Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Auuuuuuu bem ti maler. Pa juce sam povukao tamo novcice!
Prosli put kad sam skupio novcice pokrali su me sutradan. Juce prebacim novcice tu i eto, zarodljeni. 196 komada LTC-a i nesto FTC-a. Mrzelo me sinoc na wallet da bacam, aj kao drugi put cu. U usta ih skrbava!

100 puta receno da ne drzite novcice na menjacnicama. Posebno na tim shit snjkj menjacnicama.

Auuuuuuu bem ti maler. Pa juce sam povukao tamo novcice!
Prosli put kad sam skupio novcice pokrali su me sutradan. Juce prebacim novcice tu i eto, zarodljeni. 196 komada LTC-a i nesto FTC-a. Mrzelo me sinoc na wallet da bacam, aj kao drugi put cu. U usta ih skrbava!

Saj otkud tamo drzis novcice??? :eek::eek:

to mu je verovatno za obrt ne verujem da je drzao ceo stek

Ja mislim da hoce da se rese kucica jer ih imaju mnogo a nemaju pokrica u BTC ili LTC
@ Saj ako imas racun na cryptiju pokusaj da prebacis neki sa Vircurexa ja sam probao BTC izbacuje neku glupavu gresku ala Url i td.

Ma sinoc prebacim i opet onaj osecaj kad sam prebacivao i kontam u sebi: Aj prosli put je ispao shit, nema sanse opet. Znaci nema 20h kako sam ih poslao.
Stek mi je offline do kraja sledece godine, ovo je trebalo da posluzi za period do tada. Stvarno su slepci, ne mogu da verujem! A i ja maler kad ne poslusam instinkt i prekrsim sopstveno pravilo.

Ma i ja se nedelju dana lomio da pocistim racun tamo al mi djavo ne dade, ako mozes probaj da prebacis neko kuce, bar tako da se cupamo

Ma kakvo kuce, sta ce mi te dzukele?! A znas sta je najgore?
Oni sad mogu da zatvaraju radnju slobodno jer niko normalan vise nece poslati tamo novcice jer sve smrdi na gox opet.
Ja ne ocekujem da cu izvuci vise od 5% novcica sve i ako krenu da isplacuju. Malo je reci da sam popizdeo.

Zayebao sam sistem, ostalo mi nesto. Imam 0.9LTC-a na chipsy-ju pa cu da se cupam.
Mislim da se necemo videti nekoliko dana. Laku noc.

DOGE sklonjene

Pocistio sam sve na VCeu, prebacio BTC i LTC u kucice i poslao na BTER

Doge izgleda hoce da povuce, al ltc i i btc ko ima... tesko da cemo videti ponovo, ***.

edit-pa sta sad cu morati da kupujem gomilu glupavih doga po ovoj velikoj ceni da bih izvukao dosta ltc-a i malo btc-a sto imam?! :wall:

Poslednja izmena:
Upravo to i pozuri jer nam se zarada topi, ali bolje ista nego nista ***

Opsta muljaza, da ne kazem kradja

Pa gde nadjoste na vircurex da drzite pa ja tamo nikad nista nisam drzao duze od 10min dok ne obavim posao i cao. Pogotovo pored zivog i zdravog BTC-e koji je tata za te shitove.

Samo pogledas kako izgleda menjacnica i sve ti jasno..

*** bedak bas.

Sta ces skola se placa, mada kako je krenulo sve ce postati nesigurno, kakav je ovaj BTER

Beste od BTER-a kao djavo od krsta, ONI su u minusu odavno, ko zna koliko im BTC-a fali da bi bili solventni!

Pa bas sam lud sto sam tako dugo drzao i tamo ltc ne znam ni sam zasto...sad treba prodati sve to za btc po uzasnom kursu pa kupiti preskupe kerove..sjajno..a usput mi ni wallet nije dobar (syncovan) za kerove, bas davno ga nisam koristio, pitanje i da li je dobar, bilo je i nekih novih walleta cini mi se.

edit- jel 1.5.2 wallet aktuelan za doge? Ja imam neki jos od decembra koji nece da se syncuje, kad bih tamo poslao kerove ne bi bilo dobro jel? :D

Poslednja izmena:
Zeljko sad me utesi, znaci da pokupim to sto sam iscupao sa VCea i da saljem na STAMP

A kako ces da saljes na stamp kad ne daje vc povlacenje btc-a? Mogu samo doge da se povuku koliko vidim..

@Chabex pa reko sam ti da sam sve prebacio u kucice i poslao na BTER

Neam druge, kockati se i dalje nema smisla, sta izvuces izvuces, mozda je i patka al ajd sad , mozda neko pumpa doge tako na kvarno aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno