Šta je novo?

LG LA 660s

• Začetnik teme denigaj
  • Datum pokretanja
Nemoguće da uz LA660 modele ne ide običan daljinac?

Ne ide klasičan daljinac, ide samo magic. Samsung je tu ispao korektniji jer isporučuje 2 daljinca uz televizore iste klase.

Au kakav ******luk!
Pa koliko je daljinac kod ovih švercera?
Šta da radim sa TV - om bez daljinca? :D
Čoveče kako ove velike firme pišaju po nama korisnicima!

Ljudi daju magični daljinski, a ti patiš za običnim?! Onda si trebao uzeti model LA620 i dobio bi obični.

Da osim što je taj magični 60, a obični 6€.

Cekaj bre jel razlika izmedju LA620 i LA660 samo u daljinskom? Ekran, CPU, MHz, dizajn, sve je isto?
Ja sam bio ubedjen, sto je normalno i logicno, da uz LA660 ide i obican daljinac.

Ja ne znam zasto ljudi imaju problem da koriste samo magicni... zena i ja evo vec treci mesec koristimo samo magicni i ne da nam ne smeta, nego sam se toliko navikao na njega da mi je sad obican kad odem negde nelagodan za koriscenje... Valjda je sve stvar ukusa i navike, u svakom slucaju, ja nemam ni najmanje zamerke za magicni..

Da li možeš preko magičnog da snimaš program (Time Machine II)?

Da obnovim pricu o 3d titlovima. Kako vidim, tv sam ne moze nikako da pusti 3d titl, te je jedino resenje komp i hdmi. No, kako je desktop prilicno daleko i nije izvodljivo niti setati ga nit razvuci hdmi kabl ( a wifi hdmi em sto kosta te je neisplativo samo za ovu potrebu, em ga nesto ni nema kod nas ), a laptop nema hdmi izlaz, kakva je mogucnost da se ovo resi nekim android tv box-om. Nemam android telefon pa ne znam i potpuno sam neupucen, jel za android postoji player koji ce pokazati sbs video i titl ( mx player , mozda )? Kako vidim ima ovih andorid box-va za nekoliko hiljada, na stranu sto bi istim resio i sporo surfovanje na tv-u, jer mi to i ne smeta toliko koliko me iritira problem sa titlovima ( izem ti smart 3d tv, em ne moze da pusta 3d titlove, em je surfovanje sporo, em das xy 100-ina evrova i opet moras nesto da dokupis da bi radilo ono sto sam tv treba da radi, a krsteni kvalitetan dumb tv nemas da kupis pa hteo ne hteo moras da kupis smart )

Ako je tako, onda je vrh!!!

Hvala!

P.S. Da li je neko probao pa da javi koliko zauzima snimljenog materijala na hardu na primer sat vremena u HD ili SD kanalu?

Poslednja izmena od urednika:
To zavisi od protoka samog kanala, pa samim tim i od pojedinog provajdera. Tv verovatno ne radi nikakvu kompresiju, nego samo snima strim.

Realno je za svakodnevnu upotrebu klasični daljinski mnogo lakši. Sortiranje kanala sa magičnim je horor film.

P.S. Da li je neko probao pa da javi koliko zauzima snimljenog materijala na hardu na primer sat vremena u HD ili SD kanalu?

Za HDD od 1TB javlja da može da stane oko 400h SD ili 100h HD materijala, znači oko 2.5GB/h za SD i oko 10GB/h za HD video

Naravno da možeš da snimaš program preko magičnog. Funkcioniše bez problema, snimao sam neke filmove, Soči i sl.

Hvala na odgovorima!

Još da pitam pošto je ovo pasivni 3D šta on može da pusti a šta ne (full SBS, half SBS, real3d , mkv, mp4 itd...) ili pušta sve?

Ok, dok si još tu da te pitam da li ima neke razlike po bilo kom pitanju (zamaranje očiju, čistija/kvalitetnija slika...) ali je "slika pored slike", "slika na slici"...?

idem da čitam...

Postoji dakle side-by-side (3D prikaz u polovini širine ili punoj širini), kao i top-and-botom (takođe u pola ili punoj visini). Najčešći način, kod 3D filmova je side-by-side half-size. Imaš dosta toga na internetu ako te zanima guglaj naći ćeš sve i svašta :)

Jel može bilo koja bežična tastarura da se prikači na ovaj TV ili mora baš neka "posebna" od 100 eura?

pozdrav svima'
procitao sam sve 34 strane...
sto se mene tice tv je ok,al ne mogu da verujem da ne moze da procita 3d titlove...posto mi komp ne podrzava hdmi,jedino resenje je western digital media playr;na primer..
imam satelitsku i kolega ddamir je to resio...znaci sa satelita cu moci pustiti 3d titlove u njegovom pluginu bez problema..
jos jedno pitanje...isplati li mi se da ga kupujem u madjarskoj ili kod nas...ako nije prevelika razlika ;)

U Madjarskoj kad bi ga kupio, preneo i ne platis carinu i porez, ne racunajuci troskove puta i "uz put", ustedeo bi max 30% od prosecne cene na kup-prod oglasima, na primer... Zavisi i od toga da li tamo nadjes na akciji ili regularnoj ceni, kao i koliko % poreza, tj AFE ti vracaju (ne vracaju svi sve, neko uzme 6%, neko 8%, neko i vise).

Dakle, u idealnom slucaju bez troskova i puta i da ti vrate SVE pare od poreza, a nasi da ga ne nadju i ne naplate svoje, da te vozi neko i da imas fraj put i gorivo, ustedeces max 30% od cene na nasim oglasima. I najmanje dan vremena potrosenih. TV je dosta dobar, cela serija, uzeo je moj bratanac, a iskreno, mene je sporost u "smart" delu prilicno obila od ideje da uzimam "smart" tv. Ali kad sam pogledao neke druge "smart" tv drugih proizvodjaca, u tom ili nizem cenovnom rangu, razocarao sam se u kompletnu "smart" tv pricu. Ja sam mislio da ce to da leti na njima, a onoooo..... jaoooo

ok...hvala na odgovorima....da vidim za koliko cu ga naci ovde....imam najbolju mogucu i najjeftiniju varijantu za madjarsku...ako je to tolika razlika,vredi se pomuciti za 100e...20-30e ce mi biti troskovi ;)

narucio sam 667 beli ...stize sutra...:)
video sam,ne znam na kojoj stranici je okaceno kako bi trebalo da podesim tv...imam sbb kablovsku,optika fiber...tu nece biti problema,i satelitska-ima odmah da vidim koja je utakmica u 3d sutra ;)
moze jos mala pomoc...u kom formatu da skinem 3d film sa torenta,pustacu film preko externog harda....gledao sam u bioskopu man in black..imate li neku preporuku-zanr triler-akcija,samo da nije sci fi ;)
evo jednog primere...
Planes 3D 2013 1080p BluRay Half-SBS DTS x264-PublicHD-7,47 gb
Planes 2013 1080p BluRay DTS-HD MA 7 1 x264-PublicHD-8,97 gb
Planes 2013 1080p BluRay 3D AVC DTS-HD MA 7 1-PublicHD-41,58 gb

da li ovaj tv moze da pusti sve ove formate...i koji je najbolje skidati

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno