Šta je novo?

iOS 7

Код мене није. И даље стоји Off како сам и наместио.

Imas totalno iskljucen locations? Meni sad stoji konstantno strelica u gornjem desnom uglu, koja je puna kad se koristi locations.

ufff ne znam..imam dva iPad-a na mom je još uvek 6-ica a na bratovom 7-ica.Pre neki dan je dva puta zabo njegov tablet,nisam mogao da ga povratim.On mi reče da se to dešava opušteno od update-a na 7-icu.Sad ne znam o čemu se radi,nisam čačkao...ali vidim da moj radi bez i jednog problema.Ne znam da li je još neko imao takvih problema?Zabadanje u loop sa logom i bez podizanja sistema,ne reaguje čak ni na reset...

meni se desilo na mini retini jednom za ovih mesec dana koliko je imam.

znači nisam sam :)...ipak je do softvera.

Zelim da uradim clean install sedmice s obzirom da sam na 5.1.1
Tj. Konkretno me zanima ako uradim restore as new kako da povratim samo slike?
I dal gubim sve aplikacije zauvek ili su i dalje vezane za nalog pa ih samo instaliram jednu po jednu opet?

Izvinjavam se na glupim pitanjima ali nikad nisam kao sto vidite instalirao novi ios.

Posto vidim da kazete da je IOS 7.1 bolj i brzi od 7.0 na IP4, onda moram reci drugu da se prebaci na 7.1, posto je 7.0 u nekim trenucima stvarno spor. Nego, zanima me kakva je baterija (sigurno je ista),mozda traje vise/manje?
malo off: da li mozete da mi kazete sta treba da poiskljucujem od opcija kako bi mi baterija trajala duze, neki tips i tricks, posto 2 puta dnevno punim bateriju. :)

Zelim da uradim clean install sedmice s obzirom da sam na 5.1.1
Tj. Konkretno me zanima ako uradim restore as new kako da povratim samo slike?
I dal gubim sve aplikacije zauvek ili su i dalje vezane za nalog pa ih samo instaliram jednu po jednu opet?

Izvinjavam se na glupim pitanjima ali nikad nisam kao sto vidite instalirao novi ios.

povezi uredjaj sa kompom pa kopiraj sve slike u neki folder posto moze da ih otvori kao kad ubacis flesh, mislim da je tako najlakse.
aplikacije su vezane za nalog, odes u opciju purchased na app store-u pa ih ponovo instaliras.

ne znam sta su uradili ali ovo je totalno drugaciji OS na IP4 u odnosu na 7.0.x

Odradili su dobru stvar za iP4 sto se brzine tice:

iphone-4-ios-71.png

Izvor

Poslednja izmena:
ljudi imam 7.0.6 i obriso sam cydiu, ali bukvalno selektovo sve i obriso, i sad se pali apple logo i gasi nonstop, i nikako da ga uteram da udje u recovery mode da probam da stavim novi skroz 7.0.6 ili bar da ga stavim na 7.1, sta da radim :(

[YOUTUBE]yYopj6RiLXA[/YOUTUBE]

ufff ne znam..imam dva iPad-a na mom je još uvek 6-ica a na bratovom 7-ica.Pre neki dan je dva puta zabo njegov tablet,nisam mogao da ga povratim.On mi reče da se to dešava opušteno od update-a na 7-icu.Sad ne znam o čemu se radi,nisam čačkao...ali vidim da moj radi bez i jednog problema.Ne znam da li je još neko imao takvih problema?Zabadanje u loop sa logom i bez podizanja sistema,ne reaguje čak ni na reset...
meni 7.04 na iPadu radi ok i treba mi jailbreak, ali ako ti jailbreak nije neophodan, 7.1 je svakako preporučen u ovoj situaciji.
7.1 pre svega popravlja performanse na iPadu, iPhone-u 4, korisnicima iPhone 5s koji su imali problema sa fingerprint senzorom...

