Šta je novo?

QubitCoin [Q2C]

Pa svi ste tamo na bitcointalk-u napali coveka da pusti gpu majner (izlozili se na brzu veliku zaradu, fazon bice skok poput darka) i eto vam sad posledice, ne kapiram sto sad kukate..
Kod nas petina svih novcica a niko dupetom da mrdne, osim ovih sto su se iscimali da se registruju na bitcointalk da bi udarili +1 za gpu majner.
Neko je pomenuo bar da se organizujemo da iscimamo neku menjacnicu.

Poslednja izmena:
Pa svi ste tamo na bitcointalk-u napali coveka da pusti gpu majner (izlozili se na brzu veliku zaradu, fazon bice skok poput darka) i eto vam sad posledice, ne kapiram sto sad kukate..
Kod nas petina svih novcica a niko dupetom da mrdne, osim ovih sto su se iscimali da se registruju na bitcointalk da bi udarili +1 za gpu majner.
Neko je pomenuo bar da se organizujemo da iscimamo neku menjacnicu.
Donekle si u pravu, ali isto tako taj gpu miner bi pre ili kasnije neko izbacio tako da smo mi tu ne bitni. Vrlo je verovatno da je neko poceo da kopa sa gpuom vec poodavno a tek su ga sad kao izbacili. Ali ja ne znam cemu nervoza. Nista nas nije kostalo sto smo kopali ovo sem racuna za struju, a i jaka stvar da smo u minusu,a nismo. Ja sam ubedjen da ce biti velikog skoka,samo treba biti strpljiv...tamo do na leto,pa cemo videti kakva je situacija. Nista bolji ni quark nije od ovoga bio,slicna cena slicno sve,bar koliko sam gledao grafik,pa je odjednom bio pump.

mozda tebe/vecinu nije, ali ja dadoh 750e zive love na procesore zbog q2c...beshe i la prestiz uzimao kompletne rigove, on je pukao josh vishe.
jedino nekom pampu da se nadamo, ali Krecu deluje nesposoban da uradi neshto ozbiljnije sa ovim novchicem.
prvo mora da ode na neke casove engleskog, a onda sve ostalo :D
prosto ne mogu da verujem da stinki krapsi nije prihvatio ovaj novchic.

Poslednja izmena:
mozda tebe/vecinu nije, ali ja dadoh 750e zive love na procesore zbog q2c...beshe i la prestiz uzimao kompletne rigove, on je pukao josh vishe.
jedino nekom pampu da se nadamo, ali Krecu deluje nesposoban da uradi neshto ozbiljnije sa ovim novchicem.
prvo mora da ode na neke casove engleskog, a onda sve ostalo :D
prosto ne mogu da verujem da stinki krapsi nije prihvatio ovaj novchic.
Pa *** to jeste...ali eto i da propadne ostao ti je hardware. A i bice jos cpu coina pa cete otplatiti masine. :D A krapsi nece ni da nas doda dok ne platimo. *** pametni ljudi,nije mi jasan ovaj krecu 100x sam kacio tamo na btctalku da se organizujemo i prikupimo par miliona da platimo menjacnicama da nas dodaju,ali nije se udostojio da odgovori...

Poslednja izmena:
kad je, osecam, neki rumun :D
ma naravno, ostaje hw ali kopanje cpu novchica je manje vishe neisplativo, probao sam nekoliko waluta i sve se svodi
na ovih mojih 50 vishera jezgara na ~3e dnevno...da je makar 1000din...pa i nekako :)
bolje da sam ostavio tu lovu i platio struju za dva meseca nego sad shto cu po ovim smejurija cenama morati prodavati
novchice za tu svrhu.....dabl fail :D..al shta da se radi...

Poslednja izmena:
bice valjda jos neki, u jednom trenutku dobra je cena bila i onda propade, sa tom dobrom cenom otprilike se isplatilo, tj ja imao bi oko 0.22btc pa sam tu negde da isplatim uzeh fx8350+vodeno, sta ces ***

Koliko vidim cena se vratila u normalu, doduse na cryptorush.

Ma dajte, svaki novcic ima padove i krizne momente, ovaj od samog starta funkcionise savrseno, ovo je jedini problem koji je do sad imao i to je zbog gpu mining-a. Evo cena se oporavlja, diff takodje, za par dana cete i zaboraviti sta se desilo. Ja svoje novcice cuvam!.

@demios,

ja sma sa Dark coinom prezadovoljan. Kopam ga sa 4xi5 4670k i donose mi ~0,6LTC dnevno. Nije uopste lose, rok otplate ~3-4 meseca max. A znas i sam koliko procesorima slabo pada cena, tako da je rizik manji nego kod grafickih. A sve sto sma uradio, zamenio sam postojece celerone za ove. Ako rudare, to je u sklopu ltc masine, znaci samo dodatni income, a ne dedicated masine.

jel kopa jos neko kubite procesorima ili se ne isplate cepate ih grafikama?

@LP
aj napishi rachunicu kako imash toliko sa procesorima?
pogotovo ako su ti i5-ice na postojecim rigovima, a zna se da (barem na amd-u)
morash ostaviti 2 jezgra free da ne pada hash na grafama.
ja sa 50 vishera jezgara pravim 0.37ltc po trenutnom.
shto se tiche snage, oko 60 po jezgru to je 3 mhash iliti ~6.4 DRK/24h

pa mi onda nije jasno kako ti sa i5, kome morash ostaviti makar 1 jezgro da ne radi, i to sa samo 4 komada
imash skoro duplo vishe nego ja drk/24h?
jedino da drk majner preferira intela pa da ti baca neko ludilo tipa 600kahsh/core

i da, reche dedicated mashine, a kachio si slike da si kupovao komplet rigove nove....sve sa vodenim, plochama...

Poslednja izmena:
Ne opada hashrate grafickim kartama ni 1%.

4 jezgra upaljena, svako baca ~160 kh/s, ukupno ~2,6Mhs i toliko na poolu izbacuje. ~7 Dark coina na dan, prodajem ih na 0.002 (juce kao pala vrednost na 0.0015 ali posle 2 dana opet ode na 0.002), to je 0.014 po danu ~0.6 ltc.

Mada planiram da ih delid-ujem i malo nastelujem frekvenciju, bacace ~190-200 po jezgru sigurno.

Vlax sad sam upalio gpu miner da kopa na benchu pool-u,i tamo u top15 pokazuje mi hashrate i pokazuje da sam razbio blok,a kad odem na dashboard nema nista,tj ne pokazuje hashrate i ne stizu novcici. U cemu li je problem? :)

@LP
kad su shitkoini u pitanju, ja preferiram da rachunam sve trenutno i efektivno,
jer ja sam se zeznuo nebrojeno puta, nisam jednostavno za to, nemam nos,
pa gledam na 24h i menjam koliko je u trenutku.
to kao, kopam pa chekam cenu...jok

nego, ne pada ti hash na grafama sa svim jezgrima ukljuchenim?
i dalje mi nije jasno kako sa manjom snagom pravish vishe dark -a od mene,
100% su skoro sve mashine shto se tiche efikasnosti, pul je onaj drk.coinmine.pl

na DRK, sa fm2 a4-4000 imam 18kh po jezgru ukupno 36kh,
fx8350 daje 18kh po jezgru, rade sva 8 jezgra?

https://www2.coinmine.pl/drk/
precrtan u prvom postu DRK teme,
da otvorimo drk temu da ne pisemo ovde u qubitima, lakse je za snalaziti?

Poslednja izmena:
stvarno ajde novu temu za darkcoin, a ti nesicu ili koristis stare minere, ili stvarno si ko sto nas rudar kaze, deklokovao cpu....

nije ni meni jasno? koji je novi miner u temi na prvoj strani ima samo jedan windows miner

rscsre.jpg

daj link od windows minera ja ne mogu da nadjem, ima onaj source samo za linux?

Ljudi kakva je racunica sada kopati DRK sa procesorima, nisam ih nikad kopao ni sa procesorima ni grafikama.

skinuo sam novi miner i sa fx8350 imam oko 44-53kh po jezgru, rade svih 8 jezgra
fm2 a4-4000 daje 37kh po jezgru, rade oba jezgra

Vlax ne odgovori mi na pitanje...malopre sam kopao nekih pola sata na poolu cisto da isprobam gpu miner, normalno je pokazivao hash rate na pool statistici,ali kad odem na dashboard nista. Nijedan coin nisam dobio,a pokazuje tamo da sam pronasao dva bloka. Nije problem do coina,nego ako mozes da vidis u cemu je problem pa da pustim nocas...

Vlax ne odgovori mi na pitanje...malopre sam kopao nekih pola sata na poolu cisto da isprobam gpu miner, normalno je pokazivao hash rate na pool statistici,ali kad odem na dashboard nista. Nijedan coin nisam dobio,a pokazuje tamo da sam pronasao dva bloka. Nije problem do coina,nego ako mozes da vidis u cemu je problem pa da pustim nocas...

Da ne kopas na starom poolu?

sorry nisam skontao pitanje, ajd sad cu da vidim....

hm, ja sam pustio cpu miner, i pokazuje hash rate, ima nesto ljudi i pool hashrate je 18gh/s prema tome.....
jesi na ovom novom poolu ?

Poslednja izmena:
@LP
kad su shitkoini u pitanju, ja preferiram da rachunam sve trenutno i efektivno,
jer ja sam se zeznuo nebrojeno puta, nisam jednostavno za to, nemam nos,
pa gledam na 24h i menjam koliko je u trenutku.
to kao, kopam pa chekam cenu...jok

nego, ne pada ti hash na grafama sa svim jezgrima ukljuchenim?
i dalje mi nije jasno kako sa manjom snagom pravish vishe dark -a od mene,
100% su skoro sve mashine shto se tiche efikasnosti, pul je onaj drk.coinmine.pl

Ako vec gledas samo trenutnu isplativost, po nekoj mojoj racunici mislim da je ric trenutno isplativiji od darka.

Nazad
Vrh Dno