Šta je novo?

AMD R9 280X zvanicna tema!

pa i pre nove je bilo tesko da se nabave, jedino je bilo od gigabyte, a ove ostale nestaju za dan, ja sam rezervisao jednu pa sam cekao 5 dana

Dobio odgovor od uvoznika dolazi neka mala kolicina, obecao mi covek da ce mi jednu rezervisati, sad se nadam samo da me neispale.....

I mene zanima?

Receno mi je oko 37/38k, nadam se da ovim ne narusavam neka pravila foruma.

A model koji je?

11221-00-20g

Dal vredi, mislim nema nigde, a treba mi

Poslednja izmena:
A gde ćeš je kupiti?
Dobra je svaka za igre, ali najbolje su toxic i Asus.

A gde ćeš je kupiti?
Dobra je svaka za igre, ali najbolje su toxic i Asus.
Da, da. Vidim da je to problem. Jel to nema njih zato sto su toliko dobre? :D Znam da je ovo off teme, izvinjavam se. Ove teme ali sta mislite o R9 270X? Jel ima velike razlike izmedju ta dva modela?

Ljudi, jedan covek dovozi iz nemacke, i prodaje AMD R9 280X Shappere Toxic 3GB i MSI Gaming R9 280X 3GB, e sad. To ili GTX 770 MSI Gaming 2GB? Sta da uzmem? Sta je bolje za ove nove igre i dolazece? Pomagaj te! :D

Toxic ko iz topa! Za koliko para?

U bre mnogo je to skuplje od 770, a nije toliko bolji toxic.
Da rudariš ne kažem, ovako samo za igre se baš i ne isplati...
Mada ako imaš para... :d

za te pare dodaj jos malo i uzmi asusa 280x dc2t sa nasom garancijom i miran si 3 godine, asus ce da pojede obe te karte za dorucak

Sapphire je toxic seriju napravio sjajno, ali opet ja ne bih dao (a ni nemam) toliko para za mala bolju grafiku...

Ne znam sta da vam kazem. U ogromnoj sam dilemi :D Ovaj mi kaze jedno, onaj mi kaze drugo :D Nzm...

Ja bih pre uzeo Toxic, a ima i za manje para da se nađe ;)

Ima na KP, ~340€.
Pratim scenu jer takođe planiram da uzmem Toxic, sada da li ću na ovu varijantu, videću još...

Poslednja izmena:
Vidim sad na netu da moze Physx efekt na AMD kartama, preko GPU-a. Jel zna neko kako? Posto ovo sto ja gledam niko ne govori kako nego samo izbacuju video klipove koji imaju mnogo vise lajkova nego dislajkova.

Sto ste svi toliko zapeli za Toxic? Ok, deluje mocno ali ja sam imao dva komada i uopste nisam bio zadovoljan sa njima. Vapor-X mi je bio i tisi i manje temperature imao. I ja sma mislio da su mi verovatno zapali falericni primerci, ali sam u kriptovalute temi video takodje par identicnih slucajeva.

Koliko sam video, pojavila se Vapor-X Tri-x, e to bi trebalo da kida.

Ovo i mene zanima, ali više na temu izbora Vapor-X ili Tri-X pošto mi deluje da je Tri-X samo unapređeni Dual-X tj. sa još jednim fanom, a da Vapor-X ima ipak masivniji hladnjak?

A ja sam već čuo za dva slučaja (od naših ljudi) gde im je baš taj model pravio probleme, pa sam malo skeptičan oko nje :/

Meni ne prave nikakve probleme i znam bar jos 3 ljudi kojima takodje ne prave probleme.

Vrh Dno