Jel ja to dobro vidim da je locations stalno ukljucen na 7.1?
ja sam imao neki bug nakon update-a na 7.1 sa Moves aplikacijom. Location mi je stalno bio uključen, proverim u Privacy> Location Services i vidim da je to na račun "Moves" aplikacije.
Pošto nisam mogao nikako u opcijama da namestim drugačije, isključio sam Moves u Location Services i više nemam taj problem, sve radi normalno i nema battery draina.

ljudi imam 7.0.6 i obriso sam cydiu, ali bukvalno selektovo sve i obriso, i sad se pali apple logo i gasi nonstop, i nikako da ga uteram da udje u recovery mode da probam da stavim novi skroz 7.0.6 ili bar da ga stavim na 7.1, sta da radim :(
1) skini ipsw fajl operativnog sistema za telefon koji imaš na pc: http://www.iclarified.com/750/where-to-download-iphone-firmware-files-from
2) spoji iphone usb kablom na pc, otvori Itunes
3) stisni istovremeno Home i Power dugme i broj do 10, potom pusti power dugme i drži home dok itunes ne prepozna telefon
4) držeći "shift" klikni na Restore u iTunesu i izaberi ipsw fajl koji si ranije skinuo

Probaj ovako - drzi Home i Power(lock) dugme 10 sekundi, onda otpusti power i nastavi da drzis Home dugme jos bar jedno 7 sekundi (ali drzi 10). Spoji na komp i eto - u DFU si i mozes restore and update.

nece izbacuje error 3194, a kad odem u one hosts nema apple servera...oce li evasion napraviti jb za 7.1 ?

Imas totalno iskljucen locations? Meni sad stoji konstantno strelica u gornjem desnom uglu, koja je puna kad se koristi locations.

Sam sebi da odgovorim: Fruit ninja je drzala upaljen locations u standby modu. Iskljuceno iz privacy settings-a.

ios 7.1 ne preporucujem ni na air ni na mini retina... Djubre je.

1. Baterija se trosi brze\
2. Loaduje na home screen bog zna sta (nakon paljenja i gasenja nema toga) pa se pojavi nakon duze upotrebe.
3. I dalje secka i koci, tastatura za kucanje jos gora ume i da preskoci slova.
4. Multitasking bug :
5. Loaduje duze web strane safari je sporiji
6. Itunes je sporiji sto se da videti iz snimka gore ( i ako sam itunes pre toga pokretao 3x i imao je kesirano)
7. Nikakvih pobojsanja nema sem minimalnih u performansama, ali to i dalje ne znaci da radi fluidno, to znaci da i dalje secka ali manje :-D
TUGA!

Poslednja izmena:
@igor88
Probaj kao sto cu ja da uradis clean install. Ne restore from backup.

Pa naravno da je clean ;-) cim je onako lose rezultate dao ofmah shoft restore. No bugovi su ostali i zamalo nisam razbio air ali sam ga od nervoze zamandalio o sto

Uh :S:
Meni se bas cini kao ok update, barem na onom sto sam video sto je @drgonzo postavio.
Kakva su iskustva na iphoneu 5/5s

Prelepo radi na 5s nema battery leackinga.

I te kako trosi brze batt ba 5s ima bugova takodje na istim ali daleko manje nego kod ipada

Pa kod mene i te kako ne trosi brze bateriju i nisam primetio ni jedan od bugova.

A sta je sa onim plavim ekranom sto je bio kod 5s, jel to reseno u 7.1 ?

Onda ne koristis fingerprint ;-)

Poslednja izmena:
Gresis druze. :)

iskustva sa 5s od jučer i danas:
radi tečnije što je i normalno jer su animacije ubrzane i sve je malo "utegnuto"
čini mi se da je fingerprint brži
nema nikakvih bugova otkad sam isključio Moves aplikaciju u Location Services
baterija - moj subjektivni utisak je da je bolja, a sigurno nije lošija

Naravno, to su moji utisci... nemam razloga da ih ulepšavam i ne sporim da nekom možda ne radi dobro posle apdejta

Poslednja izmena:
isrbija posetite videcete koliko je problema. ;-) sa svim modelima ne samo ipad-ip5s-itd. Svi modeli lose rade osim ip4 izgleda...

@drgonzo, ti si jedinka kome je baterija bolja :-D

nadam se iskreno :) Pogledaj video sto sam snimio obrati paznju na sve detalje :_D Uzas za A7 CPU :-D U pitanju je mini retina :-D

Update na 7.1 devojkin 4s, sve odlično radi, primećujem da malo brže radi, devojka je odmah primetila i kaže da je sada bolje i app se malo brže učitavaju. Baterija se tek testira, prvo kalibracija i videćemo rezultate za koji dan.

Kod mene 5S, baterija za nijansu bolja, fingerprint upadljivo brzi

Vrh Dno