili ono brze, da nema lagga" itd..

Kad se sredi, leti bas. Cak original 4.2.2, vjerojatno najbolji edit(lg edit, samsung edit itd.. stock androida). Htcov sense naravno leti. Tko je probao htc one slozit ce se da su ostali daleko iza. Jedini uredjaj koji leti poput htc onea je G2 (vjerojatno i flex i pro g2)

U potpunosti delim tvoje misljenje. Svaki telefon sam koristio 3 meseca max, pa cak i n5 :). Al s ovim cu izdrzati godinu dana barem koliko vidim :-D

sve to stoji ali da g2 leti kao ni jedan drugi mob i to na stock romu je neviđena laž.. :) pričam iz iskustva jer sam g2 imao 7 dana. možda je sada bolje sa 4.4.2 mada..

sve to stoji ali da g2 leti kao ni jedan drugi mob i to na stock romu je neviđena laž.. :) pričam iz iskustva jer sam g2 imao 7 dana. možda je sada bolje sa 4.4.2 mada..

Leti sa odgovarajucim kernelom i na 4.2, a to sto ti nisi znao da podesis nista i pitao za banalne gluposti, je tvoja stvar.

naravno da ne znam da namestim kada treba da kopam ko crnja da bi nešto podesio..

a kolega gore je pisao o g2 kada je sve stock na njemu, tako da..

ono gore sam napisao da neko slučajno ne bi pomislio da stock htc one i stock g2 rade skoro isto.. nemaju dodirne tačke

Poslednja izmena:
Jel ste uspeli da aktivirate google now na g2? meni je updateom instaliran google glasovna pretraga ali nije moguce stiklirati da radi kao google now, kaze da nije dostupan u mojoj zemlji

Jel ste uspeli da aktivirate google now na g2? meni je updateom instaliran google glasovna pretraga ali nije moguce stiklirati da radi kao google now, kaze da nije dostupan u mojoj zemlji

Prebaci jezik telefona na engleski. Ažuriraj google search. I meni je isto bilo nedostupno, ali nekako sam ga aktivirao.

Meni je uvek uključen mobilni internet. Popodne koristim I Hotspot I baterija MI izgura do 20%. Nemam cab net kod kuće, koristim mobilni internet na laptopu

Isti problem sam imao, pa su mi rekli da uradim ovo: Promenis jezik na eng, iskljucis lokacije. Udjes u "aplikacije" pronadjes "Google search" i deinstaliras update. Ako treba, ponovo se prijavis na google nalog, udjes u Play store, instaliras update za "google search" i tada bi trebalo da ti se pojavi google now. Mozes da prebacis na srpski jez.ali meni se izgubili glasovna pretraga, pa sam nakon toga i iskljucio G-Now jer mi nije potreban.

Најзад, дочепао се неког лаптопа на сат времена.
Него, пошто нисам кући доста користим Hangouts и на 4.1 и ево сад на 4.4 и приметио сам да је моја слика катастрофално тамна (у односу на 4.1, говорим о видео позиву) и то толико да у затвореном простору испада малене као да сам у тоталном мраку. Јел тако можда и код вас или нешто није легло као треба приликом апдејта ( нисам радио хард ресет)?

Сад сам пробао и са задњом камером. Иста прича, као да сам у мрклом мраку.
Камере иначе раде нормално и у регуларном раду и на Skype. Само Hangouts има проблем...

Jel moze jos neko da proba Hangouts i video poziv. Vidim da jos ljudi ima ovaj problem. Sad sam uradio hard reset i iz softvera i preko hardverskih dugmica i video u Hangouts mi je i dalje taman toliko da nema svrhe koristiti ga.
Screenshot_15.png
Screenshot_16.png
Screenshot_20.png

sad sam probao. i kod mene tamna slika, medjutim na drugom telefonu to izgleda ok. hocu da kazem da sebe vidim tamno, ali me sagovornik vidi redovno

Jel koristi neko [PORT] Lg g pro 2 , koja je verzija trenutno aktuelna?

Nazad
Vrh Dno