stevanix
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.06.2011
- Poena
- 225
Pretrazujem forum i cudi me da nema puno sadrzaja vezanog za ove master strategije sto mi je cudno jer postoji puno strategija ali ne bavi se puno njih "in depth" vodjenjem nacije/dinastije (naravno tu su i ostali paradox naslovi).
Za pocetak bi napomenuo da za CK2 ima sjajan besplatan Game of thrones mod koji je sada vec stabilna beta , na raspolaganju imate ceo westeros i esos i igra ima skriptovane evente vezane za knjige (poslednji scenario ide ispred tv serije pa ima spojlera) - Uzivanje je igrati mod stvarno bilo da zelite da promenite istoriju ili da igrate sa mocnom osobom koja nazalost ima malo zemlje (maloprstic npr.)
http://www.moddb.com/mods/crusader-kings-2-a-game-of-thrones-ck2agot
Sto se tice vanila verzija igara meni licno sve pruza uzivanje sem cinjenice da evidentno Paradox nije briga za balkanske zemlje
Izbegavam da igram sa Srbijom ili nasim susedima jer smo odradjeni potpuno genericki i sa puno propusta u svim aspektima. Grese u imenima , nazivima teritorija a o kulturnim aspektima da ne govorim tako da mislim da ne moze da se izvuce maksimum iz igara ako se igra sa balkanskim narodima. Mozda bude zabavno na pocetku kad zelite da vratite slavu svojoj naciji ali posle ne.
Bilo bi lepo kad bi bar ova tema mogla da okupi ljuditelje ovih master strategija pa da mozemo da diskutujemo o pecevima , ekspanzijama i generalno iskustvima.
Za pocetak bi napomenuo da za CK2 ima sjajan besplatan Game of thrones mod koji je sada vec stabilna beta , na raspolaganju imate ceo westeros i esos i igra ima skriptovane evente vezane za knjige (poslednji scenario ide ispred tv serije pa ima spojlera) - Uzivanje je igrati mod stvarno bilo da zelite da promenite istoriju ili da igrate sa mocnom osobom koja nazalost ima malo zemlje (maloprstic npr.)
http://www.moddb.com/mods/crusader-kings-2-a-game-of-thrones-ck2agot
Sto se tice vanila verzija igara meni licno sve pruza uzivanje sem cinjenice da evidentno Paradox nije briga za balkanske zemlje
Bilo bi lepo kad bi bar ova tema mogla da okupi ljuditelje ovih master strategija pa da mozemo da diskutujemo o pecevima , ekspanzijama i generalno iskustvima.