Šta je novo?

Diablo 3

To ti je pravi dokaz propasti Diabla kao igre. Umesto da se juri oprema tj. itemi ljudi jure broj koji im stoji iznad portreta...

Sada nema potrebe juriti opremu jer za nesto jace od dve nedelje izlazi RoS e onda se krece u jurnjavu opreme a ovo je cisto da se kaze da je u necemu najbolji.

Pa kad im se klan zove FAP, tri clana FAP FAP FAP ...uspeh je zagarantovan :d

Poslednja izmena:
Sada nema potrebe juriti opremu jer za nesto jace od dve nedelje izlazi RoS e onda se krece u jurnjavu opreme a ovo je cisto da se kaze da je u necemu najbolji.
pa i nije bas tacno, treba "juriti" opremu i gledati u zavisnosti od leg affixa na itemima kakav najoptimalniji build praviti, posle se to samo prebaci na lvl 70. vidim dosta ljudi jos uvek ima sve legacy iteme (life steal na oruzjima i sl) bolje se sada osloboditi toga i krenuti sa eksperimentisanjem oko buildova nego kasnije na vecoj tezini.

btw exp ide brze u ros na lvl 70 nego ovde sada, tako da nema potrebe ni taj broj juriti sada :)

Ne mora da znaci da uopste nedje zure..

Jednostavno nemaju ama bas nista drugo u zivotu da rade i samo se gaze od Diabla..

pa nece da padne ako ides nonstop jednu lokaciju :)
moguce da je to problem... igrao sam i a4 cak.. ni tamo nema nicega..

najmanje sam igrao a2.. oni seweri umeju da budu darezljivi... samo da dodjem sa posla gajbi ima da padne opasno perendanje.. mislim da u igri imam toughness oko 900k i shvatio sam da je u ovom momentu to stavka br1 pa tek onda dmg..

da toughness je najbitniji, pogotovo na lvl 70.

act3 keeps 1 2 i 3 isto mogu da budu darezljivi, mada nisam probao vault od assasins i sewers, vidim da ljudi i to igraju. mozda probati jednom ceo act1 - 4 run da vidimo kako ce to proci (vremenski i materijalno)

ujutro? pa moze vikend je :)
samo da navijem sat onda :D

pa i nije bas tacno, treba "juriti" opremu i gledati u zavisnosti od leg affixa na itemima kakav najoptimalniji build praviti, posle se to samo prebaci na lvl 70. vidim dosta ljudi jos uvek ima sve legacy iteme (life steal na oruzjima i sl) bolje se sada osloboditi toga i krenuti sa eksperimentisanjem oko buildova nego kasnije na vecoj tezini.

btw exp ide brze u ros na lvl 70 nego ovde sada, tako da nema potrebe ni taj broj juriti sada :)

Slazem se sa time ali ne treba mu sada pridavati bas puno znacaja kada sva oprema koja sada padne u RoS nece biti ni do kolena. A sto kazes ljudi tesko menjaju navike i plase se da probaju nesto novo. Ja sam se bas danas konacno resio Skorn-a sa Wiz-a i stavio Sever za oruzije i onaj Source sto mi je sinoc sa vam pao i mogu ti reci da danas kada sam malo vise experimentisao da sam dosao do zakljucka da je mnogo bolje sa time igrati.

A sto se tice lvl tu ne jurim ali opet bih da do izlaska RoS-a vise radi mog ega da imam P200 ako budem mogo ako ne opet nikom nista. Vremenom cu doci na vidi P pa mi je tako sada sve jedno, ne takmicim se jer za to nemam nikakava nagrada pa sada da moram da budem u prvih 100 koji ce da naguraju P1000.

Sto se tice tog run-a ako bude mesta prikljucim vam se i ja, no vidiecemo.

Poslednja izmena:
Ja sam resetovao questline i za full ACT I - ACT IV sam nasao 12 legs-a.
ACT I - 3 (jedan bio garantovan na Leoric-u)
ACT II - 3
ACT III - 4
ACT IV - 2

Vecina je pala iz chest-a i od obicnih mobova.
Sve to na master tezini. Juce sam krenuo T1 sa istom pricom.

Stalno me iznenadi da ljudi i dalje kupuju, pogotovo sto i ne razmisljaju uopste.

Da je uzeo plan i sebi kraftovao izaslo bi ga 4 puta jeftinije

Prilozi

• penal.jpg
    penal.jpg
    108.2 KB · Pregleda: 122
Samo treba pogledati steam market i sve ti je jasno :D

Stalno me iznenadi da ljudi i dalje kupuju, pogotovo sto i ne razmisljaju uopste.

Verovatno i on sam ima "novca" na battlelog balansu i ne zna sta ce s' njim...

pretpostavljam da je i tebi tu "zaglavljen" novac?

Odglavljujem ga nekako, uzeo sam desetak RoS-a do sada.
Nema veze sa tim, poenta je da je za mnogo manje mogao da kupi seven sins plan i kraftuje sebi za dzabe koliko god hoce shouldera

Čestitam, to je stvarno šou, a ja sam se i ranije pitao kako je tolika suma eura ušla na RMAH, znači da dobar deo ljudi (verovatno sa zapada) ne žali da iskešira opremu 5, 10, 20 puta više nego što je platio igru.

A još i RoS sa ekskluzivnim Torment ajtemima za 17 dana.

Prilozi

• facepalm-x32lx.png
    facepalm-x32lx.png
    17.1 KB · Pregleda: 172
Poslednja izmena:
Odglavljujem ga nekako, uzeo sam desetak RoS-a do sada.
Nema veze sa tim, poenta je da je za mnogo manje mogao da kupi seven sins plan i kraftuje sebi za dzabe koliko god hoce shouldera

E pa odlicno da si nasao nacin. Ja sam morao da cimam burazera za njegov PayPal da bih izvadio moje novce, jer ce Srbija da dobije PayPal payout kad na vrbi rodi...

Nije mjesto za ovo ali:

1. Napravite Moneybookers (Skrill)
2. Narucite njihovu karticu (10e)
3. Nakacite tu karticu na PayPal
4. Primajte pare/Saljite pare
5. Podizite pare sa bankomata

Nadam se da sam vam pomogao da odmrznete pare :)

Jer mi u CG nemamo PayPal, a jedno 30,40 ljudi ga koristi i prima novac (poslovi kao web design/logo/slicno) bez problema. I najljepsa stvar da MoneyBookers kartica radi na bankomatima kroz Podgoricu, tako da ne vidim razlog da kod vas u Srbiji ne bi radila .

Kartici treba 10 dana max da dodje do vase kucne adrese. I uzivate onda.

Poslednja izmena:
kako nakacis karticu na paypal ako ga nemas?

Možeš da kreiraš PayPal nalog iz Srbije ali ne i da primaš uplate, e sad ovo što je napisao Draka možda može i ovde, ne znam.

Koliko sam cuo, ne radi to samo sa Moneybookers karticama. Imaju i druge opcije kod kojih se ni ne mora platiti ta kartica, besplatna dostava u Srbiju.

@Illidan

Pa napravis majka mu stara, kad mi iz CG mozemo da stavimo drzava Bosna, state: Montenegro i pravu adresu, mozete i vi vase sve pravo s obzirom da imate paypal

@Versus

Imas i Entropay, ali cesto jedu ***** sa povracajem novca i nije fizicka kartica. Skrill je skrill :)

@Zero

Ako moze za nas iz CG kojih uopste nema na paypal listi vec stavljamo drzavu Bosnu, mora da moze i Srbija

Poslednja izmena:
pa znam ja da mozemo mi, ali ti kazes da nema u crnoj gori, znaci ne mozes da napravis. to ako stavis drugu drzavu nije legalan account i to bas nece da prodje sa blizzardom, pogotovo kad ti budu trazili neki dokument da potvrdis lokaciju. pretpostavljam da ti je na battle net montenegro, a ne bosnia

a srpski paypal nema pogucnost primanja novca

Nije bas bitno na koju je zemlju Battlenet. Ja sam moj prebacio na Nemacku da bih radio RAF u wowu :D. Bitno im je da kartica nije ukradena ostalo je meh.

Nazad
Vrh Dno