goldi
Slavan
- Učlanjen(a)
- 21.12.2010
- Poena
- 475
Auu ja da sam gledao kao ti sad nikada ne bih ulazio u ovu pricu!
U ovu pricu ulazis onoliko koliko si spreman da izgubis...
Auu ja da sam gledao kao ti sad nikada ne bih ulazio u ovu pricu!
U ovu pricu ulazis onoliko koliko si spreman da izgubis...
Upravo zato i nema razloga da budes pesimista
BTC od 7:15 kada je bio 327€ do 11:45 skocio na 384€.
Kako objasnjavate ovako "brz" rast od ~18% za svega nepunih 5 sati.
Zato je potrebno uvesti regulaciju bas zbog tih menjacnica, sad se plasim i za svoje valute na btc-e, sutra moze samo da ugasi sajt i zdravo vidimo se majmuni...
@uruk to ti onda dodje kao kad neki nas ministar najavi investicije od 10 000 milijardi $.. ja ne znam kako to moze biti dobra vest kad pisu da je ukradeno sa glavne menjacnice 700K btc-a... ipak je gox bio glavni u btc-u i vest da je on u down-u ima veliku tezinu
to se ne moze desiti, da se to desi neko bi odavno bio uzidan u neke temelje nekog novog trznog centra![]()
Aman ljudi Gox nije najveci i najbolji vec vise od godinu dana, davno su to prestali biti. To sto su bili ikona BTC-a je druga stvar. Volume je bezvredna informacija kad nemas normalan withdraw, a to sto su bili na 20% iznad drugih je oduvek bio samo razlog za zabrinutost!
BTC od 7:15 kada je bio 327€ do 11:45 skocio na 384€.
Kako objasnjavate ovako "brz" rast od ~18% za svega nepunih 5 sati.
Sad je vreme da poraste neko od malih igraca
nece se desiti! LTC nece na Bitstamp dugo, dugo
evo i BTC-e sa slicnim obavestenjem kao i Bitstamp https://btc-e.com/news/199
ne bih da slutim, ali secam se kad je puko jugoscandic, pojavila se dafina na tv i rekla kako su ulozi u dafiment banci sigurni i kako to njima nikeko ne moze da se dogodi bla bla.. i posle 15 dana puf..
evo i BTC-e sa slicnim obavestenjem kao i Bitstamp https://btc-e.com/news/199
sta vam je taj Fiat sto ga non stop pominjete?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari