Šta je novo?

Isplative valute kojih nema na velikim menjacnicama

Crypto Rush kod mene funkcionise ok ali wallet hoce da zeza - kad saljes onda nekada pise "offline" - treba samo da posaljes, zatvoris pa ponovo startujes wallet i eto resenja :)

Ја послао 1,8 милке на крипто раш пре пола сата и ни трага ни гласа новчићима :)

da nisi promašio adresu tj valutu :)
probaj da pošalješ još neku malu sumu i vidi šta se sa tom transakcijom dešava.

Evo meni stigle PND na SwissEx.
Sve OKET! ;)

Jel pool dobro namešten pošto PND/DAY izračunava u stotinama (100) umesto 1k (kao kod ostalih pool-ova)..
treba da vidim koliki je reward za blok, pa ce biti ok.

Edit: postavio sam, sad ce biti ok, al treba uzeti u obzir da je na ovoj pandi random reward block, tako da su ta prikazivanja na poolu racunica u najboljem slucaju.
i proverite da li link iz potpisa radi, ne mogu toliko karaktera da stavljam u potpis za poolove :)

Poslednja izmena:
prikljucio se da popravim hashrate :) sad kad nisam imao balls da kopam na diffu 6-7 iskopao tad samo 1.6m haha

panda to the moon ko sto *****ju ovi na vtc-e za ltc hahaha

jos nema pronadjenih blokova ?

Evo i ja cu da prebacim masine, pandapool.info trokira nesto, a sutra imaju i downtime, verovatno ce diff osetno tad pasti.

Meni pise kad hocu da postavim adresu za isplatu

Failed to update your account: Failed to update your account

To je za korisnika m73,a za mladen uneseno,sve ok.
jesi probao ponovo i nece? da nije pin?

ovaj hosting je malo zezci kolko se primeti, sporo ucitava http, *** ne znas kakav je ko dok ne probas, a ako bude problema nije problem ni da promenimo host.

Poslednja izmena:
sta ostali kopaju trenutno ?

I ja počeo sa kopanjem na domaćem pool-u za PND. Da se vidi isplativost i te pande. :)

Vrh Dno