Šta je novo?

Diablo 3

pa nije bas da nije bitno

pa znam ja da mozemo mi, ali ti kazes da nema u crnoj gori, znaci ne mozes da napravis. to ako stavis drugu drzavu nije legalan account i to bas nece da prodje sa blizzardom, pogotovo kad ti budu trazili neki dokument da potvrdis lokaciju. pretpostavljam da ti je na battle net montenegro, a ne bosnia

a srpski paypal nema pogucnost primanja novca

Legalan je account u potpunosti. Bas. Jer pise montenegro, ime prezime i adresa. Radi na Ebayu, Amazonu kao i dostinu sajtova koji zatraze dokument kao potvrdu o osobi
Najcesce se stavi Bosna, jer Srbija ponekad zabaguje.

I znam da srpski paypal nema mogucnost primanja novca, zasto mislis da sve ovo pisem? Probajte Bosnu , ne jede leba

Ako prodje prodje, ako ne nista. Bolje probat, nije mala para

Poslednja izmena:
Da li neko zna hoce li ovo account boundovanje legendarnih i craftovanih itema ostati ili ce ga ukloniti?

Poslednja izmena:
ostaje

Meh... mogli su makar srediti da se legendarni itemi mogu razmenjivati u okviru real id liste prijatelja. Nek i ubace restrikcije poput moras biti x meseci prijatelj, mogu se razmenjivati samo itemi koji padnu nakon tog roka od x meseci... ovako je malo bez veze.

Igras sa tim prijateljima u grupi i menjas legendaries koliko ti je volja.

Da, ali ako ti padne nešto što dobro što ti ne treba dok si igrao solo, onda cvrc. To možeš samo ti koristiti i niko drugi.

+1

Ja bih sve ostavio kao sto je sad. Samo se nadam da ce popraviti roll na 2hand wpn.

Nakon ovog patcha legendarnih itema za razbijanje ce uvek biti, problem je u onih nekoliko itema koji meni realno ne trebaju, ali mom prijatelju kojem bi dobro dosli ja ne mogu da dam jer sam igrao solo kad su pali. Evo jedan lep primer, uletim juce kod sestrica u igru i posle 5 min zajednicke igre njemu padne mu legendary 2h staff za monka, 1100+ dmg, 770+ dx i lvl redukcija od 21! Kao poruceno za leveling, a ja imam monka lvl 40. Da mu je staff pao dok je igrao solo, mogao je odmah do kovaca, ali ovako je mene obradovao.

S' tim izjavama znam 100% da nisi igrao RoS i da ne znas da ti treba legendary materijali da menjas statove na itemima, sto znaci i da ti upravo treba ogroman broj legendarija da dobijes ono sto zelis. Diablo 3 vanilla != RoS.

Da samo ako si izbeglica moras da imas dokumenat koji to potvrdjuje, pa sta mislis da su oni sisali vesla pa da ne znaju ama bas nista.
druze ne traze ti nista ne znam zasto pametujes ako sam rekao da radi provereno. naravno takve situacije se uvek resavaju tako sto ih zoves, a ne pisanjem peticije

druze ne traze ti nista ne znam zasto pametujes ako sam rekao da radi provereno. naravno takve situacije se uvek resavaju tako sto ih zoves, a ne pisanjem peticije

Znaci po tvojoj logici ja mogu da odem u bilo koju zemlju i da kazem znate ja sam izbleglica hocu pomoc od drzave ili neki humanitarni paket i niko nece da me pita nista nego ce svi da mi daju sve sto trazim. To hoces da kazes? Pa da je to tako kao sto ti kazes onda bi se svi vodili kao izbeglice i ziveli na racun drzave i niko nista ne bi radio.

Naravno da onaj ko je raseljeno lice da mora da ima dokument koji to potvrdjuje, pa sada jel se radi o internetu ili o svakodnevnici moras da imas dokaz koji to potvrdjuje. A pogotovo sto se radi o PayPal-u a oni gledaju dlaku u jajetu!!!

Ma i zdravstvenu knjizicu moras da podneses blizzardu na uvid :p

samo ako imas upisanu krvnu grupu

Nakon ovog patcha legendarnih itema za razbijanje ce uvek biti, problem je u onih nekoliko itema koji meni realno ne trebaju, ali mom prijatelju kojem bi dobro dosli ja ne mogu da dam jer sam igrao solo kad su pali. Evo jedan lep primer, uletim juce kod sestrica u igru i posle 5 min zajednicke igre njemu padne mu legendary 2h staff za monka, 1100+ dmg, 770+ dx i lvl redukcija od 21! Kao poruceno za leveling, a ja imam monka lvl 40. Da mu je staff pao dok je igrao solo, mogao je odmah do kovaca, ali ovako je mene obradovao.

Ja razumem sta hoces da kazes, ali iz nekog razloga zele da bude ovako.
Ako si u partiju moze sve. Ako neko slabo igra, nema da dobije donacije za dzaba. Mozda i bolje tako, ko igra imace i gear.

Ako neko slabo igra, nema da dobije donacije za dzaba. Mozda i bolje tako, ko igra imace i gear
Bravo @Spirit,to i jeste poenta tipa igara kao sto je Diablo!Igraj i bices nagradjen!Sve ostalo nije fer prema drugima!

sa boa itemima su se lepo resili botova za sva vremena. meni to odgovara

Dobro,neka ih bude,ali sta ce sa tim postici i kako ce to uticati na igrace?

botovi ce da skupljaju zute iteme koji nikome ne trebaju :D

Kako su se reshili? :DDDD

Bice botova i uvek ce ih biti shta god oni uradili.

Jel ti znas koja je bila svrha botova? Da sto vise igraju i da nadju sto vise i sto vrednijih itema sa kojima su dominirali AH i RMAH trgovinom. A sada kako su itemi vezani za vas nalog koji dobijete u slucaju da ste igrali solo ili u grupi gde taj item mozes dati nekome od ljudi koji su igrali sa tobom i za to imas dva sata fore posle toga ako ga nikome ne das ostaje vezan za tvoj nalog.

A drugo kako se AH gasi i ovo sa vezivanjem itema za nalog botovi su dobili cizmom po gu*ici a bogami i po glavi ali najvise po novcaniku. I sada ti meni reci kako ce se to ljudima isplatiti da pustaju stotine naloga na stotinama racunara da igraju i trose struju a zarade nema.

Za te botove sto ce ih biti, mene totalno zabole, jer ni na koji nacin ne uticu na moj gameplay. :)

vidim sada je u modi gem trade... :|

Nazad
Vrh Dno