Šta je novo?

Mincoin [relaunch soon]

Pa ako mislis na pumpanje, nije jos pocelo, ako ga uopste bude veceras.
Mozda im ne bude zabavno pa odloze za koji dan.

mincoin.io sve informacije imas tamo
Pa pazi nije ni ovo lose, cena samo skace gore dole od 0.0012-0.0015 i na toj razlici moze da se zaradi ko ima malo vise sredstava da obrce,ali ja mislim da to moze na 0.002. *** ja sam rekao jos pre mesec dana da kupujete kad je bilo 0.0006 tad su pojedinci prosipali pamet,ali dobro. :)

Ma ovo je super osciluje cena, ali nije pumpanje.
Ja sam jos onda kupio mnc i cekao, i ucario sam po nesto na oba pumpa sinoc i pre neki dan. Ali su mi glavni sell orderi na 0.002 i 0.0029, a to za malo nisam uhvatio.

Pa pazi nije ni ovo lose, cena samo skace gore dole od 0.0012-0.0015 i na toj razlici moze da se zaradi ko ima malo vise sredstava da obrce,ali ja mislim da to moze na 0.002. *** ja sam rekao jos pre mesec dana da kupujete kad je bilo 0.0006 tad su pojedinci prosipali pamet,ali dobro. :)

Pojedinci da, ali neki su i investirali ,) ... Hvala za info!

Raspade se i Mincoin i sve ostalo na MCXnow, MAX, WDC, XPM. Ja sam podesio sell ordere i ne logujem se tamo naredna tri meseca. :D

Globalna kriza na svim kriptovalutama, ne moze gold rush trajati cele godine! :)

Pa mnc je generalno stabilniji od svih novcica jer ga ima relativno malo, malo se iskopa za dan i kitovi drze bas veliki deo novcica od samog pocetka. Ovo sto se sada desava je nesto cudno, da li se neki od njih istovara i sa kojim razlogom bas mi nije jasno. Onaj zid na 0.0005 stoji i kruni se po malo, ali mi se vise cini da ga ovaj sto ga drzi odmaljuje. Ali se juce desilo da je trade volume bio 1.2 miliona mnc-a, sto je 3/4 ukupnog broja novcica. I to se neko izmenjao u trenutku ili u par minuta nije ni bitno, samo je skroz nelogicno. Ne znam kako da vidim rich list, da li su se tamo desile neke promene.
Tako da mi ovo nekako ne ide u isti kos sa ostalim kriptovalutama, bar mi se tako cini.

Bas sam hteo da pitam na ovoj temi Acu ima li neki inside intel da podeli sa nama, jer ovo mirise na nesto samo sto mi to nesto nije sigurno i pump, ali mu se nadam jer imam neke mnc-e

koji sam retard, ja trazim tamo gde su oni chartovi i nikako da nadjem.
Ima li neko predstavu sta se ono juce desilo, da li je bila greska neka ili su se ova dva kita izmenjali za 5-6 puta za sve novcice?

Sta bi sa ovim mucenikom? MCXnow je najcudnija menjacnica, gde po par meseci nema oscilacija na nedeljnom nivou, vec samo slobodan pad.

Nazad
Vrh Dno