Šta je novo?

iOS 7

izasao evasi0n 1.0.7 sa nekim ispravkama oko cydie.

Mozete mi pomoci? Kako da uradim jb ? Neki tutorijal ? Sad sam na ios 7 ,hvala puno !

Imas na youtube klipova koliko hoces, samo potrazi....

Isto tako sam radio sa evasi0n 1.0.6 - iako je sve jednostavno i nemas gde da pogresis telefon je prsao i ostao zaglavljen u DFU... Samo je restore mogao da ga povrati...

Ja ne znam sta imas tu da radis kada je proces automatski,jedino ako si odradio sa nekom prvom verzijom koja je imala bugove...Generalno, proces je nikad laksi...skines evasion, nakacis tel i pokrenes evasion i on sve odradi automatski...sta tu ima da se zezne...E sada ako skidas posle svasta u cydia-ji...to hoce da zezne telefon...

Skinuo sam sa zvanicnog site-a evasi0n 1.0.6 pokrenuo ga, detektovao je fon, pokrenuo ga i sam se izgasio na pc. Opet sam ponovio sve isto na mac kao sto pise tamo da treba ako ne uspe - opet i na macu se izgasio na samom kraju... Ponovio jos jednom i onda je bilo kao successfull i telefon koji se zaglavio na boot loop i nije bilo pomoci sem restore. Ima po netu jos slucajeva kojima je bilo identicno kao meni - dakle nisam nista pogresio u procesu...

Pa eto to nisam znao - znaci ako je OTA treba prvo full backup pa restore.

ljudi pomagajte , iphone 5 7.0.3 simfree kreno pre nedelju dana da pravi probleme, tacnije ekran ko da se razbijo pa se stvori hiljadu vertikalnih linija razlicitih boja i polako postaje tamniji dok ne postane crn i onda ne reaguje jedno minut i kad ga otkljucam posle minut normalno sve, i sem toga restartuje se random, dal je do softvera ili cega?!?!?? , hvala unapred

[youtube]cynaDmcGLNw[/youtube]

Da li je istina, nisam siguran, ali kazu:
Ferrari shows off CarPlay integration with last-century resistive touchscreen tech

ne volim touch screen u kolima, bolje mi je onaj tockic kod menjaca kao u audiju i bmwu, ovako moram da se ispruzim da dovatim ovo go*no a ovako samo skinem ruku sa menjaca pomerim malo nazad eto mi sve komande pod rukom :D

ne volim touch screen u kolima, bolje mi je onaj tockic kod menjaca kao u audiju i bmwu, ovako moram da se ispruzim da dovatim ovo go*no a ovako samo skinem ruku sa menjaca pomerim malo nazad eto mi sve komande pod rukom :D
Dobro je i jedno i drugo, kad nisi u pokretu pipkaš, dok voziš rolaš!

Update malopre, na iP4 radi mnogo bolje u odnosu na 7.0, dok na iP5 ne vidim nesto razliku jer je i 7.0 ok.

IPhone 4 - 7.1 radi mnogo mnogo bolje. Nema onih zabadanja i čekanja od po par sekundi.

Odlicne vesti.
Da li je sada uporedivo sa iOS 6?

ios 7.1 leti na 5s,a fingerprint napokon prihvata moje redovno grizene prste.

Aj ako neko isproba na ipad 3 kako ide 7.1 nek javi

Jel ja to dobro vidim da je locations stalno ukljucen na 7.1?

izgleda i da je imessage sredjen

prste.Znam sta grizem i zasto mi finger print nije radio bas uvek

ufff ne znam..imam dva iPad-a na mom je još uvek 6-ica a na bratovom 7-ica.Pre neki dan je dva puta zabo njegov tablet,nisam mogao da ga povratim.On mi reče da se to dešava opušteno od update-a na 7-icu.Sad ne znam o čemu se radi,nisam čačkao...ali vidim da moj radi bez i jednog problema.Ne znam da li je još neko imao takvih problema?Zabadanje u loop sa logom i bez podizanja sistema,ne reaguje čak ni na reset...

Vrh Dno