Šta je novo?

Kičmospas

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ninoslav

Slavan
Učlanjen(a)
07.11.2008
Poena
405
Moja oprema  
Tablet
iPad Pro 11”
Mobilni telefon
iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch
Pristup internetu
  1. Optički internet
Kičmospas je pokretni ergonomski nosač desktop računara.

Kičmospas mogu koristiti svi koji poseduju desktop računar, bilo da ga koriste u poslovne svrhe, za učenje, surfovanje internetom ili igru. Podešen za stojeći položaj, može naći primenu na mestima gde je računar pogodno koristiti u tom položaju, kao npr. na prezentacijama, predavanjima, u studiima, ordinacijama, radionicama itd.

Može se koristiti u kancelarijama tako što se postavi sa bočne leve ili desne strane stola a monitor, tastatura i miš zarotiraju tako da zauzmu položaj nad stolom. A kada više ne bude potrebe za radom na računaru, mogu se ponovo zarotirati van stola tako da radna površina stola ostane potpuno slobodna. Takođe, mogu ga koristiti i gejmeri, prvenstveno u ležećem položaju zbog dužine vremena koje provode za računarom, kao i osobe koje su zbog hendikepa ili povrede prinuđene da vreme provode u ležećem položaju. Kičmospas se može postaviti tako da je korisnik, ma u kom položaju bio, sedećem, ležećem ili stojećem, uvek na bezbednoj udaljenosti od štetnog elektromagnetnog zračenja koje emituju pojedine komponente smeštene u kućištu računara.

[YOUTUBE]xKK0UCi_aNM[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]nK9PRbvuTn8[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]A0UXpe-yjag[/YOUTUBE]

http://www.kicmospas.com/

Zanimljivo izgleda, možda da je malo jeftinije...

Kod njih se laptop jos nije pojavio..

Zracenje iz kucista kazete? :D
Da mozda ne leci i rak?
Inace zanimljiv koncept, ali nema bas neku primenu

Moze da posluzi i kao DJ pult :D

Ja ne mogu da svarim naziv, kicmospas :D Kada se daje ime obicno se preporucuju prva slova azbuke ili alfabeta radi lakseg memorisanja (mozak bolje pamti prva slova).

cena sitnica 13 800 dinara.

A vrhunac svega je ono zaštićen patent

Frankestajn skalamerija.
Ako hocete pravi komfor uzmite recliner fotelju (po mogucnosti sa motorom) i nema kicma da boli.
Ovo grozno izgleda... :S:

how-i-sit-in-a-computer-chair.jpeg

ja sam izgleda ovaj nenormlani :)

Daj link do te recliner fotelje? Da vidimo sta je to cudo :)

@Angelos
Neces dobiti dekubitus, ne brini. To dobijaju nepokretni pacijenti ako se ne prati procedura i ne menja im se polozaj duze vreme. Misli se na vise sati/dana... A neces ti izdrzati da lezis vise od sat-dva da se uopste ne pomeris ili ustanes zbog fizioloskih potreba. Inace ne javalja se samo kod lezanja nego i kod sedenja.

Sta cemu kapuljaca na glavi kad je u sobi?

Можда му не ради грејање, можда негде прокишњава ... мада је добро што и наочаре за сунце није ставио. :wall:

^^aha...znaci da hoce da ostane anoniman ...

Ziv ga blam pojeo :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno