Izadjem na pola sata i propustim priliku nedelje, pih!
Jak pad indeksa, banke pod opsadom
IZVOR: TANJUG
Moskva -- Ruski berzanski indeksi oštro su pali nakon što je Vašington danas u okviru sankcija Moskvi, blokirao Viza i MasterKard kartice klijenata ruskih banaka.
Btc-e je beše u Rusiji?
kupujem btce kod, provizija 5%
to mozes na bilo kojoj menjacnici, uneses sumu i cenu koja ti odgovara pa neka stoji
Thnx. Iz nekog razloga sam ih povezao sa Rusima, iz priče i zbog cena u RUR.
Ova kriza oko Ukrajine i sankcije su verovatni uzrok ovog pada
ne lupetajte, nema ovo veze sa regularnim finansijskim tokovima
Visa i MC su blokirali procesiranje kartica jedne ruske banke a to nema opet veze sa LTC BTC , bar za sadmada racunam da ce se to pozitivno odraziti u skoroj buducnosti
racunam da ce Rusi a potom i ostali olabaviti stav prema alternativama trenutnog finansijskog modela, npr. procesori za kartice kao u ovom primeru gde ameri diktiraju i pored postojecih ugovora tebi bez najave neko ugrozi poslovanje od 10-15 milijardi dolara kao sa ovom bankom i to zato sto ti je par klijenata na necijoj "crnoj listi" da ne govorim o placenim ad-agencijama u vidu kreditni-rejting agencija koje su gle cuda sve u USA i po nalogu daju +- rejting kako se nekome svidi, a upravo decentralizacija kao ideja u svetu kriptovaluta ce u novom multipolarizovanom svetu doci do izrazaja....videcemo uostalom uskoro sta ce biti
ma u kini korite bitcoin normalno ..nije u huobi na marsu vec u kini..jedino sto ne mogu da prodaju za bitcoin ali npr ove litecoin asice sve prodaju za bitcoin tako ocigledno da nije toliko striktnoprateći dosadašnje vesti iz Rusije (a i Kine) u vezi criptovaluta, i kako oi gledaju na njih kao opasnost sa zapada (zvanični stavovi), mislim da će da urade potpuno suprotno. želje su lepe naravno..
KupujemProdajem.Kupio bih LTC u iznosu od 100$, a do sada nisam to radio pa me zanima gde mi je najbolje to da uradim...BTC-e, Vircurex ili Crypto-Trade?
"imaces" ih i sad ..samo ce da ti "cuvaju" dok ltc ne poraste :dPa sjajno, tamo imam preko 100ltc-a :-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari