- Učlanjen(a)
- 23.10.2013
- Poena
- 69
Glasajte ovde za qubit:
https://bitcointalk.org/index.php?topic=501963.0
https://bitcointalk.org/index.php?topic=501963.0
Zex sta kukas vidim da kopas 100K novcica na danOK, polovljenje nagrade za pronadjeni blok je svakih 60480 blokova. Jos malo pa se nagrada deli na 256 Q2C po pronadjenom bloku. Cena je i dalje ispod neke normale (sve vreme je bila oko 225). Sta se desava kad se nagrada smanji na recimo 64,32 ili manje a cena ostane ovako niska? To verovatno znaci kraj tj izumiranje novcica, jer niko nece hteti da rudari i nece biti nikoga da odrzava ceo sistem. Sve ovo navodi da ako se u narednih mesec dana ne popularizuje malko novcic ode sve u propast.
Sve zavisi od toga da li i koliko ce novcic biti upotrebljiv. Ne znam sta se desava sa onim ludim Krecu-om. Lik je prvo pustio novcic i otisao covek na odmor. Vratio se i onda opet nestao u akciji. Znam, sad cete reci da je iz Ukrajine i da sigurno zbog toga ne moze da se javi ali ima jos likova na forumu iz Ukrajine pa su aktivni. Skroz mi je neverovatno da ne moze da napise jedan post za 10 dana koliko ga nema. Da li moze novcic da preuzme neki drugi developer?
hahaha veruj mi izgleda da je najbolje kad nema logike..kao i sa onim smecem od quarka. A i prestiz je dosta duze u ovome i ima dosta iskustva,tako da uglavnom bude u pravu. Ja inace jesam malo skeptik,ali pogledajte na mintpalu 45k glasova a pogledajte koliko je glasova placeno? skoro nista. A pogledajte prva 3 novicica svi imaju 2+ BTC...Ja bih stvarno voleo da bude tako kao sto ti kazes samo mi nekako nema logike to sto ti pricas. Svi cemo da zaboravimo na novcic na dva, tri meseca i odjednom ce sam od sebe da postane vredniji?! Pa valjda treba raditi na njegovoj popularizaciji. Ovde kao i svuda vazi odnos ponude i potraznje i na osnovu toga se formira cena. Zasto bi neko zeleo da poseduje bas ovaj novcic ako ga jedva ima na nekoliko menjacnica? Pulova ima tri ili cetiri koji rade. Sta ce biti kad dif ode dole i cena ode dole? Ko ce onda kopati taj novcic tj kako ce uopste funkcionisati? Kad ljudi skontaju da brod polako tone svi ce gledati samo da prodaju bud-zasto i da izadju.
Sad tek vidim da svi ovi shitcoin-i, kako ih nazivaju, sluze samo za jedno - naduvati vestacki cenu u jednom momentu, uzeti pare i bataliti.
Relativno sam nov u ovome pa ako neko moze da mi objasni bio bih mu zahvalan, moze i da da primer nekog novcica koji je dobro prosao posle pola godine ili godinu dana.
Ja bih stvarno voleo da bude tako kao sto ti kazes samo mi nekako nema logike to sto ti pricas. Svi cemo da zaboravimo na novcic na dva, tri meseca i odjednom ce sam od sebe da postane vredniji?! Pa valjda treba raditi na njegovoj popularizaciji. Ovde kao i svuda vazi odnos ponude i potraznje i na osnovu toga se formira cena. Zasto bi neko zeleo da poseduje bas ovaj novcic ako ga jedva ima na nekoliko menjacnica? Pulova ima tri ili cetiri koji rade. Sta ce biti kad dif ode dole i cena ode dole? Ko ce onda kopati taj novcic tj kako ce uopste funkcionisati? Kad ljudi skontaju da brod polako tone svi ce gledati samo da prodaju bud-zasto i da izadju.
Sad tek vidim da svi ovi shitcoin-i, kako ih nazivaju, sluze samo za jedno - naduvati vestacki cenu u jednom momentu, uzeti pare i bataliti.
Relativno sam nov u ovome pa ako neko moze da mi objasni bio bih mu zahvalan, moze i da da primer nekog novcica koji je dobro prosao posle pola godine ili godinu dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari