Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
*** ja sam sav u coinima tako da sad cekam sta ce se desiti. Samo ovo je strasno sta rade btc-u. Nakon ovog trebace dosta vremena da se povjerenje povrati.

Tesko da povratis poverenje ako se zna da je 5% u rukama lopova, skoro nemoguce... mada je nikako ne verujem u onaj dokument

Treba da budes ***** nad *****ima da ne vidis da te enko krade mesecima???

... ispada kao klasicna prevara. Kao normalna berza, kupuj-prodaj, i kad navuku nekog velikog ili njih puno - cozdra i ode...

... strategija da za mesec dana ponovo otvore, ali u Bankoku... nisu mogli da nadju bolje mesto.

edit;
sry, Singapur... nije daleko.

Poslednja izmena:
Neko ko se razume u preuzimanje firmi, itd mozda moze da nadje neku logiku u ovom...
Ja nikako ne mogu poverovat da je nestalo 700K BTC-a

Da li je u pitanju nasilno preuzimanje ili sta vec... mozda neko ima ideju, MtGox je ipak N.1 sajt, sva negativna strana je uperena ka Mark K., baza od milion korisnika vredi dosta, sa obzirom koliko je cena BTC unistena pogotovo na MtGox-u svaki minus deluje smesno ma koliko je opljackano

Tesko da povratis poverenje ako se zna da je 5% u rukama lopova, skoro nemoguce... mada je nikako ne verujem u onaj dokument

Treba da budes ***** nad *****ima da ne vidis da te enko krade mesecima???

Pomiri se sa tim da je sam gox sebe pokrao, klasicna pljacka... Ali ovaj deo mi se najvise svidja

55,000,000 USD + 744,408 BTC (MtGox av price 160 USD= 119,105,280 USD - dakle to je njihova odgovornost na dan obustave rada :) odradjeno do kraja profesionalno. I ne bi me cudilo da za mesec dana vidimo veliku cenu, da gospodin proda btca koliko mu treba, naravno ne on licno, nego ce se pojaviti neka firma kroz koju ce sam sebe da kupi. Kao i nase privatizacije, samo je mnogo lakse jer BTC u sustini nije priznat novac. Skidam kapu gospodinu Karpelesu, profesionalno odradjeno, nema sta - moj duboki naklon, do sada sam mislio da je nas Mrka najveci profesionalac jer j*** celu zemlju 30 godina, ali ovaj je ipak nadmasio moja ocekivanja.

Poslednja izmena:
@zmajns
Ako ne vrate "pare", menjacnicama vise niko nece verovat, bio Gox ili ko vec...

MtGox domen i baza itekako vrede debele pare za nekog ko zeli da udje u taj biznis, na zlom glasu je jedino bio CEO istog, manipulacija definitivno

Mark K. nema sanse ako bude muljao tek tako da se izvuce

Damn, ja sam skroz u LTC i odlučio sam da ne gledam ova trenutna dešavanja, ali džaba :)

Na svim mainstream sajtovima od jutros, bbc.com, cnn, sky news (domaće vesti ne pratim, ne znam) naslovi "najveća btc menjačnica offline" bla bla
Baš će sve to negativno da utiče na celu priču, al' šta sada, life goes on :)

... meni radi sky news od jutros jos nisam nista cuo... mozda je pisalo...

Ovakvo gasenje vise lici na prevaru nego na nesto legalno kao sto je preuzimanje firme... a i ovih mesec dana iz 'strategije' mi zvuci naivno. Verujem da su mnogi veliki izasli, ali opet oni koji su ostali ce sigurno traziti neku pravdu.

edit;
evo ga na sajtu:
Bitcoin Turmoil After Mt Gox Exchange 'Theft'

Poslednja izmena:
Mislio sam na sky news sajt, evo prva vest u biznisu http://news.sky.com/business

EDIT: da da i sam si našao vidim

Da li još neko ima onaj feeling da upravo on svojom investicijom u nešto utiče na krah svega? :p

po meni, ne bi bilo loshe da se sad krene lagano sa bombardovanjem stampa da uvede LTC u jako skorijoj buducnosti.
jer ovako kad sve zavisi od BTC-a.....ne valja bash

To to, neka zamene uloge btc i ltc, pa da i ja jednom vozim nešto iz bmw M serije, nije fer da sam osudjen na 335i uvek :p

Stvarno sam genije za ovu bitcoin trgovinu ..imao sam 5 BTC-a sinoc ..sad imam 2.5 ..sve sam promasio..ko me terao da sednem za kompjuter :mad:

Stvarno sam genije za ovu bitcoin trgovinu ..imao sam 5 BTC-a sinoc ..sad imam 2.5 ..sve sam promasio..ko me terao da sednem za kompjuter :mad:

Više puta su ovde na forumu deljeni saveti da kad su velike turbulencije na menjačnici i nesigurna situacija, tada je najgore trgovati - posebno ukoliko nemaš iskustva.
Panika je čudo.

Ja mislim da većina tako prolazi ali ćute. Vidim da se većinom oglašavaju, da li izmišljaju ili ne, uspešni trgovci.

Evo da te utešim, ja sam izgubio 100 LTC-a za par sati nedavno, šta god da uradim krene u suprotnom smeru, znači bez nekih informacija "iznutra" totalna kocka :)

^^

Pa sta ste radili? Tacnije za sta ste menjali, koja zamisao je bila u pitanju?

ja jes' da nemam puno ,al i da imam uradio bih isto kao sto sam uradio pre nedelju dana tj prodao sam 70% od ukupnog btc-a i 60% od uk ltc-a po 640 tj 16$ i jos cekam u fiatu da vidim sta ce bitim tj da vidim sta ce biti sa gox-om od toga sve zavisi...

Ako su oni kelpili toliko BTC-a ne pise se dobro ni ostalim mjenjacnicama mene interesuje koliko ce bitstamp izdrzat ako obore njega kraj za BTC, gdje su sad one najave kako ce u narednim 7-10 dana BTC=800$ mozda hoce jednu nulu manje 80$... pukne li bitstamp onda se dolazi u situaciju dzaba ti btc to su samo brojke u koje mozes gledat =nema novca :(

po meni, ne bi bilo loshe da se sad krene lagano sa bombardovanjem stampa da uvede LTC u jako skorijoj buducnosti.
jer ovako kad sve zavisi od BTC-a.....ne valja bash

To se nece desiti, znam za sigurno...

Ja mislim da većina tako prolazi ali ćute. Vidim da se većinom oglašavaju, da li izmišljaju ili ne, uspešni trgovci.

Evo da te utešim, ja sam izgubio 100 LTC-a za par sati nedavno, šta god da uradim krene u suprotnom smeru, znači bez nekih informacija "iznutra" totalna kocka :)

Isto..racunam da je verovatnoca bila da bude ovako kako mi bilo 1:500 pa opet eto tako ispalo ..svaki put me cena omasi bukvalno za manje od pola $ i ode na skoroz drugu stranu

Poslednja izmena:
^^

Pa sta ste radili? Tacnije za sta ste menjali, koja zamisao je bila u pitanju?

Ovo moje nije bilo sada, nego nešto ranije, kada se LTC oporavjao nakon onog pada na 9. Negde na 25-6 krenuo kao neki pad, ne sećam se tačnih kurseva, seo ja pratio neko vreme i kao hajde da prodam sada dok pada pa kupim više LTC-a za iste novce :)
U prncipu svesno kockanje, ali kao ko ga j..

Prodao oko 1500 LTC-a i da skratim, čim sam prodao, taj konstanti pad se pretvorio u konstanti rast, pa je prešlo tu cenu po kojoj sam prodao, pa je nastavilo da raste, ja kao ma vratiće se, ovo sada neko kupuje pa skočilo, pa sam čekao i što sam više čekao bivalo je sve gore i onda ***, pomirim se sa minusom i kupim nazad za sve dolare 100 LTC-a manje nego što sam imao :)

Posle je naravno uskoro pao na cifru sa kojom sam mogao biti na nuli. A kasnije došao do 30. Lako je sada zaključiti da bi bilo super da sam prodao na 30 i sada kupio po 12 :)

Sad je vreme da poraste neko od malih igraca

Ako su oni kelpili toliko BTC-a ne pise se dobro ni ostalim mjenjacnicama mene interesuje koliko ce bitstamp izdrzat ako obore njega kraj za BTC, gdje su sad one najave kako ce u narednim 7-10 dana BTC=800$ mozda hoce jednu nulu manje 80$... pukne li bitstamp onda se dolazi u situaciju dzaba ti btc to su samo brojke u koje mozes gledat =nema novca :(

Auu ja da sam gledao kao ti sad nikada ne bih ulazio u ovu pricu!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno